Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
9950es
aktív tag
Hát , nekem minimum 1.7x gtx285 teljesítmény lenne nyerő. 2db 9800-al már megvan a gtx285 plussz, OC miatt.
Arra vagyok kíváncsi hogy szeptember környékén hogy fog festeni ez a terep.1280*720 * 16x SSAA kb milyen teoretikus felbontásnak felelhet meg? Nem érzékelek stutteringet v szaggatást ME2 alatt 512megás kártyákkal dynamic lightningal sem, kivéve hogyha nincs rebootolva a gép. Csak néhány helyszín van mass effect2-ben ahol 40 alá esik a frém. Nagyon megszerettem az SSAA-t .
[ Szerkesztve ]
120 fps or GTFO :D
-
fsb1000
nagyúr
Ez biztos memó elfogyás?
Jó lenne, mert akkor a köv. VGA-im nem fogják csinálni.
Bár az 1GB-os GTS250-nél és természetesen a 1792MB-os GTX275-nél sem volt tapasztalható (csak sli-ben....)Én meg azt hittem, hogy ATI ficsör, mivel az 5770 is valami ilyesmit produkált, csak akkor még nem méregettem, csak éreztem, hogy berángat néha.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest