Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajkó
őstag
Köszi a listákat!
Átnyálaztam őket, és levontam a konzekvenciát (ha tévedek kérlek javíts ki).
Jobban megéri 3M L2 cash-es P8700-at venni 27ezerért, mint 6M cash-es T9400at 35-ért! Mivel megközelítőleg mindkettőnél ugyan azt a teljesítményt kapod.
Az az érzésem, hogy ez így sántít egy kicsit, csak nem tudom, hogy hol a bibi! :S -
Lajkó
őstag
válasz bakesz001 #3486 üzenetére
Igen, csak rá van égve! Ha semmiképp nem megy a leszedés (én a proci két ellentétes sarkát megfogva szoktam elforgatni akáér izomból is), akkor megpróbálhatsz óvatosan egy vékony szikével a hűtő, és a proci közé piszálni. Nem hiszem, hogy komoly kárt tudnál tenni bármelyikben is, de persze figyelj arra, hogy inkább a hűtő felé legyen a penge éle. Plussz annyi, hogy a lábakra is figyelj! Mert ha "csak" el is hajlik, necces hogy vissza tudod-e hajlítani anélkül. hogy letörjön...
-
Lajkó
őstag
válasz richpublic #3480 üzenetére
Nem olvastál! Úgyhogy olvasd el a 3462 hsz.-től a topik tartalmát, és megvilágosodsz!
-
Lajkó
őstag
Először is köszi, hogy fáradtál vele!
Igen, jól sejted, hogy PM45 chipset van benne! Abban is igazat adok, hogy miket támogat, csak van valami amit nem értek. Everest miért írja, hogy Socket 479? A 478 ba illeszkedő procik elméletben nem jók a 479-es foglalatba, mivel két lábuk fel lett cserélve, és az elekrtonikájuk sem azonos.
Namármost, a T4300, és a T6600 is Socket 478-as, mégis beleteszik gyárilag a 479-es foglalattal szerelt Fusi-ba?
Akkor most mi is van pontosan? -
Lajkó
őstag
Üdv!
Szeretném fejleszteni a Fusi Pi 3560-asomat, amiben egy Fujitsu EF7A lap van, és T4300-as proci8socket 479). Ez 35W-ot vesz fel, és e felé nem szeretnék menni. Tudtok nekem ehhez a laphoz kompatibilis procikat ajánlani? Ha lehet kérném mindet 2GHz. és a felett.
A gépet gyárilag T660-assal is szerelik, ha ez mond valamit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Lenovo B51-80 i5 Alaplap hibás alkatrész bontás
- Lenovo ThinkPad L14 Gen1 L14 Gen2 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- Lenovo T440 minden alkatrésze eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest