- Videó stream letöltése
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Zyxel NAS326
- Mikrotik routerek
-
IT café
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
noorbertt #19543 üzenetére
Egy LED-szalag + táp, esetleg vezérlő pont elég, ne Bauhausba, és ilyen helyeken nézd, hanem inkább valami LED-es világítással foglalkozó üzletben. Ha sürgősen kell, akkor innen szoktam rendelni, ha nem annyira, akkor Aliexpressről.
Magamnak úgy csináltam, hogy opál sarok-aluprofilt csavaroztam fel a felső szekrények alá, bele 5050-60 szalag, de mostmár inkább valószinűleg 2835-240-est raknék - ezeknek már nagyon komoly fénye van. Elé szabályzó, majd a táp - ez utóbbit pedig a LED-szalag áramfelvétele és hossza alapján tudod kiszámolni.
Ez itt OFF amúgy, ide való: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- A világ legrosszabbul örzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- Filmvilág
- Overwatch 2
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest