- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meekrob
tag
Sziasztok!
Van egy Acer Travelmate 5520G típusú laptopom, aminél igencsak gondolkodom a háttértár méretének növelésén. Most egy 80 GB-s SATA vinyó van benne, és ennek egy 250-esre való cseréjén gondolkodom. Konkrétan erre a vinyóra : 250GB Samsung 2.5" 5400rpm 8MB SATA notebook winchester (HM250JI). A fordulattal nem lesz gond ebben biztos vagyok,egyik barátom magasabb fordulatúra cserélte a laptopja HDD-ét és túlmelegszik, érdekelne hogy tudtok-e tanácsot adni hogy lehet-e erre cserélni, épp nincs itt a laptop, úgyhogy a benne lévő hdd pontos adatait épp nem tudom megadni. Ha lehet kis tanácsot szívesen veszek . Eddig laptopban csak ramot cseréltem, az ok, asztaliban meg csak vinyót meg hdd-t meg lemezmeghajtót, meg tápot, tehát a nagyon alap dolgokat, plusz azért egy noti egész más. Szóval ha valaki tudja ennél a típusnál a cserét, vagy tud tanácsot adni, nagyon szívesen venném. Amúgy másik lehetőségként felmerült a WD-nek egy külső vinyója, de arról pont az előbb rengeteg rosszat olvastam ( gari nem megvételtől, hanem gyártástól 1 év...) úgyhogy ezért döntenék inkább a vinyó csere mellett. Előre i köszi mindenkinek
-
Meekrob
tag
Szuper, ez eddig bíztató . Amitől igazából tartok az az hogy a káblek amik egy asztalin eléggé lazák, itt a hely szűkössége miatt nagyon feszesek, nehezen kihúzhatók, ha egyszer kihúztam nem tudom visszadugni az újba, vagy a régibe, mert mondjuk más sorrendben rakták össze, és csak egy korábbi lépésnél lehet jól belehelyezni. De akkor ez nem így van? Ha leszedem a hátlapot akkor könnyen ki tudom majd szedni és az újat belerakni? Leginkább ez aggaszt . De nagyon köszi a linket is.
-
Meekrob
tag
válasz Meekrob #1788 üzenetére
Ok, most kerestem utána, és látom hogy kis tüskék tartják a helyén. Akkor nem izgulok amiatt már hogy hogy fogom helyretenni, a keretet is megnéztem, szerintem azzal se lenne gond. A másik merevlemezt meg akár küldső adapterrel is ráköthetném a gépre, párezer forintért azt is látttam. Mostmár csak amiatt fogok aggódni nehogy letörjek 1-2 tüskét, de remélem menni fog . Köszi mégegyszer
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest