Aktív témák
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
Cloud_s #11047 üzenetére
Nos, igen. Egy kalandor életmódhoz puszta kalandok passzolnak. Egy hideg--rideg, minimalista stílushoz, ami Fémes túlsúlyú pedig nem a családi meleg tűzhely illik, hanem valami katonai tábor. De ha a Harcost kell kiélnie, akkor neki ez az útja. Akkor menjen, és élje ki, és tapasztalja meg azt, amit ezen keresztül meg szeretne tapasztalni. Aztán eldönheti, szüksége van-e családra, megnyugvásra,. otthonra, ami nő és gyermekbarát. De legalább még most felismerték, hogy mire van szükségük, nem kisgyerek után állnak ott, hogy akkor most apuka elmenne katonásdit játszani kicsit, anyuka meg retteghet, mikor csönhgetnek azzal, hogy hamarosan kaphatja az özvegyi nyugdíjat, és a gyerekét nevelheti apa nélkül.
Szerintem teljesen oké, hogy ezt itt és most felismerték, és elindulnak innentől a saját útjukon. Ki-ki a magáén. -
orbano
félisten
válasz
Cloud_s #9081 üzenetére
Meg kell neki mondani kerek perec a véleményt, aztán otthagyni. Komoly kapcsolatot úgy sem lehet vele ebben az állapotban kialakítani, ahhoz kell még neki szerintem több kapcsolat, több tapasztalat. De megoldani az illető ne próbálja a helyzetet szerintem, úgy sem fog sikerülni. Persze lehet hogy pont ez a szembesítéses szakítás fogja kiváltani benne azt az érzést, ami szükséges, de ehhez bele kéne látni a hölgyike fejébe.
-
VargaI
senior tag
válasz
Cloud_s #9081 üzenetére
Egy hasonló személyiségtípusú lányba futottam bele én is mint fentebb említettem már. Őnála gyakorlatilag semmi nem használt és semmi nem változott (ő viszont még éppen hogy csak a 20-as évei elején van, így "ráér" mondhatni). Viszont elnézve az általad írt esetben a lenyzó életkorát, nem sok reményt fűzök akármi komolyabbhoz is vele kapcsolatban. Ahhoz gyökeres változás kell(ene), nem csak ideiglenesen a másikért, hanem amit alapból belső saját elhatározással valósít meg az ember.
-
VargaI
senior tag
válasz
Cloud_s #9074 üzenetére
Ennyi idősen ez nem semmi
. meg az se hogy 4-5 év után az első pasi nem ismeri annyira a lányt, hogy akár egy-egy rezzenéséből ne tudja megállapítani, hogy valami nem 100-as vagy hazudik. Igaz hogy a szerelem vak és kisebbet, meg hasonlót láttam már, de ez már furcsa, legalábbis nekem az
.
proof88: Na ja
.
-
Pala
veterán
-
Pala
veterán
válasz
Cloud_s #3892 üzenetére
Valószínűleg én még nem találkoztam olyan nővel, aki igazán szívvel-lélekkel szeretett. Sajnos ezek után nehezen is tudom elképzelni, hogy találok ilyet.
Bár van most egy csaj, aki belém van esve, de ő meg túl fiatal hozzám.mod: ő már nem szerelmes belém...ezt könnyekkel küszködve meg is mondta nekem.
-
Pala
veterán
válasz
Cloud_s #3884 üzenetére
Ez csak egy része volt a dolognak.
Sokminden lezajlott ott másfél óra alatt.
Sose fogom elfelejteni azt a pillanatot, amikor megfordult és elindult a metrólejáró felé....én csak álltam ott, bőrig ázva, és néztem, ahogy megy el..még levegőt se vettem vagy fél percig. Ha akkor valaki hozzámszólt volna, annak tutira beverem az arcát.
-
golyani
őstag
a randi előtt egy közös ismi megkérdezte tőle h összejövünk-e. ekkor megtorpant. tulajdonképpen én itt már tudtam h nem lesz semmi...
nahát mind1. ez van ezt kell szeretni...
végülis rajtam kívül pár ember 99%-ban gondolta h ez a kapcs egyenesben van...
na majd kitalálomm i legyemn a jövőben... -
golyani
őstag
8 hónapja beszélünk mesin... mire tudatosult bennem h tetszik a célszemély addigra érettségi anyám kínja aztán nem régiben közöltem h mivan belement a randiba most meg az van h nincs semmi.
ok eccerű:
barátnak ismert meg és ez úgy néz ki nem is változik...
Esmein: jó én meg gépész vagyok(leszek)...
lenen talán egy másik lány akinél régeben próbálkoztam de ő akkor éppen másba volt így az a lehetőség ki esett.de most ő is egyeedül van nme tom h meg merjem-e a próbálni újra adolgot félek h ugyan ez lenne a helyzet.
[Szerkesztve] -
orbano
félisten
metakommunikáció. a csajok erre nagyon fogékonyak. ha olyan a kisugárzásod, akkor tapadnak (sikeres vagy, összejött valami, jó lábbal kelsz fel).
nekem is van ilyenem hogy megnéznek a buszon, kikezdenek velem, akármi. ez amolyan murphy törvény, hogy a csajok nagy hullámokban érkeznek, aztán meg sokáig pangás van
Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- MICROSOFT SURFACE Go - Pentium 4415Y/8GB/128SSD/CAM/INTEL/10.1"/1800x1200TS/A kategoria
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Dell WD19 type-c dokkoló 130W-os töltővel ÁFÁ-s
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e / 9070XT 340e / RTX 4070Ti S 405e / 5070 280e / 5070Ti 400e / 5080 540e
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest