- A Neuralinket is megelőzheti a kínai agyi chipes projekt
- Windows 11
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- Synology NAS
- Kegyetlen őszinteséget kér az Intel új vezérigazgatója
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crypto Trade
- Bittorrent topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mikrotik routerek
-
IT café
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbkmachine
aktív tag
válasz
bbkmachine #22806 üzenetére
Ha pl. a 220Voltban veszed meg most, akkor 52.800.-ft az ára, ebből még a Canon 10ezer ft-ot vissza térít a nyári akcióban, mivel a 220V üzletek is részt vesznek az akciójukban. Bár a 220V oldalon külön nem írták ki, hogy 10ezer visszajár, de a Canon hivatalos oldalán fent van a 220V is, így arra is érvényes. 42.800.ft-ot simán megér
Én egy 10-18-at vettem most, amiből vissza kapok 10ezret a canon-tól. Már elindítottam a folyamatot, vissza is jeleztek Canon-ék, hogy feldolgozás alatt van az igénylésem. 69ezer lesz így a 10-18 napellenzős szettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Horgász topik
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- GTA V
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128/6GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest