Hirdetés
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
OLED TV-kben és nitekben gazdag, Boldog Új Évet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Codiee
tag
válasz dgyuri0123 #87800 üzenetére
1. Már kérvényeztem a 3 napon belüli cserekészüléket.
2. 10+ éve használok LG TV-ket, nem fogok Samsungot venni még akkor sem, hogyha jobb a QD-OLED A nagy "Gamer" monitorjaiknál megmutatták, hogy mekkora egy okádék fos a minőségük.
Egyébként az LG-nek van Magyarországon több márkaszervíze, Debrecenbe is, ahol én lakok, és igen kijönnének és kicserélnék ha arról lenne szó Aminek viszont örülök, nem gondoltam volna, hogy Magyarországon van ilyen.Megkérdeztem, hogy valaki esetleg tapasztalt-e ilyet. A köze csak annyi, hogy mérnökinformatikus vagyok, hogy van egy alapom amiből tudok következtetni, hogy a panel szar, vagy csak szimplán egy OLED anomáliával állok szembe.
De mivel a manuális pixelfrissítés se oldotta meg, nem hiszem, hogy x idővel csak úgy eltűnne, s ha el is tűnne, akkor vissza fog jönni, amivel viszont én személy szerint nem akarok szopni"vagy megint elállsz a vételtől és ezt még kipróbálhatod az összes márkánál. ja.... sokkal drágábbért." -> Drágáról pedig ne beszéljünk, 700-750K a C3, a G3 900k 65". Ennél nagyobb nem kell, és szerintem a Samsungnál sincsen ennél drágább TV ami nem valami csilivili új technológia ami ugyan nem ebben a gyerekbetegségbe, hanem másba.
A build qualityról meg minőségellenörzésről meg csak annyit, hogy ez még mindig OLED és nem LCD. Szerintem mai napig kézzel válogatják a paneleket. (Vicc, gép méri őket, de kurvakényes valszeg még 10 évvel az első OLED panel gyártósor után is) És a kereslet nő, az error is nő vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest