Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Különben mint házigazdának nem kéne ez ellen is csinálni valamit (és most hagyjuk hogy mi a hatásköröd)?Kedves modik akik feszt itt vagytok?Értem én,hogy tetszik a körbe döngicsélnek,de valami parádés ez az elfogultság amit itt mutattok.Players azért bukta az arcképét,mert linkelt egy NV-s tesztet az amd-s topicba.Lehet,hogy ha úgy hozza a helyzet Akoska vagy akár TTomax kicsit karcosan tud viselkedni,de fele ennyit nem engedtek meg maguknak.Van különbség a vicc a csipkelődés és a nomád,primkó megnyilvánulások közt.Nem azt mondom,hogy mi nem érdemeltünk meg néhány kokit,de azért na...
Ilyen nethuszárok kapnak 1-2-3 órát,de innen mindenki kapja a maxot.Kíváncsi lennék,hogy én mit kapnék ha egy ilyet leművelnék az off topickotokba vagy a találgatósba.
Nálam egy életre leírtátok magatokat és irgalmatlanul csalódtam bennetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- AKCIÓ! Samsung Z Fold5 12GB/1TB, Újszerű, Független, 1 év garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest