-
IT café
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz
BaKeSZ87 #99540 üzenetére
Anno már a zárral, lamellázással én is szívtam.
Végül bontóból szereztem be kulcsot+zárat. Ami nálam lényeg volt, hogy a kulcson ami szám van, olyan típusú zárad van (nálam a szár bevágásával volt gond). Szerintem a szám határozza meg a lamellák típusát is (Pl D1, D2, D3... lamellák), csak a lamellák mennyisége és pozíciója változik (pl d3-ból nem egy, hanem 3darab van, és a d2 nem elöl, hanem hátul van: ezekben térnek el szerintem az ugyanolyan számú kulcsok).Röviden: szerintem bontóban vegyél egy hasonló számú zárat.
szerk: a képeden nem látszik, hogy a lamellák milyen számúak (pl d1, d2...), valószínűleg a jelölés a másik (hát)oldalán van
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Nest doorbell gen2
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest