Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    válasz xerobyte #24799 üzenetére

    Az említett Widows-t nem láttam, de a legutóbbi Star Wars Solo rész is ilyen, hogy a legelső pár másodperc után nincs többé fekete, de amúgy SDR-ban megszokottól világosabb csúcsfény se igazán, szándékosan "lapos" a kép a HDR kiadáson is.

    Sok Frostbite motoros játékoknál (egy tucat EA kiadós cím az utóbbi 1-2 évből) pedig magát a feketét jól illeszti, de a felette lévő szürkék iszonyatosan fel vannak húzva, egy SDR módban vak sötét szobába úgy néz ki HDR módban, mint ha meggyújtottak volna egy apró hideg fényű zseblámpát. Minden nagyon világos szürke, nincs árnyék, ettől nincs térhatás (perspektíva érzékelés árnyékok alapján) sehol, és mindig "lapos" a kép a sötét jeleneteknél. Még nem tudom PC-n kinek a hibája (EA, Microsoft, nVidia...?), de beszéltem már erről többekkel és van akiknél PlayStation-ön is ugyan úgy néz ki adott játék PS kiadása, mint nálam PC-n, így az EA-re tippelek.

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák