Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• perecKING

senior tag

válasz OPiiPO #22714 üzenetére

Ha kuldenel egy linket ahol en is elolvashatom hogy mennyivel ellenallobb a 8as panel akkor megkoszonnem!
    Mert en meg errol nem hallottam. Az nem fair hogy olyat igertek valakinek hogy nrm fog beegni mikozben meg tu sem hasznaljatok a keszuleket egy eve....es tegyuk fel ha valaki nem 1 hanem 3evig szeretne HASZNALNI a keszuleket? Foleg ha apa megveszi reszletre 20evre aztan sirnak ha beeget de meg evekig fizetik....
    Tudom az enyem 2016os modell nagyon elavult hisz a 8as már nem is curved es a 3d sem fert bele a dobozba a sok beeges gatlo hardver miatt :C mint pl az android oled kikapcsol nehogy beegjen valam?
    Van a csaladban philips oled 18as modell majd postolom ha vegre beegett de sajnos meg csak 2 hetes, idosebbek hasznaljak igy varni kell...

Tudom nem sokan fogjak kipostolni a beegest mert utana nehezebb aproban meghirdetni :DDD igy szerintem orulhetnek az erdeklodok hogy van aki oszinten bevallja.
    De ne legyen igazam majd mindenki dobjon fel egy sajat piros vagy narancs kepet jovo ilyenkor es akkor beszelgetunk.

ES KIEMELNEM AZT IS LEIRTAM HOGY MAR NEZEM AZ UJ OLEDET MERT A BEEGES ELLENERE OLYAN A KEP HOGY BEHU. BESZA. VALAMINT HDR TARTALMAKNAL NEM IS LATSZIK A BEEGES.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák