Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz Segal #22169 üzenetére

    A hirdetés nem egyenlő az üzleti kapcsolattal. Sokkal bonyolultabb ez, ahogy azt ti elgondoljátok. Egy áruház nem fog csak úgy kérésre teszthardvert adni a PH-nak sem, előbb szerződést kell kötni velük erre, hogy bizonyos szituációkban kié a felelősség, stb... ugyanis egy eladásra váró termék lesz felbontva. És azt sokszor nem tudod ám teljes árúként eladni.
    Ráadásul RTX-ből alig jön a régióba, szóval ez is nehezíti a dolgokat. Kb. olyan szintű a helyzet, mint a Titan V-nél. 2070-nél lehet egyszerűbb a dolog, mert abból jóval nagyobb a tesztkészlet is.

    (#22201) lenox: A független azt jelenti, hogy a termék biztosítója, illetve gyártója semmilyen formában nem határozhatja meg a cikk tartalmát. A GeForce Garage tagság azért nem jó nekünk, mert annak vannak olyan kötöttségei, hogy milyen beállításokkal lehet csak tesztelni, milyen játékokat kell hanyagolni, milyen lehet a tesztgép, stb. Ez már meghatározza a tartalmat. Úgy tudom, hogy a GeForce Garage nem egy tesztoldalaknak szánt koncepció, hanem a YouTube-reknek, a moddingosoknak, és ezért vannak erre ilyen megkötések, de mivel az NV bizonyos régiókra nem tekint értékelhetőként, így néha csak ez az egyetlen módja a teszthardver beszerzésének. De mi azért lettünk az ország legerősebb médiája, mert nem hagyjuk, hogy beleszóljon a gyártó a tesztekbe. Igazából nem is akarnak, tényleg nem erre való a GeForce Garage, de van olyan média, ami bevállalja, mert más országban azért a hazainál jóval erősebb verseny van a médiák között. Ha mondjuk lenne egy erős konkurenciánk, akkor természetesen lehet, hogy nem ragaszkodnánk ennyire szigorúan a függetlenségre vonatkozó elveinkhez.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák