Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
aktív tag
válasz NoOne1976 #94017 üzenetére
Én egész mást olvastam ezzel kapcsolatban, észszerűsítés persze van mindenhol, de maga a rendszer az jól működik, különben már nem létezne. A Game Passba méginkább tolják a pénzt, Veszik a kiadókat, hogy bekerülhessenek a játékaik, csak azért fejlesztenek A kategóriás játékokat h azonnal betegyék. Hamarosan nem lesz konzol, csak GP alkalmazás. Azért ez nem arra utal, hogy szar biznisz lenne
Mindenesetre én továbbra is tartom, hogy sztem ez nagyonis jót tenne a piacnak és igazságosabb rendszer lenne.Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
dropi
aktív tag
válasz NoOne1976 #94011 üzenetére
Dehogy veszteséges. Az Xbox Game Pass hasít, a Ubisoft+ hasít, az összes streaming hasít, a részvényeseket az előfizetéses modell sokkal jobban megnyugtatja.
Hát, hogy a most beépített hasznot, nem a tévé eladásából fogják behozni, hanem az előfizetésből. Maga az előállítási költsége egy ilyen tévének nem olyan óriási összeg. A hardver nem lehet több egy tévé árának a harmadánál, de még simán lehet h így is sokat mondtam.Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
dropi
aktív tag
válasz NoOne1976 #94008 üzenetére
De attól még olcsóbb lesz a fapados tévé (bár inkább úgy fogalmazok, hogy nem lesz drágább az infláció meg a többi miatt esedékes természetes drágulást figyelembe véve). Sztem pont ez lesz. Egymás alá licitálnak a tévégyártók a "nyers" készülékekkel, majd a szolgáltatásokkal szépen beszedik a pénzt. Minden cég az előfizetéses modell felé halad, hiszen az a tervezhető költség, ezért jönnek elő a játékgyártók is a saját előfizetéses modelljükkel.
Arról nem beszélve, hogy én már alapból így csinálom. A tévém részlete egyfajta előfizetés, amiért évente-félévente lecserélem egy másikra, újabbra. Telefonnal is így voltam sokáig, de már megvagyok mindig a legújabb nélkül.Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
dropi
aktív tag
válasz NoOne1976 #93944 üzenetére
Én meg nagyon remélem, hogy igen.
A fapadosoknak is áldom a nevét, hogy elhozták, hogy, ami kell, azért fizess. De ha nem kell semmi, akkor eljutsz tok olcsón és gyorsan A-ból B-be. És király, hogy ezt kezdik a tengerentúli járatokat üzemeltető légitársaságok is átvenni. Én ennek köszönhetően sokkal többet tudok utazni, mint ha ez nem lenne és ki kellene fizetnem 40-80 ezer forintot egy Európán belüli útért, hanem megjárom Londont 9000-ből oda-vissza.
Sztem tök oké, hogy mindenki azért fizet, ami érdekli, amire szüksége van. Bocs, de én nem akarok fizetni mások úri hóbortjáért, hogy mondjuk elviszik a fél lakást egy hétre a görög tengerpartra, miközben mi a csajommal megjárunk két hét Amerikát egy fapadosra ingyen felvihető hátizsákkal. Meg nem fizetünk egymás mellé ülésért, mert abból inkább iszunk a tengerparton 4 koktélt. Megértem, hogy ezek a kényelmi szolgáltatások valakinek fontosak, akkor azok fizessenek érte, ne én.
Nekem, kell a DV, másnak nem fontos, én fizetek érte, viszont nekem egy HDMI 2.1 elég, akkor csak azért fizetek. Viszont nem kell DTS meg Atmos, mert én a hangot leszarom, szóljon valami aztán jó, én azokért nem fizetek, másnak meg kellenek ezek, mert ezt élvezi, akkor majd ő kifizeti.
Ez sokkal igazságosabb rendszer lenne/lesz.Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz NoOne1976 #93944 üzenetére
Én bármit eltudok képzelni, mernek majd a gyártók NAGYOT álmodni
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz NoOne1976 #93755 üzenetére
Ami a youtube videómban an az érvényes rá is.
De írtam privátot.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
zsistvan7
kezdő
válasz NoOne1976 #93295 üzenetére
Én minden új tv-t, monitort le szoktam ellenőrizni vásárlás után, így esetleg még időben észre vesszek olyan hibákat amelyet teszt nélkül csak később szúrnák ki, amikor már nem tudnám cseréltetni vagy visszaküldeni a terméket.
Samsung monitor vásárlás után a tesztel vettem észre a pixel hibát, és így gond nélkül cserélték, teszt nélkül lehet lehet hogy csak később vettem volna észre, amikor már kifutottam volna a 14 napból, nem volt annyi hiba rajta hogy elérte volna garanciális hiba határt.
A munkahelyi monitoron is csak több hónap után vettem észre a pixel hibát, pedig valószínűleg már az elejétől megvolt, az már más kérdés hogy ott valamiért nem zavart, pedig egész nap bámultam.
Saját eszköznél pedig idegbajt kapok tőle, de ezt már inkább egy pszichológusnak kellene megfejtenie hogy miért van így -
hunspikey
őstag
válasz NoOne1976 #93295 üzenetére
Csak egy tipp: mivel a streaming 5.1-ben ad és ezáltal a párbeszéd a közép csatornán van, ami a tv-nek meg nincs, így csak azt hallod ami kevéske kikeverődött mellék zajként szinte a jobb meg bal frontokra. Ez olyan mintha egy 5.1-es rendszernek lehúzod a centerjét - egyből semmit sem értesz/hallasz. A normál dvb-c esetén lehet hogy szima sztereo vagy netán mono mix eleve az egész és ezért jelen van megfelelő jelszinttel a valamikori center csatorna hangja.
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
-
paatrick
őstag
válasz NoOne1976 #92711 üzenetére
30-40 ezer körül már lehet kapni VESA kompatibilis talpat. Nekem is pár hete nyitották itt fel a szemem rá Igaz nem LG talp lesz hanem valami más márka, cserébe állítható a magasság is akár.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
lajbii
tag
válasz NoOne1976 #92716 üzenetére
A G2 nem tudja a a DTS -hangsávokat. Azaz némán nézheted csak ha a film DTS hangot tartalmaz.
Ez verte ki nálam a biztosítékot!!! El is álltam a vásárlásától! Mivel netes rendelés volt vissza kaptam a pénzem!Ezután karácsony előtt 1 héttel megvettem a C3-ast és hát szuper.
Mindent is lejátszik ráadásul a DTS hangokat is tudja!!!Hab a tortán hogy még a DTSX , DTS-HD MA, Dolby Atmos hangformátumot is tökéletesen kezeli és ki is küldi HDMi Arcon!!
Denon erősítővel használom ahol ki is írja a valós DTSX és DolbyAtmos jelenlétét!
Ez eddig a drágább média playerek kiváltsága voltKépileg stb ugyanaz kb mint a G2 Ugyanaz az EVO panel van benne!
[ Szerkesztve ]
lajbii felhasználónak 52 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! + A Mostani.
-
Quadgame94
őstag
válasz NoOne1976 #92709 üzenetére
Én C szériával nem cseszekednék már. C8 után persze h jobb lesz a C3 de ha igazi előrelépést akarsz akkor G3. Tudom drágább de új szeria miatt esni fog az ára évközben. C4 meg 98%-ban egy C3 lesz szóval arra se várj. Ja és drága is lesz. CES-t is érdemes figyelni hátha más gyártó jó termékeket hoz ki.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz NoOne1976 #87857 üzenetére
Hatlamas különbség nem lesz, inkább csak minimális:
[link]
Ha előrelépés kell akkor G széria.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
NoOne1976
őstag
válasz NoOne1976 #61164 üzenetére
Lehet ennek az az oka, hogy a Vodafone (ex UPC) csatornasorrendet kereste le a tv, és emiatt a lehetőség tiltva van? Mert ha az üres dtv menübe megyek, ahol nincs semmilyen csatorna, ott van mozgatás opció. Lehet, hogy annyi a megoldás, hogy kerestessem újra egy teljes újrakereséssel és ne hálózatival, mint ahogy most van?
-
törölt tag
válasz NoOne1976 #55987 üzenetére
Itt van ezeknek a topikja, szerintem biztos találsz szimpatikus típusokat. 55C8-hoz könnyű találni, mert VESA 300x200-as a felfogatása, és maga a tévé sem nehéz. Egy Hama 118125 pl. teljesen megfelelő lehet.
A Meliconi tényleg jó drága ahhoz képest, hogy maximum 35 kilót írnak rá.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz NoOne1976 #55767 üzenetére
Ha egy elemkivétel-visszarakás, vagy elemcsere nem oldja meg, akkor próbáld újrapárosítani. Ehhez a Home (kis ház piktogram) és Back gombokat kell egyszerre nyomvatartani.
A kihúzást és resetet maximum ezután, de valószínűleg semmi szükség nem lesz ezekre.
[ Szerkesztve ]
-
alaves
addikt
válasz NoOne1976 #36166 üzenetére
A TV-n a HDMI Ultra HD Deep Colour ki van kapcsolva ugye? (mert annak off-on kell lennie box csatlakoztatása esetén)
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Bestbuy játékok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Mindent a StreamSharkról!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest