Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
muxi-muxi
senior tag
válasz echterion #24797 üzenetére
Időközben sikerült bekapcsolni az egérmozit, és pár, számomra hasznosnak vélt adatot rávésetni (úgy mint magfreki, memfreki, frém, és hőmérséklet). Nagy ritkán a tuningra is ezt használom, ha nincs kedvem AB-t használni. A kártyám "minden stabil" vége valahol 1960-nál van, onnantól beleugat a TDP-limit, meg az Exodus RTX is elszáll. Nem extrém számok, de az FE-hez képest azért jelentősek már (tényleg, Laraxior-on kívül járt már valakinél FE??? rohadt szép cucc, minden AIB ahhoz képest egy barokk templom)
Amúgy a diszkót én sem szeretem (ezt az "azér gémer, mert csicsás"-stílt nem tudom melyik marha találta ki. Az MSI-nek meg szóljunk már, h "ember, az a sárkány amit logónak használtok, az hipragyi", vargabetű elvarrva) , de ha már fizettem az RGB-ért azért használom. Statikus vörös a házon, a VGA-n és a Razer billnytyűzetemen is. Azok valahogy nem zavarnak, ahogy Eperjes mondta a "Csapd le csacsi"-ban, a vörös fény az nyugtatMindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
Laraxior
titán
Strixet mindenkinek... Is
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
muxi-muxi
senior tag
válasz #15779328 #24791 üzenetére
Nem tudom, én speciel szeretem lapozgatni őket, pont a guru3d-t olvasom a legtöbbet. Hamar kijönnek a tesztek, színesek-szagosak, kellően tájékoztatnak hardvervétel előtt. Persze soha nem kapom meg a számaikat, mert valami mindig gyengébb a vasamban, meg valami mindig kikapcsolnak a tesztekben. Nagyon jó példa erre az RDR2. Az ujságírói ultránál lehet még azért keményebb beállításokat találni, és persze biztos jópár fps-sel kevesebbet kapok.a múltkor ugye kijött a DLSS peccs. Na mondom akkor jól kikormolom a nyolcvanast, és még némi növekvényt is kapok. Bár a a magyarban nem létezik kettős igenlésből tagadás, azért arra jutottam:"aha, persze..."
Tegnap megnyitottam az eddig használhatónak vélt bloatware szoftveremet is a Gigától (valami Aorus izé), gondoltam frissítek. A Biosból jött ki új, felflesselte szépen, azóta az egérmozit a kártya tetején nem bírom bekapcsolni 😆😆😆
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
addikt
válasz #15779328 #24787 üzenetére
Te nagyon rá vagy izgulva a guru tesztekre. Pedig elvileg csak az pontos amit saját magad mérsz ki.
De gondolom direkt linkelgeted őket, hiszen itt a cpu limit miatt tényleg nem látszik a lényeg.
Legközelebb én 7700k-val tesztelt kártyákat fogok neked linkelgetni, azzal a felkiáltással, hogy- na ugye!!!
Processor
Core i9 9900K (8c/16t) @ defaults - Review
Ryzen 9 5950X (16x/32t) @ defaults - ReviewWe test on two platforms; older benchmarks will remain to be tested at the Intel setup, whereas new benchmarks are conducted at a Ryzen platform. Over time offer benchmarks will fade out and will be replaced with the AMD Ryzen platform.
Közben még a változást se jelölik meg. Így szart sem ér az egész. De a Guru mindig is a legalja volt.
Még mindig a sittes csinálja nekik a teszteket egyébként ?New Dawn szintén szar. 1440p-ben. Cyberpunk is. Tomb Raider is.
Inkább olvass PH tesztet. Így nem csoda ,hogy nem látod amit kéne.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
MPowerPH
félisten
-
törölt tag
Egész jól szerepel az evga 3080Ti a gurusok tesztjében.
Kerestem a BFV -nél a pisilős részt, de nem találtam![ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
válasz MPowerPH #24785 üzenetére
Mondjuk ez egy igen nagy csalódás. Volt EVGA kártyám (még GTX680), blower-es és nagyon elégedett voltam vele. Mindig is egy high-end gyártóként élt a fejemben. Ezzel most kikerültek teljesen a képből nálam. Valahol sajnálom.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
MPowerPH
félisten
válasz ribizly #24784 üzenetére
Nalam az. Az FTW3 -okon levo VRM, ha a komponensek arat szamoljuk, akkor fele annyiba kerul, mint egy Strix -en levo.
De biztos a tervezesi hiba is kozrejatszik, a 3090 -eknel meg fennall a TDP bug is.mod: Azert temetni nem kell am, mert nalam ettol meg premium. Nekik is nagy veszteseg az, hogy tomegevel cserelni kell a kartyaikat.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
EVGA kicsereli az Amazon MMO -ja alatt teglava valt 3090 -eket.
Azert ez akkor is oriasi presztizs veszteseg. Mindenkirol elhittem volna, hogy sporolni probal a kartyan, csak roluk nem.
Ubi82: Metro alatt ugyan ugy TDP limit van, joforman vegig.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
NY_A
őstag
válasz KAMELOT #24779 üzenetére
Azt tudja. Felmegy 1940-re, és ott tartja. Igaz, közben eszik kb. 350 wattot, néha picit többet is, de gondolom az normális. Azt hittem melegebb lesz, 2 óra Warzone alatt is 71 fok volt a maximum érték, de általánosan 66-68 fokon dolgozik.
Eddig nagyon tetszik amit nyújt. -
NY_A
őstag
Ja értem.
Köszönöm a választ. -
NY_A
őstag
Az miért van, hogy papíron a kártyám boost órajele 1665MHz, de játék alatt rendre 1940-ig felmegy.
-
válasz RockHaRD #24773 üzenetére
végül is nem, mert kiderült nem az volt a gond, hanem átrendeztem a "gamer lukat" itthon és így elegendő volt a megfelelő displayport kábel a két monitoromhoz, amit gyárilag adtak hozzájuk, mert kiderült idő közben hogy a display port kábel volt a ludas, ami miatt elment a kép nagyon sokszor, "kihagyott a kábel" legalább is ezt mondták mások.
a HDMI ami volt az megfelelő volt, és mivel közelebb raktam a gépet a monitorokhoz, egész pontosan az asztalra raktam, így megfelelő lett minden[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
RockHaRD
addikt
válasz Lacielvtárs #24772 üzenetére
Sikerült beszerezni a normális 2.1-et?
-
-
MPowerPH
félisten
válasz keIdor #24766 üzenetére
De hogy a francba, nincs a kartyan TDP limit? A program irja is, hogy limit, 424W -nal.
Gondolom masodjara feltettek a kartyara az 525W -os BIOS -t, es azzal kergettek. Itt megmutatja, hogy miert ne rakd ra azt a BIOS -t a 2db tapcsatival rendelkező kártyákra.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
keIdor
titán
Testing New World with my 3090 FTW3: [link] interesting results!
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
MPowerPH
félisten
válasz keIdor #24759 üzenetére
Az egyik 2 het utan kifekudt, a masik meg 4 honap utan. VRM, szoval kotve hiszem, hogy banyaszat. Melegek sem voltak, mert vegug 16-20 fokban, ipari ventikkel megtamogatva dolgoztak.
A 2 hetes az enyem volt, a 4 honapos meg kollegame. Azt is en hoztam, azert sorolom ide. 3db FTW3 Ultra, 3db SuprimX dolgozik mindkettonknel.RockHaRD: En nem latok benne problemat, mert vizzel rendben van. Maga a kartya nem alkalmas leghutesre.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
-
RockHaRD
addikt
válasz MPowerPH #24755 üzenetére
Alapjaiban véve vicc a 3090 ezzel a hátlapi memóriával (szerintem). Tudom, hogy vízzel hűtve előlről a hátsó memóriák is jobb hőfokot produkálnak, mert a gpu fűti fel igazán a nyákot, de akkor is ha már hátra is kerül így chip, akkor szerintem plusz 1 slotot abból az irányból is elfoglalva kellett volna oda is normális hűtés. Furcsa, hogy kb semelyik gyártó nem jött ki ilyen kártyával.
-
MrTwister
őstag
válasz KAMELOT #24748 üzenetére
Hú de durva: [link] Akkor mégiscsak EVGA cseszte el. Nekem is ICX3 vezérli az FTW3 Ultrám. Akkor most izgulhatok minden "új" cím(game) indítása előtt, hogy melyik akarja majd kinyírni a hűtésvezérlő chipemet/GPU-mat...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
nagyúr
válasz keIdor #24759 üzenetére
Én nem tudom mit csinál velük, én iszonyat mennyiséget eladtam ph-n és azon kívül is, és 98%-a a kártyáknak EVGA volt (3070/3080) de 1db sem jött vissza, pedig a kártyák többsége is bányába ment mint sem játékra.
Valószínűleg azért, mert kiszámolták hogy még mindig olcsóbb a vastagabb pad, mint sem áttervezni a hűtőt. Vagy akkora tételnél amit vesznek lehet ugyanannyi a 2mm-es pad mint a 0.5 vagy 1.0 aztán így akkor nem kellett pénzt áldozni a blokk áttervezésére.A legtöbb gyártó minimális reszeléssel ugyanazon hűtőket használja több kártyán is.
Lásd pl ebből volt a csavaros mizéria az AMD STRIX kártyák esetén, amikor a parasztnak kellett a csavarokat felcserélgetni, mert nem feküdt fel rendesen a VRM-re.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
MPowerPH
félisten
Azokbol nagyon keves van a piacon, de mondjuk ranezesre sem FTW3 Ultra. Meg is kerik az arat, csak a buta hutesert kar.
FTW3 -akbol a 3090 -ek a mai napig szallingoznak vissza, nekem is van ismerosom, aki mar a 3. -at koptatja, pedig masodjara mar az uj reviziost kapta. Nekem a 3080 -akkal mazlim volt, csak 2 -ot kellett garanciaztatnom a 6 -bol.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz RockHaRD #24754 üzenetére
Pont akartam irni, hogy ez tervezesi hiba, mert a hutot pont meglehetne ugy csinalni, hogy 0.5-1mm -es padok elegnek bizonyuljanak.
En nem panaszkodok az FTW3 Ultra -kra, mert jo munkasemberek, es amik nalam vannak, azok nem melegedos fajtak. De az EVGA fele 3090 -tol az isten mentsen meg...[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Laraxior
titán
A 3080-ak indulása amúgyis szuperre sikeredett
Ez már csak hab a tortán.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
KAMELOT
titán
Nem erről van szó [link]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
keIdor
titán
válasz AsakuraDave #24737 üzenetére
Hiába jó a support, azon belül az RMA.
Én nem szeretek garanciáztatni, tehát jobb, ha odáig el sem jutunk és hála istennek semmit nem is kellett garanciáztatnom már 2015 óta. Nekem amúgy mindegy ez a három üzlet, Klosterneuburg-i lakcímmel...¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Zorel
senior tag
válasz keIdor #24736 üzenetére
A hiba csak a 3090 FTW-eket érinti, 3080, 3080 Ti és a többi rendben van, de tény, hogy ennél a generációnál a gyártó nagyon túlzásba vitte a spórolást az FTW szériánál. Arról nem beszélve, hogy a kezdeti dizájn sem sikerült jól, azzal a piros bohócszájjal. A gyártási, összeszerelési minőség is nagyon csökkent az FTW-k esetén az elmúlt generációkhoz képest.
Erről jut eszembe a mai találós kérdés, hol a hiba az alábbi képen?
Kis segítség: ez egy 3080 ftw3 múlthéten rendeltem havernak, közvetlenül gyártótól taiwan-ról érkezett, egyike az utolsó nem LHR verzióknak és játékok alatt is throttling-ol.[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
válasz keIdor #24736 üzenetére
Viszont nézd meg hogy pl egy Foramax, Ipon, Aqua stb 100-200.000 -rel olcsóbb egy EVGA 3080Ti mint bármelyik másik típus. Sajnos nagyon kevés top tier youtuber tesztelte le eddig ezt a típust de ár/értékbe most a legjobb Ti kártya és olyan supportal ami nem fogja rajtad hagyni a halott kártyát.
Amúgy nézegettem teszteket és ez a Giga 3080Ti Gaming/Eagle elég jónak tűnik hőfokokba pedig a sima 3080-ba elég tré volt de közbe meg kb ugyanaz a hűtés van rajtuk így nem értem igaz ezek 2 pinesek nem 3 Minimális ráfizetéssel kb 3080 msrp +10% tudnék Ti-ra váltani ugyanúgy FTW3 Ultra. A jelenlegi non-Ti ftw3 szépen hűt nem hangos a gépbe de nem tudom a Ti mennyire lenne melegebb/hangosabb így gondolkozom hybrideset venni csak az +20% lenne[ Szerkesztve ]
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
keIdor
titán
Gyakorlatilag ott tartunk, hogy EVGA-ból a generáció elején nem szabad kártyát venni, mert mindig baj van velük.
Ez volt Pascalnál, sőt Maxwellnél is…
RTX-4000-nél majd érdemes emlékezni ezekre, nálam a gyártó egy jó darabig innentől a “felejtős” kategóriába kerül.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Zorel
senior tag
válasz subaruwrc #24733 üzenetére
Kb egyiken sem, mivel az 1000W-os bios-ból nem publikus a rebar verzió, de sajnos már az 500W-os XOC bios is gondot okoz. A probléma az, hogy a 3090 FTW3 esetén dizájn hiba van, ami egyébként már javításra került (PWM cont. csere), de ezek a javított kártyák nincsenek kereskedelmi forgalomba. RMA folyamatban az EVGA már ezekre a javított példányokra cseréli a kártyákat, illetve ha valakinek nem romlott el a kártyája, de szeretné cseréltetni arra is van lehetőség 3090oc@evga.com-ra kell megírni és evga ez alapján indítja az RMA folyamatot. A hiba miatt (power balancing issue) több kraftot kap a kártya valamelyik 8pin-es csatin vagy a pci-e porton és az 500W-os bios erre rátesz egy lapáttal. Nem ritka ezeknél hogy a pci-e porton 90W körül fogyasztás látható vagy valamelyik 8 pines csatin 180-190+W körül az 500W TDP helyett pedig 420-430W körül marad a kártya. PWM vezérlő meghal és onnantól van ez a piros led hiba a kártya pedig nem indul. Javított kártyáknak így kezdődik a szériaszáma: 2112...
-
addikt
válasz Laraxior #24727 üzenetére
Strix nem fog megdögleni.
Az Evga kártyák hullanak, úgy mint a legyek.
The early EVGA FTW3 models were dying left and right. This game is just finding the ones that hadn't fried already.
Itt egész jól össze lett szedve egyébként.
https://www.reddit.com/r/EVGA/comments/op1dq4/with_the_news_breaking_that_new_world_is_killing/Valami ott nagyon el lett cseszve.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Laraxior
titán
Be lehet regelni erre a zárt betás tesztre a New Worldre? Nem nagyon találok letöltőlinket, pedig gondolom csak amazonos account kell.
Ahh, oké, már semmi.
"EXPLORER,
Thanks for your request to explore New World during our beta period. We'll conduct many tests between now and the official launch of New World. If a slot becomes available for testing during the Open Beta Test, we'll send you an invitation with instructions on how to download, install and play New World."[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz #15779328 #24718 üzenetére
Akkor szepen kimatekoztad. Siman van 1-2 jatek, ami jobban kitapossa vagy a VGA vagy a CPU belet. Fene gondolta volna, hogy az RDR2 ennyire CPU intenziv.
1000W -os BIOS temahoz pedig: Ha valaki azt hasznalja, alap kovetelmeny, hogy azert huzol neki egy korlatot TDP limit ott is allithato, es kell is a csuszkat csokkenteni. Nekem 550W -nal volt, azzal nem futott limitbe. De a 600W -ot is lazan birja, az kb. a hatar meg vizzel is. Vanb par eszetlen, aki 1000W -ra kitolva a limitet csak a csuszakakat tolta az egbe... Persze, hogy elpukkan, foleg az amugy is beteges EVGA -k.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
zebra_hun
veterán
válasz Laraxior #24716 üzenetére
Ez igaz, de egy gyártói hiba, pont egy "nagy" névtől. Pár patch ki is jött annó, de ez akkor fel sem tűnt. 100 fps... :D álom volt akkor.
Nekem erről van egy privát véleményem, bár ezt csak a témához, nem neked írom. Hibásak ezek a kártyák, ilyennek nem volna szabad megtörténnie. Hol és milyen védelem van ezekbe, ha egy vacakul megírt játéktól elszállnak? Az életbe villamos gépeket rakok össze, telepítek, átadok, úgy kell meggyártanunk mindent, hogy "hülyebiztos" legyen. Fizikálisan is, illetve program oldalról is, akármit nyomkodnak a kezelők, nem szabad hogy tönkremenjen. Persze ez nem egyszerű, emberek vagyunk, tévedhetünk, de ezek a videókártyák sz@r védelemmel vannak ellátva, ha egy ilyentől lekókadnak.
-
echterion
nagyúr
Azt kipróbálta már valaki, hogy számít-e a 3080-asnál,hogy pcie 3 vagy 4? A házamhoz vásárolandó riser keret miatt kérdezem, a 4.0-ás 15ezerrel többe kerül...
Netes teszteket találtam, ott azt láttam, hogy ahogy megy fel a felbontás, úgy tűnik el a különbség.******
-
törölt tag
válasz MPowerPH #24644 üzenetére
Újra telepítés sem segített, minden lehető dolgot kipróbáltam amit írtak az rdr2 bsod -al kapcsolatban, semmi.
5 századdal kellet megemelnem a cpu feszt, és rendben is lett!
Minden más játék futott rendesen...
A ramra gondoltam először, visszaraktam 4266 alap xmp-re, és csak 70-80%-al tekerte a vga-t, álmomban nem gondoltam volna hogy ennyit számít egy ram időzítés, nagyon elszarta az evga a rocket bios-t. -
keIdor
titán
válasz zebra_hun #24714 üzenetére
Az elszabadult fogyasztás nyírja ki.
Akiknek meghalt a kártyája, nem tudjuk milyen táppal ment, hogyan volt bekötve.
Érdemes a daisy chaint kerülni, a kábel jó, de csak az egyiket használjuk.
3x1 kábel kell a 3x8 pines kártyáknak, ez már egy jó "védekezés". Nálam is így van bekötve.A driverben állítsd be a V-Sync-et, az forced.
Egyébként az 1000W BIOS ilyenkor jó kis rizikófaktor lehet, az ilyenek miatt sem tennék fel soha hasonlót... akiknél elszállt a kártya, az is lehet, hogy használtak ilyet. Pont EVGA-hoz van is ilyen.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Laraxior
titán
válasz zebra_hun #24714 üzenetére
Csakhogy a BF Vietnám közel sem használja ki a VGA-t teljesen, talán az a játék még DX10-es, vagy DX9... Hiába megy a coil wine, hiába mutatja, hogy 100% a GPU..
Kb mint a Metro. Nem véletlen a hatalmas órajel esés, és a hatalmas fogyasztás. Dolgoznak az RT magok is, meg még ki tudja mi.
Az én Strixem is coil wineos, mégsincsen semmi baja. Nem is nagyon mozgat meg. Had ciripeljen, más dolga úgy sincsen.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
zebra_hun
veterán
válasz keIdor #24710 üzenetére
Bocs, németet beszélem jól, de angolt nem. Annyi ehhez a témához részemről, hogy van még ilyen játék. Rákerestem a Battlefield Vietnámra, és már mindenhol írják
"A method of Frame rate capping is recommended, as the game has no FPS limit and does not support Vsync by default."
Egyből reagáltam rá, olyan rendellenes visító hang jött ki, hogy eszméletlen. Lehetnek ilyen játékok bőven még, holott ez egy Bf, nem is egy kis vacak név. Eszerint ez is kinyiffantja a vga-kat, csak ezzel olyanok játszanak, akiknek 15-20 éves hardver van a gépükbe. Minden régi Bf-be 100 fps a limit, notepad-al kell kitolni 165-re, vagy a kívánt értékre. Riva tuner egy jó biztosíték ;) -
Laraxior
titán
nVidia vezérlőpult -> Surround, PhysX konfigurálása
PhysX beállítások.
Ha auton van akkor tedd át VGA-ra. Egyébként valószínű, hogy a CPU számolja.Kipróbálhatod, ha VGA-t állítasz be akkor lesz pipa GPU-Z-ben, ha CPU-t, akkor nem lesz pipa
-
NY_A
őstag
Annak mi lehet az oka, hogy a gpu-z-ben a physx előtti rublikában nincs pipa? Driver rendben van.
-
zebra_hun
veterán
válasz Laraxior #24708 üzenetére
Múltkor nosztalgiáztam és feltettem a 2004-ben megjelent Battlefield Vietnámot. Nekem is mindig Riva Tunerben limit van, de valamiért pont nem volt. 2400 fps és brutál cw ...azonnal alt f4 ;) 1-2 másodperc lehetett, de a lassan 20 éves gém adta az ívet az akkori 2070supernek. Az a hang... :) na az, cw volt a javából.
-
Laraxior
titán
válasz keIdor #24707 üzenetére
Kipróbálnám, állítólag a menüben nincs korlátozva az FPS, aztán azért engedi el magát a kártya. Mondjuk nekem RivaTunerben 165-re le van véve, némely játékokban meg inkább 144-re. Elvileg nem menne feljebb, de inkább kihagyom, nézek inkább youtube videot róla.
Most kínlódtam össze a renszert, nem igazán akarom se megbontani, sem az Asus gart letesztelni.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
Engedte már rá valaki valami minőségibb VGA-ra ezt az amazonos csodagamet?
Mondjuk Strix-re. , vagy valamelyik vizes VGA-ra?*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
NY_A
őstag
GAbre
Köszönöm a választ. Én ezt találtam szimpatikusnak, ami a házammal is kompatibilis. [link] Egyszerű, pont ezért tetszik.
Segal
Különösen én sem érzem szükségét, csak mivel csomagoltak mellé egyet elgondolkoztam a létjogosultságán.
Megmértem, 2 mm-el lóg lejjebb a jobb külső sarka mint a bal. Így hagyom, és ha nő akkor alátámasztok. Elég masszívnak tűnik ez a kártya, lényeges erősebbnek néz ki mint a 3070 volt.
A kiforgatáson már az előző kártyánál is erősen gondolkodtam, de a jelenlegi házamban van alatta két Be Quiet venti, és a hatékonyságot nem áldoznám be a látványért. -
keIdor
titán
válasz Devid_81 #24700 üzenetére
Szintén “alultervezés” illetve spórolás ment a Pascalnál is EVGA-nál, amikor túlmelegedett a VRM és ingyen küldözgették a thermal padot.
Nem lepne meg, ha most is hasonló lenne a helyzet.RMA ügyintézés példás, de a minőség és odafigyelésből sokat engedtek az utóbbi pár évben…
RockHaRD: Igen a Metro ezt csinálja, körülbelül -50MHz.
Ugyanakkor minden RayTracing benne, ez használja a GPU összes részét. Érthető, hogy jobban terhel.
Többet is fogyaszt az egész kártya.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
RockHaRD
addikt
Azért beszarás ez a metro eee...
Napokig-hetekig megy a kártya egy bizonyos beállítás mellett gond nélkül, de bezzeg amint elindítom a Metrot, 5 perc után fagy kifelé 1950 mhz @ 900mV
Minden másban működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest