- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Masooo
aktív tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem ami biztosan og szülni még párat.
Van itthon már 2 rossz laptopom. Egyik alaplap hibával múlt ki, a másik baja pedig az, hogy nem tölti a töltő a laptopot, de egy kölcsönzött töltő sem tölti, ami szintén Toshiba laptopokhoz való. Ezek nem mai darabok, az első 2008 as talán és 2013ig működött a másik pedig akkori. Vettem egy újat munkára, de közben tesóm is újított és amit korábban használt laptopot, ideadta, hogy neki nem kell. Elég harmatos darab, de arra gondoltam a gyereknek jó lesz tanulni. Aztán arra jutottam, hogy van a 2013as Tosi, alkatrésznek jó lenne pár dolog onnan, tekintve hogy jobb mint a kapott lenovo.
Abban egy i7-3630qm proci van, ebben pedig Intel Pentium 4405U Skylake a net szerint.
A ramokat amik corsair 16gb szett részei, már áttettem, szuperálnak. ssd bekerült 850 pro, és megy ez is.A kérdés tehát:
A procit van lehetőségem kicserélni az i7est tenném a másik helyére.?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fotók, videók mobillal
- Tőzsde és gazdaság
- Ubiquiti hálózati eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- HP Fibocom L830-EB 4LTE WWAN
- Akkumulátor DELL 42Wh, 11,4V -- 1VX1H, FDRHM, VM732, WJPC4
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HP EliteBook 8540p bontott alkatrészek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest