Hirdetés
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
OLED TV-kben és nitekben gazdag, Boldog Új Évet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OPiiPO
veterán
Miért gond az, hogy a szolgáltatással együtt veszem meg a készüléket, ha így olcsóbban kapom meg? Minimum internetet _mindenképp_ kell venned (esetleg TV-t is), akkor már ha ugyanabban a boltban adnak TV-t is, számomra ez egyszerűbbnek tűnik.
Node mindegy, leszálltam a témáról.[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
OPiiPO
veterán
válasz FollowTheORI #24118 üzenetére
Tényleg ennyire nehéz beismerni hogy tévedtél? Többen is megcáfoltak, biztos hogy nem volt igazad, akár meg is tehetnéd a folytatólagos magyarázkodások miatt. Csak egy ötlet
A Telekomos előfizetés: azért valahol kell lennie minimum internet (vagy akár TV) előfizetésednek, és azt a legolcsóbban 2 évessel kapod meg, bárki is a szolgáltatód.
-
OPiiPO
veterán
Rendben, köszi.
"Az a magyarázat hogy eleinte a lehető leginkább törekedni kell a kijelző egyenletes terhelésére. Ez nem azt jelenti hogy tesztábrákkal kell etetni a kijelzőt."
- a statisztikailag elosztott fehér-zajjal mi a gond? Eléggé egyenletes terhelést ad, és nem egy tesztábra.Köszi
-
OPiiPO
veterán
Nézd, csak arra próbáltam rávilágítani ha én kb. 20mp alatt megtaláltam a megoldást az exFat problémádra, akkor az "Ott Dolgozo Igazan Hozzaerto aki ért is az Oled-ekhez" Eladónak is ment volt, főleg ha valóban 65" B8 van otthon ... Szerintem.
(bocs ha kissé szarkasztikus lettem volna)[ Szerkesztve ]
-
-
OPiiPO
veterán
válasz Locutus #22772 üzenetére
Nem fogja, ennyi az érdemleges infó a B9-ről: "LG B9 will be equipped with a second-generation Alpha 7 processor while the other modes will sport a second-generation Alpha 9 processor.". Tehát marad az alacsonyabb processzor, és ha tippelni lehet akkor a HDMI 2.1-et sem fogja megkapni szerintem, ámbár itt meg az összes OLED-ről ír: "And through the inclusion of HDMI 2.1 ports, all 2019 OLED TVs and selected NanoCell TVs with ThinQ AI will support high frame rate (HFR)". Remélem ez az árában is jócskán megmutatkozik majd.
[ Szerkesztve ]
-
OPiiPO
veterán
válasz energomatt #22721 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
OPiiPO
veterán
válasz perecKING #22708 üzenetére
Ez C6, tehát a kétéves panellel szerelt modell. Ennél a 2018-as modellek sokkal jobb, beégésnek sokkal ellenállóbb panellel készültek.
Nem fair hogy ezzel ijesztegetsz ide betérőket, amikor ő már ilyen elavult modellt nem fog venni újban.
[ Szerkesztve ]
-
OPiiPO
veterán
válasz 741105 #22392 üzenetére
Előre kell gondolkodni, és utánaolvasni.
5 perc.
Tisztán le van írva mire alkalmas az OLED és mire nem (magyarul is). Mielőtt hétköznapi emberek és nagycsaládok kiadnak félmilla körüli összeget, ez akár még bele is férhet, nem?
A hozzászólásod alapján te legalább utánaolvastál.@sakal83: de 27% az áfa, és az árfolyam olyan amilyen, egyiken sem tudsz változtatni. Lehet álmodozni, hogy mi lenne ha nem, de ez kb. ahhoz vezet, hogy ha a nagymamám villamos lenne, akkor sárga lenne és csilingelne
[ Szerkesztve ]
-
OPiiPO
veterán
válasz Callisto #22388 üzenetére
"és ha valakinél beég azért, ... , nem a vevőt kell hibáztatni érte, hogy ne vegyen erre OLED-et"
- A kedves vevő pedig legyen szíves kb. 5 percet utána olvasni mire ajánlott és mire nem ajánlott az OLED.
Fel kell fogni hogy mielőtt a hétköznapi emberek és nagycsaládok kiadnak félmilla körüli összeget, akkor elvárható hogy legyen 30 másodpercük ráguglizni erre mobilról. Szvsz nem kifogás később az hogy "hát én eztet nem is tudtam"[ Szerkesztve ]
-
OPiiPO
veterán
válasz energomatt #21641 üzenetére
egyáltalán nem igaz, 3200Ft-es mobil csomaggal hoztam el (zárt előfizetői csoport)
-
OPiiPO
veterán
válasz daneel_hu #21412 üzenetére
"de tévét műszaki áruházban illik vásárolni továbbra is, nem telefonszolgáltatónál."
- Semmi gondot nem tapasztaltam a Telekomos vásárlással, másnap hozták ki a helyszínre. Amikor gondom volt, az LG egy napon belül kijött. Nekem pont hogy jó hogy minden előfizetésem egy helyen van."Egy műszaki áruháznak sokkal nagyobb szava van egy tv-gyártó felé mint egy telefonszolgáltató cégnek."
- Erősen kétlem, hogy egy Telekom-ot csak úgy lesöpörne az LG de érdekelne ha van egészen konkrétan tapasztalatod? Az meg kissé régimódi hogy 2018-ban a Telekom-ot egyszerű telefoncégnek titulálod ( habár a Te idődben még az volt valószínűleg ), csoportszinten eléggé sok mindennel foglalkoznak ami informatika és távközlés.[ Szerkesztve ]
-
OPiiPO
veterán
Akik vettek már a Telekomtól LG 55B8-at, előfizetés hosszabítással, másnak is eléggé komoly árengedményt adtak? 448eFt helyett 350eFt körülre jönne ki, reális lehet ez vagy benéztem valamit erősen?
[ Szerkesztve ]
-
OPiiPO
veterán
válasz manager2220 #20435 üzenetére
-
OPiiPO
veterán
válasz FollowTheORI #18549 üzenetére
ez már egészen jó kis ár
-
OPiiPO
veterán
vazze, milyen jókis cicaharcról maradtam le tegnap este
-
OPiiPO
veterán
válasz Pro Koryak #17779 üzenetére
megint változtak az árak, tegnap kellett volna megrendelnem
nekem ez az aktuális Telekom lista, megint találtak néhány B7-et a sufniban:
[ Szerkesztve ]
-
OPiiPO
veterán
válasz FollowTheORI #17768 üzenetére
Egy neonfénnyel jól bevilágított kiállítóteremben nem lehet észrevenni a különbséget OLED és a QLED közt, legalábbis nekem nem sikerült most szombaton az MM-ben, pedig rászántam egy félórát.
-
OPiiPO
veterán
Félreérted - szemrehányást egyet sem kapott, csak felhívták a figyelmét hogy a 2016-os modell-t (vagy 2015-ös?) folyamatosan Sport módban futtatni TV adásra nem szerencsés.
Akár meg is köszönhette volna szerintem hogy jó páran a szabadidejüket fordították a problémájára.[ Szerkesztve ]
-
OPiiPO
veterán
Mi volt ez a tizes meg elötte a hármas moderáció? Ennyire elfajult a beégéses vita?
-
OPiiPO
veterán
válasz Pro Koryak #17668 üzenetére
ilyen áron már eléggé jó vételnek tűnik a B8 - nem vagyok benne biztos hogy a C8 megéri felárát
[ Szerkesztve ]
-
OPiiPO
veterán
Telekomnál megjelent az LG B8 469920Ft-ért, a B7 kifutó termék 458700Ft-ért.
-
OPiiPO
veterán
válasz Pro Koryak #17027 üzenetére
Tehát akik megvették a 65"-ot azokat mind lehülyézted most?
-
OPiiPO
veterán
-
OPiiPO
veterán
-
OPiiPO
veterán
Most miért kellett ilyen hangsúlyban nekiesni? Belinkelt egy cikket hogy duplázza az LG az oled panelgyártást. Erre te nekiesel eléggé puruttya stílusban, ráadásul a hsz-ed teljesen másról szól mint amire válaszolni próbáltál. Egyáltalán nem értelek . . .
-
OPiiPO
veterán
-
OPiiPO
veterán
már megint mi volt ez az összesen 12hsz-t érintő moderáció? a szokásos szarazoledmertbeégésdrágaésjobbaqledmertnemégbe?
[ Szerkesztve ]
-
OPiiPO
veterán
-
OPiiPO
veterán
hátha valaki még nem olvasta volna:
Philips 55POS9002 teszt"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
OPiiPO
veterán
válasz fplweb2012 #15169 üzenetére
-
OPiiPO
veterán
válasz bandi0000 #14476 üzenetére
"ha nem tetszik valakinek nem kell fórumozni..."
itt inkább te vagy az, akinek át kellene gondolnia mennyit fog még hisztizni és rinyálni a fórumon ahelyett hogy élvezné a TV-t[ Szerkesztve ]
-
OPiiPO
veterán
válasz csucsu21 #14470 üzenetére
Végülis akkor beégnek az OLED tévék vagy sem?
u.i.: amíg nem ír valaki rendes összefoglalót, legalább ezt ki kellene tenni az összefoglaló helyébe szerintem
-
-
OPiiPO
veterán
-
OPiiPO
veterán
válasz torma1981 #13789 üzenetére
"Az meg konkrétum,hogy az LG Magyarország csak saját maga által forgalmazott termékekre adja a gyári garanciát."
- ez spec évek óta nem így van, pl. a zugGSM-ből származó de IMEI számot tartalmazó ÁFA-s számla elegendő a garos javíttatáshoz, a feltétel csak annyi hogy maga a modell EU-s legyen. Ha nem hiszed, akkor keres rá légyszi a V10-es topicban.[ Szerkesztve ]
-
OPiiPO
veterán
válasz Pro Koryak #11802 üzenetére
jó lenne tudni mekkora lesz a különbség a B7 és a B8 közt a valóságban - részemről nem túl nagyra tippelek
-
OPiiPO
veterán
-
OPiiPO
veterán
adhatna akármennyit is, a technológia nem képes beégni - de az hogy el is hiszi az félelmetes, főleg annak a fényében, hogy szinte csak Samsung promóterrel találkoztam mostanában
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest