Új hozzászólás Aktív témák

  • daneel_hu

    addikt

    válasz janos666 #33481 üzenetére

    "Nekem nagyon tetszik a GZ2000-ben az alumínium hűtőlap ötlet (hogy segít IR/BI ellen, stabilabb lehet a panel, főleg mikor "kínozzák"). Bár lehet, hogy a wallpaper kialakítás is hasonlóan jobb hűtést biztosít, főleg hogy a táp+SoC is a soundbar-ban fűt, nem a panelt melegíti hátulról (már magában az jobb, hogy nincs ott, mint passzív hőszigetelő)."

    Biztos, hogy hatásosabb a W-kialakítása, azzal nehéz is lenne versenyezni, a fal hűti. :)
    Mondjuk ha vastag papírtapéta van alatta, akkor talán változik a helyzet, de még mindig nincs ami fűtse hátulról, a tapéta max hőszigetelőként funkcionálna.
    Egy hatalmas kő vagy téglafallal nem lehet versenyezni, ráadásul sokkal nagyobb mint egy fém hűtőlap. :)

    Ráadásul a W az bevalottan LG SIGNATURE oled, biztosan nem egy seggből kihúzott panelt ragasztanak rá. :)

    Szerintem a W egyetlen, illetve tulajdonképpen megduplázott hátránya, hogy hiába teszed fel a falra, ha tökéletes hatást akarsz akkor a szalagkábelt a falba kell rejtened, magyarán bontani kell a készülék felszereléséhez. A soundbarhoz is kell valami talpféle amire ráhelyezed.
    De összességében szerintem kinézetre nem lehet überelni. Értem én, hogy nem minden a kinézet/design és fontosabb az, hogy mit tud a készülék, de azért itt már nem 32 colos jószágokról beszélünk. Ezek még egy 40-60 m2-es nappaliban is elég szép berendezési tárgynak számítanak, nem mindegy szerintem milyen hatást kelt kikapcsolt állapotban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák