Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wyll358

tag

válasz alaves #71840 üzenetére

Ez itt szerintem kimeríti a random jóska jobban tudja fogalmát, már elnézést, de ezen nem fogunk összeveszni, mint írtam mindenki azt csinál a cuccával amit akar... :) A sony pl. óriási piros betűkkel kiírja az arcodba, hogy csak igen indokolt esetben, pl. látható hiba esetén futtasd, meg lehetőleg csak évente max. 1x... Nyilván random ügyfélszolgálatos Angelika sokkal jobban tudja, mint a fejlesztő mérnökök akik az egész techet kitalálják, paraméterezik és beállítják, hogy mikor kell fusson a nagy refresh... Sőt biztos azért írnak figyelmeztetést és nem egy használat függő ajánlás listát, illetve nem futtatják automatikusan naponta, mert igazából nem is lehet negatív hatása, csak azt akarják, hogy könnyebben beégjen a panel... szemetek! :D
    Értem én, hogy rettegni kell a beégéstől és minden random dologba belekapaszkodni, hogy ú hát az a tuti, majd én okosba túljárok a világ eszén, nem mondom, hogy nem lehetséges vagy nem lehetnek valódi tutiságok az élet bármely területén, csak akkor ezt érdemes valós tényekkel, magyarázattal és infókkal alátámasztani, hogy komolyan lehessen venni. :B
    Ráadásul az eddigi ismereteim alapján ez a dolog nem megelőzésre van, ez kompenzáció, semmivel nem lesz kisebb a beégés esélye ha gyakrabban futtatod, max. gyakrabban próbálja meg kiküszöbölni a feszültség hibákat és ezáltal piszkálja/terheli az egyébként jól működő részeket is, az egész sikere pedig nem attól függ, hogy már látható-e valami vagy sem... aztán lehet nem így van teljesen, de nem láttam hivatalos leírást ami alapján más következtetést lehetne levonni...
    Amúgy ajánlom az avs fórumon ennek a faq threadnek a pixel refresh q&a részét tanulmányozásra: [link]
    Elég sokszor leírják ott is hangsúlyozva, hogy ne futtasson senki manuális frissítőt, mert többek közt rövidíti a panel élettartamát.

Új hozzászólás Aktív témák