-
IT café
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerisz23
őstag
válasz
AMD Power #62295 üzenetére
Azért én megnézném hol kapsz klímás 5ajtós corsát itthon 600-ért,meg milyen állapotút.
Használt autónál piszok máknak kell lenni,azon kívül hogy miket lát és érez a páciens az autón.
Tegnap váltottam pár szót a szerelőmmel,mondtam neki hogy egy 10esből megúsztam az olajcserét mobil olajjal,szűrővel meg levegőszűrővel,legközelebb egy ezressel drágább szűrőt rakok bele...
Mesélt egy osztrák mercisről aki nem hordta szervizeltetni a gépét,majd 150000km-er megtétele után vki szólt neki hogy olajat azért mégis cserélni kéne...kicsit furcsállom gondolom kötelező szervizen csak lehetett a gép.
Mindegy elzavarta a kuncsaftot,vszleg olaj már nem jött volna a csettegő motorból...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest