Hirdetés
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
OLED TV-kben és nitekben gazdag, Boldog Új Évet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz dgyuri0123 #31746 üzenetére
"Nem én vagyok értetlen. 2.5 éve oledem van és beégésmentes, szóval nekem ne magyarázd mitől döglik egy oled. "
Van egy 2015-ös FHD-oleded, amely ki tudja miként viselkedik egy 4K-shoz képest. Egy biztos, a subpixelek nagyobbak a készülékeden. A beírásaid alapján pedig még vigyázol is rá.
Ezzel nincs baj, én is ezt teszem... csak ne csináljunk már úgy, hogy nem éghet be a cucc mert kardomba dölök mindjárt.
Ahhoz azért elég sok ESET van, hogy elbagatelizáljuk.
Nyilván azok az userek mind hülyék voltak. -
daneel_hu
addikt
válasz dgyuri0123 #31746 üzenetére
Elméletileg lehet egy demo (amely 5 perces), hogy 3 percig majdnem ugyanaz a foltszerű valami van ugyanott a képernyőn. (pl egy bemondónő, egy helikopter vagy egy hajó, bármi...)
Innentől kezdve oled-en nagyjából ugyanúgy működik mintha statikus elem lenne.Pl teniszközvetítésnél hiába váltogatják a kamerát, a nagytotál szög az elég sokszor használatos, a háló szélén pedig 2 piros zászló van felrakva.
Itt:Ez 100-as oled-fénnyel hetek kérdése, de be fog égni.
Egy 5 perces demo loopolva az nem nevezhető vegyes tartalomnak, hiába lovagolunk a szavakon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest