Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
Új hozzászólás Aktív témák
-
kornel76
aktív tag
válasz Callisto #10262 üzenetére
Valószínűleg a NAV úgy fog lecsapni a bejelentésed nyomán erre az "áfacsalóra" mint gyöngytyúk a takonyra... jah nem. De az irigységet ki kell élni magadból ugye?
[ Szerkesztve ]
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
kornel76
aktív tag
Sajnos a kicsit nem tudom darabszámra értelmezni, ezt ezért nem tettem bele a hsz-be. Lehet 1-5 db/tipus (ezt nem hiszem mert a Caseking azért elég nagy viszonteladó) de lehet 20-30 db is ami szintén kicsi mennyiség a vásárlók / várakozók számához képest.
[ Szerkesztve ]
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
kornel76
aktív tag
-
kornel76
aktív tag
válasz #15779328 #3854 üzenetére
Én is tőlük rendeltem, EVGA-t , és még mindig order processing van ....... de megerősítettek, hogy annyiért jön amennyiért rendeltem, de nem tudják mikor. Chaten október eleje - közepe hangzott el. Emailben ennyi sem. Nekem mind1 ráérek, legalább kijönnek a custom waterblockok a kártyához.
[ Szerkesztve ]
-
kornel76
aktív tag
válasz hun1997 #3804 üzenetére
És azt te honnan vetted, hogy az EVGA mondott baromságot? Van EVGA kártyád , vagy csak a magyar ún "hozzáértő" oldalak cikkeit olvasod? [Itt] az EVGA fórum linkje ahol a CEO Jacob Freeman kifejti mit és hogyan tett az EVGA a hiba javítása érdekében még a megjelenés előtt. Több youtuber pedig (Jayz2cent stb) pedig kivesézi ,hogy a túlzott boost ami megfekteti a kártyákat. Az EVGA legalább tett valamit a javításért nem úgy mint a Gigabyte vagy MSI, akik csak kinyomták a kártyákat. Még a Colorful is jelzett , hogy gebasz van a kártyákkal és dologznak a javításon. Abban igazad van , hogy nem csak a kondik a baj , hanem az enduserek felelőtlen boost módosítása is.
P.S.: Asus crash-re tudsz linket mutatni , csak azért kérdem mert a TUF kártyáknál pont a 6 drága kondi került beépítésre.
-
kornel76
aktív tag
válasz Laraxior #761 üzenetére
Linus jól kitesztelte [RTX Titan és 3080] párossal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 10xx FE, Hybrid
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest