Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
(Kolombusz) #18129 üzenetére
Húdemekkora pofára esés lesz ebből!
Most borítékolom előre:
- Én megmondtam!
Népszerűnek érzed magad? Akkor taunlj mellé szerénységet és alázatosságot is mert különben eltaposnak. Csak egy jótanács az élethez egy picit talán több tapasztalattal a hátam mögött, mint ami Neked van.
(direkt írtam olyan "népszerű" stílusban, mint Te
)
szerk:
"Ezt tanította nekem egy ember, akit sokra becsülök.
Lenézem, de mindezt úgy teszem, hogy nem veszi észre. Ennél megalázóbb nincs.
Nem könnyebb, mi lenne könnyebb? Egy buta emberrel mégis mit kezdjek?"Most vissza kellett emlékeznem néhány évvel és arra a következtetésre kellett jutnom, hogy Neked nem a Kolombusz az első nicked. Ha jól emlékszem (és miért tévednék) én banoltalak elsőnek innen a fórumról és nem egy kirohanásod miatt, hanem az általad akkor képviselt szellemi színvonal miatt. Látom fejlődsz...
-
tildy
nagyúr
válasz
Nem lelketlengépnek tűnsz hanem egoista fallosznak
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
Az üres szavak azért jók, mert mindenki maga töltheti meg tapasztalatokkal.
No, örülök, hogy a tapasztalataid azt mutatják, hogy a lány erkölcsi értelemben tanúsít helytelen magatartást, ami miatt némileg elítélhető. Bár, az ilyen ember inkább sajnálatot érdemel, nem lenézést, mert annyira fél, hogy nem fogadják el őt olyannak, amilyen, hogy már igazat sem mer szólni. Örülj neki, hogy Te nem félsz magadat felvállalni!
No, én befejeztem ezt a témát.
A kognitív disszonanciához pedig javaslom ezeket a könyveket:
Smith & Mackie: Szociálpszichológia, ill. Forgas: Társas kapcsolatok.Ha mindent készre adok a szátokba, sosem fogjátok értékelni, hogy tépem itt a billentyűt...
-
Trak
addikt
válasz
"Nem szoktam irigykedni, nincs mire. Nekem mindenem megvan, ami kell. Na jó, mikor Monte Carloban nyaraltunk, azért elszomorított kicsit, hogy nekem ennyi pénzem soha nem lesz, de ez nem irigység."
Valakinek meg annyi pénze nem lesz soha, hogy Monte Carlo-ban nyaraljon
Minden attól függ, honnan nézed... -
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
(Kolombusz) #18110 üzenetére
Kikaptál egy királylányképzőset. Van ez így. Egy luxus nőt megszerezni, pláne, ha nem qrva, írtó nehéz. Kognitív disszonancia generálja a lenézést. (Most nem fogom magyarázni.)
Jobb lenne, ha nem az ízlése, és az igényei alapján ítélnél meg egy embert, hanem az embersége alapján. Attól, hogy nem egy IQ bajnok, ámde szellemileg igényes - hisz olvas, hogy kompenzáljon -, attól még lehet jó ember. Az egyszerű gondolkodású embereknél általában több emberséget tapasztaltam, mint az egopuffasztott nagyokos katedrán prédikálóknál.
Ha majd bebizonyította ez a lány, hogy egy becstelen, gerinctelen, hazug, tolvaj, akármilyen ember, akkor majd kiérdemli, hogy lenézd őt. Amíg viszont az a legnagyobb bűne, hogy jól él, és szereti a minőségi cuccokat, addig butaság volna lenézni őt.
Akkor csak az irigység beszél belőled, nem a belső tartás, és igazi értékrend. No, ennyit ehhez a témához. Azt nézel le tőlem egyébként, akit akarsz. -
fordfairlane
veterán
válasz
(Kolombusz) #18112 üzenetére
Nem könnyebb, mi lenne könnyebb?
Hát ahogy írtad, hogy már ismerve a drága felvágós cuccokhoz való vonzódását, ezt a gyarlóságát, végre nem kell emberszámba venned. Azt hallottam ki ebből a kifejezésből, hogy ezáltal könnyebben tudod kezelni a helyzetet. A miérteket most hagyjuk, bizonyára megvan az okod rá.
-
Mawyx
őstag
válasz
(Kolombusz) #18117 üzenetére
Ebben az a szép, ha találsz vkit, akitől tanulhatsz, akire felnézhetsz, aztán ő meg szarik rád, lenéz téged, mert akitől nem tud tanulni, azzal nem foglalkozik
-
frame>24
addikt
válasz
Arról van szó, hogy a hsz-edből az jött le, mintha életcélod lenne mások lenézése, sőt, mintha ebben örömet látnál. És ez mélységesen elítélendő.
A buta embert meg hagyd magára, nem kell "mellette lenni", és csöndben lenézni. -
lorcsi
veterán
válasz
Lenézem, de mindezt úgy teszem, hogy nem veszi észre. Ennél megalázóbb nincs.
azért te se vagy piskóta ilyen gondolatokkal
nem kellene először magadba nézni mielőtt mások felett ítélkezel(nem is akármiylen módon) ? -
orbano
félisten
válasz
Volt kolleginám (szretőm/barűtnőm, nem tudom minek nevezhetem), ő is odavolt az ilyen cuccokért, a ragyogásért, az extravagáns cuccokért, de mégis intellektuális téren a valaha ismert legértékesebb nő volt, akit ismertem. Kár is érte
-
fordfairlane
veterán
válasz
Most már legalább nem kell egyenrangú félnek tekintenem, nyugodtan lenézhetem őt is, sok mással egyetemben.
Miért fontos, hogy lenézd? Így könnyebb?
-
frame>24
addikt
válasz
(Kolombusz) #18069 üzenetére
Hehe, ez nekem is eszembe jutott...
Hogy is van a mondás?:
Ha valamiben jó vagy, azt ne csináld ingyen... -
wombation
tag
válasz
(Kolombusz) #17943 üzenetére
Valahogy úgy!
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
(Kolombusz) #17892 üzenetére
Hát tudod, ha van egy munkanélküli, és kezelésekre szoruló Édesanyád, aki nem kap csak jövedelemkiegészítő járulékot, meg van egy tetsvéred, aki hajlamos kifutni a pénzéből olykor, amit a nagyon jólelkű Édesanyád kompenzál neki olykor, akkor a végén kiderül, hogy alapvetően két embert tartasz el.
Aztán, van anyám lakása, van a saját lakásom, Bp élek a barátommal, az plusz egy háztartás - bár a rezsinket ő állja, de emellett minden másban osztozunk -, van egy rendelőm, amit bérelek, vannak az utazási költségeim (Bp.-Szolnok minden héten oda-vissza, plusz helyi közlekedések), a kötelező szupervíziós és szakmai továbbképzési díjak, és ugye mivel egyéni vállalkozó vagyok, van egy egyszemélyes cégem is, járulékokkal, kötelező adókkal, könyvelővel, és a többi... Számolj csak nyugodtan. Nem mondom meg, mennyi.
Arról nem is beszélve, hogy a szakmai etika csak visszafogottan engedi meg a marketinges tevékenységet. Más oldalról, az orvoslás bármely formája nem működik önreklámmal, csakis olyan törvényszerűségen alapul, amiket sorszerűnek lehetne a legegyszerűbben hívni. Hidd el, ez utóbbi olyasmi, ami nagyon hosszú évek tapasztalata...A bölcsesség ebben annyi, hogy egy pillanatra sem aggódom, vagy szorongok, hogy a jószerencse, és a Gondviselés megsegít. Szóval, nyugodtan viselem azt is, ha nincs. Ez az igazi szabadság.
-
lorcsi
veterán
válasz
van aki nem fogad el hálapénzt..
-
Esmein
nagyúr
válasz
Aki dollárt keres, dollárt költ, hallottad már?
student: bammeg, elmúltál már 12?
-
srph25
tag
válasz
(Kolombusz) #17713 üzenetére
Régen naponta találkoztunk, mert osztálytársam volt... szóval annyira nem távoli, csak most. mert a tanulmányaink (és sok más egyéb, pl. hogy nem lakik a városban) gátolja a közelséget....
És meglesz az önbizalmam !Igazából már most meg is van
-
srph25
tag
válasz
(Kolombusz) #17710 üzenetére
Azt hiszem tudom mire gondolsz. De sajnos mikor 1 héten keresztül egyhuzamban itthon vagyok és gamelésen/tanuláson kívül mást sem csinálok, elég nehéz ezt elhinni
Viszont amint kimozdulok, általában jobb a helyzet.
H a csajról is essen szó: sajnos elég nehéz bebizonyítani, h jobb vagyok a pasijánál, ha 1 évben 1x-2x futunk össze (és akkor is dumálás), és 2 havonta egyszer beszélünk msn-en. Azon gondolkozom, hogy szimplán el kellene hívni valahova, de nem úgy, h "szeretnél-e blabla...". Csak egyenesen: "gyere el..". Ha belemenne, akkor nyert ügyem lenne, ha nem, akkor meg ez van. Ez vajon jó ötlet? -
Boxer001
veterán
válasz
(Kolombusz) #17649 üzenetére
Jah és hancúr közben röhögnek rajtatok.
Meg kéne verni ezt a Kokit má.
Lehet ő a Spíler.
-
Kokkantas
senior tag
válasz
(Kolombusz) #17623 üzenetére
Nem tudom. Nem nagy kedvem van a "jópofizáshoz", meg egyebekhez ami a csajozáshoz kell.
orbano: Engem, ha elküldenek akkor elküldenek, nem fogok visszamenni másodszor is próbálkozni, felesleges.(egy kivételt tettem, de az az egyik legnagyobb hibám volt) Ja és csajokkal napi rendszerességgel beszélek. (mindenről szinte)
-
golyani
őstag
válasz
(Kolombusz) #17623 üzenetére
én most azér', mert nagyon beleestem ebbe a lányba és másra kb nem is nézek
(nem kell megkövezni
)
én eddig még nem sok lányba voltam szerelmes, ha mondhatom ezt. nekem általában ha egy lány megtetszik, akkor az nagyon és sokáig más nem is érdekel csak az az egy. nehezen gyógyulok ki belőlük.meg sose voltam az a csajozós típus/alkat.
-
Kokkantas
senior tag
válasz
(Kolombusz) #17617 üzenetére
"Golya, sok szép lány van az ME-n, ideje keresned egy neked valót."
Nekem is mindig ezt mondják.
-
tildy
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #17620 üzenetére
Bezzeg ti, ti aztán mindig tudjátok mit miért csináltok
LOL -
tildy
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #17617 üzenetére
Mondjuk mert van mikor ez van, de van mikor nincs semmi ilyen "pillangós" érzés
Ennyi.
ÁÁÁ pasik, sosem fogjátok megérteni a nőket.... -
válasz
(Kolombusz) #17525 üzenetére
nem tudom már hol olvastam egy ilyen kutatásról, de elvileg 100-ból 4szer bejön
-
Nordik
őstag
válasz
(Kolombusz) #17424 üzenetére
Dettó
Éppen ezért sose keresem a csajokat, valahogyan mindig rám találnak...
Nem is nagyon szoktam így kifejezetten csajozni, úgyis jön magától minden és aminek jönnie kell az el is jön. Járok bulizgatni, ismerkedek emberekkel és kész.
1 csaj után 3-4-5 hónapnál több szünet nem is szokott lenni barátnő nélkül.De annyi kell is mindig nekem, hogy tényleg végleg felejtsek. És beletudjak kezdeni egy új kapcsolatba.
-
Nordik
őstag
válasz
(Kolombusz) #17401 üzenetére
Ugye jól értelmezem? H*lye p*csa?
Többieknek mi a véleménye a dologról?
-
Kokkantas
senior tag
válasz
(Kolombusz) #17267 üzenetére
Nekem van mindig igazam, és nem neked.
-
PMT
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #17263 üzenetére
Jó persze, nyílván a szélsőséges eseteket is meg lehet magyarázni.
Az is lehet, hogy egész nap be van zárkózva egy lakásba és még a postára sem megy ki soha.Szerintem az sem számít, hogy vonzó-e mások számára vagy sem.
-
PMT
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #17261 üzenetére
Hát pedig a helyzet az, hogy ugyan nem láttam őt képen, viszont láttam rengeteg embert élőben párkapcsolatban és arra a megállapításra jutottam, hogy a külső nem számít, ha 30 év alatt szeretne legalább egy kapcsolatot.
Namost ez így elég hülyén hangzott, majd max. kifejtem, ha belémköttök.
-
frame>24
addikt
válasz
(Kolombusz) #17210 üzenetére
...vagy inkább egy masszív tesztoszteron-kúra, lol...
Öööö... biztos meg tudtam tanulni, mert abból is volt kérdés vizsgán...
[btw, lehetséges, hogy pont e tantárgy területére fogok átmenni dolgozni---> az elkövetkezendő napokban/hetekben fel kell készülnöm ezekből is.] Jövő heti nagy quest egy elbeszélgetés lesz.(hope I succeed)
-
dee.
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #17204 üzenetére
És ha szereti valóban?
És ha ő is szereti a lányt?
És ha azt mondja "szevasz, keress mást", miközben ő is szereti a csajt és a csaj is szereti őt?
És ha kidobná, hogy leszarlak, menj a másikhoz és megbánja?
Egy hét, legrosszabb esetben 1hónap várakozásba senki nem hal bele. -
Csakénvagyok
őstag
válasz
(Kolombusz) #17149 üzenetére
Igen, nem ő hagyott itt hanem én hagytom ott őt. Majd ezután ő nem válaszolt sem e-mailre, sem telefonra, stb. 4 hónapig. Vagy három hétig szinte naponta próbálkoztam, hogy legalább akkor már zárjuk le, és meg egyszer kb egy hónapja. De semmi válasz nem jött.. Majd egy karácsonyi üdvözlőlapra e-mail perceken belül jött egy msn válasz. Akkor még nem sokra méltattam. Öt nap múlva megint irtam neki, rövid semmitmondó beszélgetés, s ennyi. Az este viszont az annál több volt. Nem tudtam hogy mire véljem a kedvességét, hogy csak egyszerüen békülékeny akart lenni vagy újra előröl akarta volna kezdeni azt hiszem ismerem annyira, ha akarna valamit sokkal egyértelmüen tenné. Ép ezért nem értettem miért kavogtak úgy bennem az érzelmek?
Job volna a kis végzős egyetemista lányt felkeresni, sajna az este voltam annyira lökött hogy nem kértem el a számát, de még meg tudnám szerezni. Ha az arcot nem vitatjuk (végül is az csupán izlés kérdése) minden objektiv szempontból jobb az exemnél. Csak annyi hogy hozzá nem fűznek emlékek. -
válasz
(Kolombusz) #17138 üzenetére
áh, nem sok tartásom van asszem.. tegnap egész este azon gondolkodtam mit mondok neki, ha ma felhívom....
de aztán ugy döntöttem mégse hívom
-
3psilon
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #17081 üzenetére
Mindenkinél van szebb, jobb, okosabb, erősebb, gazdagabb, és mindig van olyan ember, aki képes lenne jobban szeretni, mint eddig bárki, maximum nem veszed, vagy nem akarod észrevenni.
Ha mindig engedne az ember, az szerintem katasztrófa volna. Mondjuk gondolom ezért lett kitalálva a házasság...
u.i. dee: megvan az új aláírásom!
-
dee.
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #17077 üzenetére
És ha nem...?
-
rarri
senior tag
válasz
(Kolombusz) #17013 üzenetére
Igeeeen !
-
dee.
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #17013 üzenetére
...ami nem feltétlen rossz.
-
rarri
senior tag
válasz
(Kolombusz) #17003 üzenetére
Nem lehet hogy ez azért van, mert az ide írók 95 %-a fiú?
-
orbano
félisten
válasz
(Kolombusz) #16813 üzenetére
Mi ezt mindig fel tudjuk normálisan osztani. Aztán ha valakinek nem megy és balfaszkodik, vagy megunja, akkor viszi a másik. Párhuzamos versengést soha nem csinálunk
A januári hajrához meg hajrá. Csak tényleg vidd el valami elszigetlet, hangulatos helyre. Budavári labirintus este hattól rulz...
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #16813 üzenetére
Hát van énnékem egy cimborám, akit rövidke életem 78%-ában (az úgy durván 21 év) barátomnak tekintettem, és a mai napig is annak tekintek, de ilyen konkrét ígéretet még nem sikerült se nekem, se neki tennie a másik irányában.
No az igaz, hogy nő nem kavart bele a barátságunkba sosem.
-
orbano
félisten
válasz
(Kolombusz) #16723 üzenetére
Nem nehéz: mit szeretnél? A csajt, nem? Azt akarod, hogy megengedje, hogy megcsókold, vagy csak szimplán megcsókolni? Ne törődj a következményekkel, nincs mit vesztened, pasija van. Ha jól érzed magad vele, alakítsd úgy a helyzetet, ahogy neked tetszik. Legyél pimasz, kéretlen, szenvedélyes és romantikus. Szerintem egy kapcsolatban lévő nőnek ez kell. Nemrég kerültem én is olyan szituácóba, hogy egy buliban összeismerkedtem egy lánnyal, akinek komoly kapcsolata volt. Megmondta, hogy nem lesz itt semmi, amire én megfélszegültem és nemsokkal utána már csókolóztunk. Megmondta azt is, hogy a köv randinkon már jóval zárkózottabb lesz, nem fogja engedni, hogy közeledjek. Nem is engedte, de amikor felálltunk az étteremben és húzta fel a kabátját (ez kb a randi 4. órája volt), fogtam, átkaroltam és megcsókoltam. Pont nem érdekelt, hogy akarja-e, igazából rám sem nézett, amikor odaléptem hozzá, de mégis visszacsókolt. Nem adott se jelet, se semmit, iszonyatosan zavarban volt végig a randin, ami érthető is, mert kompromittáló számára az egész helyzet, elvégre egy 5 éves kapcsolatban van. Ha Te sem tudod mit akarsz, tőle aztán várhatod.
Ha meg nemet mond? Nagy ügy. Megkérdezed mi a baj, ő mind valamit, esetleg valami pozitívat és őszintét, esetleg egy silány lekoptatós szöveget, te pedig emelt fővel távozol. Ha mégis akar valamit, akkor meg majd keres.
Engem 3x koptatott le így ugyanaz a lány, egyszer kapcsolatban volt, másodszor valaki miatt bizonytalan, harmadjára szimplán nem volt ideje találkozgatni, de negyedjére a barátnőm lett és iszonyatosan szerelmes belém. -
orbano
félisten
válasz
(Kolombusz) #16719 üzenetére
Nem vagy ezek szerint akkor túl rámenős. Lehetnél, ha még mindenáron ki akarsz hozni valamit a dologból. szvsz
-
orbano
félisten
válasz
(Kolombusz) #16716 üzenetére
Nah, tényleg, mi vot közöttetek?
-
orbano
félisten
válasz
(Kolombusz) #16700 üzenetére
Biztos lennél? Én nem lennék ennyire. Mi a legtöbb, ameddig eljutottatok? Összebújás, csók?
-
dragonfx
veterán
válasz
(Kolombusz) #16688 üzenetére
mér nem kíséred te haza szexhiánya van biztos...
-
fokukac
nagyúr
válasz
gondolj bele, amikor majd veled jár már X éve, és majd más pasikkal flörtölget, meg randizgat, a randi után majd téged hív, hogy vidd haza...
Ui. mondtam már, hogy mnk?
-
golyani
őstag
válasz
(Kolombusz) #16696 üzenetére
sokat agyalsz rajta fejedre nő, agyadra. bebeszéled magadnak ilyesmi.
-
orbano
félisten
válasz
(Kolombusz) #16696 üzenetére
Biztos vagy benne, hogy akar tőled valamit egyáltalán?
-
orbano
félisten
válasz
(Kolombusz) #16691 üzenetére
P*nára, de hogy jön ez most ide?
-
zso73
veterán
válasz
Ha szeretsz színházba járni, akkor nézd meg a Kertész Kutyája C. darabot.
Ez a történet emlékeztet engem rá. Nekem is a nagy Ő ezt csinálta. "Nem lehetek a tiéd", kacérkodás, "soha el ne felejts" ,"Együtt fogunk megöregedni, de nem hagyhatom ott"!
Aztán meg másokkal húzott. Előttem flörtölt velük, meg szópettingelt velük.
De aztán én a pofámon landoltam. -
orbano
félisten
válasz
Nem kombinálod Te egy kicsit túl ezt a dolgot?
-
golyani
őstag
válasz
(Kolombusz) #16685 üzenetére
igen. ez idegesít engem is vagyis mi meg totál így vagyunk. rájön h neki ez nem jó azt mondja hogy vége, távolság miegyéb. aztán se ő, se én nem tudjuk ezt tartani
. most is az lett, hogy vége(igaz most mindketten hülyék voltunk) és h neki nincs pofája megint újra belemenni, mert nem biztos magában. én meg szeretem és vele akarok lenni. abszolút nem tudom h mit csináljak, vele akarok lenni csak nem tudom, hogy érdemes lenne-e újra
-
dragonfx
veterán
válasz
(Kolombusz) #16685 üzenetére
na igen itt kezdődőtt a végjáték aze xxel...ksíértetiesne hasnlító szitu...amikor ilyenek vannak az már a végét járja dolog....
-
golyani
őstag
válasz
(Kolombusz) #16680 üzenetére
és én miért akarok azzal a lánnyal lenni akivel nem sikerül huzamosabb időre együtt lenni? és nem biztos magában és hetente változik az h távolság kell vagy velem akar lenni??
na meg jah ez h itthon vagyok, nem kell suliba menni meg csak ront az egész helyzeten.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #16668 üzenetére
Nem momentán a másikra.
Kétszer álmodtál ua a csajjal vagy egyszer kétszeresen ua a csajjal? (nem mindegy ha már itt tartunk) -
zoltanz
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #16656 üzenetére
Én a helyedben jól meg...nám,
sosem lehet tudni.
Általában a nő kinézete és az ágyban nyújtott teljesítménye és minősége fordított arányban áll egymással, úgyhogy túl magasra ne tedd a mércét szerintem. Az is lehet, hogy azt hiszik a mosolytól és a sugárzó tekintettől simán elvagyunk. -
orbano
félisten
válasz
(Kolombusz) #16661 üzenetére
Én azért a csomagba beletenném, nagyon pici betűvel, nagyon nagy zárójelek között, dőlt, halványszürke betűkkel, hogy az sem árt, ha esetleg jó az ágyban...
-
zso73
veterán
válasz
(Kolombusz) #16661 üzenetére
Mindenkinek ez a vágya. Szőke,bögyös,vékony.... Aztán aki a feleséged lesz, az meg barna,talán bögyös, nem biztos, hogy vékony. Én azt vallom, ha valakit nekem teremtett az Isten, akkor azt tudni fogom.
Én soha nem ideológizáltam. Ha valami megfogott benne, akkor megpróbáltam megismerni. De nem biztos, hogy a többi cimborának tetszett. Ez van.Az se jó, ha nagyon jó nőd van. Akkor meg mindenki meg akarja...... És emberek vagyunk...
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
(Kolombusz) #16608 üzenetére
Hihetetlen.
Most meg egy másik zaklat folyton.
Fél évig felém se baszott, nem is beszéltünk, erre karácsonykor eszébe jutok.Telefont lenémítottam, hadd hívjon, ha akar.
-
zso73
veterán
válasz
Tudod a mondást, gondolom már hallottad párszor- Válogatós ****** kutyában a helye.
Ha okos kell, és szép is akkor már pasi lesz, vagy olyasmi. Pl: Nárai Tamás Elég igényes, és kellően meleg, hogy jól érezhesd magad vele.
Csak vicc!!! -
orbano
félisten
válasz
Persze. Ha olyan van, úgyis lejjebb adódnak az igények maguktól is. Ha nem, segít egy kis sör. De azért lehetőleg ne ideologizáld túl a dolgot
ha már meg...nád, az általában jó kiinduláis alap
-
orbano
félisten
válasz
(Kolombusz) #16654 üzenetére
Fiam, neked kislány kő
-
degu
senior tag
válasz
(Kolombusz) #16516 üzenetére
Na latod!
Errol van szo!
Tapasztalat ide...tapasztalat oda,amikor eloszor...
...azt nem lehet *tapasztalattal* helyettesiteni!
Egyebkent gratulalok a baratodnak! Legyen boldog!
Most rajtad a sor?
Van... van... es van ... is!
Akkor..hajra! -
Tim82
félisten
válasz
(Kolombusz) #16516 üzenetére
Mármint ugyanazzal a nővel összejönni?
-
zso73
veterán
válasz
(Kolombusz) #16496 üzenetére
Na ja, csak lehet, hgoy még nem engedte el a lányzót, és addig nem tud, nem akar nyomulni. Azért, mert a közösségnek az lenne jó, azért neki lehet, hogy más a jó.
Persze én is bepróbálkoznék, ha ilyen helyzetek adódnának............. -
lorcsi
veterán
válasz
(Kolombusz) #16499 üzenetére
Te don huan te !
sok szerelmi ármány ellenére én még mindig azon röhögök ahogy vágány lenyomott neked egy sallert -
Csakénvagyok
őstag
válasz
Csak én nem látom hol itt a gond?
-
Tottika
tag
válasz
Cseppet egoistának tünsz.Ha jobb lennél,mint a 3éve tartó kapcsolata már rég veled lenne szerintem.Paraszt-paraszt közt is van különbség,talán érdemes lenne keresned egy 3. lányt
Bocs a belevauértJa,még egy mondat Orbanonak: nem értem miért kellene egy 20éves lánynak családalapításon gondolkodnia és miért balfasz a pasija mert huszonakárhány évesen nem akar még gyereket.Lehet ilyen-olyan csúcs nő,de én azt mondom 20évesen még éljenek és simán ráérnek még családot alapítani.Ha a nőnek meg az kell keressen mást.
-
dragonfx
veterán
válasz
(Kolombusz) #16362 üzenetére
valószínű főleg ahogy most kinéz -
Tim82
félisten
válasz
(Kolombusz) #15741 üzenetére
"Furcsa dolog ez a lányokkal.
Az ember nem kerülheti meg őket.
Olyan szépek.
Aztán meg ott vannak mindenhol.
Mindig úgy tesznek, mintha mi sem történne.
Szeretem a hangjukat. Azt is szeretem, amikor nevetnek vagy mosolyognak.
És amikor mennek.
Egy kicsit ijesztőek is.
Néha az az érzésem, hogy tudnak valamit, amit én nem tudok.
De azért klasszak.
És nehéz megtalálni őket.
Örökké elképesztenek azzal, hogy még a legnormálisabb csajok is képesek vonzódni a legocsmányabb hapsikhoz.
Az egyetlen esélyem, ha nem csinálok úgy, mintha." -
Apollyon
Korrektor
válasz
Könnyű préda vagy sem, a végeredmény a fontos. Valakit csak azért megszerezni mert nehéz megkapni, felesleges.
Ez tök olyan mintha egy állatra vadásznánk az erdőben, és miután megszereztük kirakjuk a trófeáját a szobában.Az hogy valakit milyen áron szerzünk meg csak egy mellékes körülmény. Ha úgy látom ő az igazi, akkor enyém lesz és kész. (Már ha összejön
)
Akár nehezen, akár könnyen.
De én jobban szeretem ha csak úgy kialakul a téma. Küzdeni... Elég csak az ha fel kell szedni és kész, ne kelljen másra is energiát fordítani. -
Viszlát
addikt
válasz
Mondjuk kialakíthatnál valami egészséges önbizalmat és akkor nem lenne szükséged ilyen jellegű "győzelmekre".
-
szente
addikt
válasz
amikor elkezdted ezt a hsz-t azt hittem másra gondolsz könnyű préda alatt
nálam az a könnyű préda,hogy felvetem az ötletet hogy nincs e kedved feljönni hozzám és max 2nap és az ágyamban fekszik.amúgy nem nagyon szeretem az ilyet,csak akkor,ha szexre van szükségem.ha valami komolyat szeretnék akkor kelljen érte küzdeni,mert akkor az már sok mindent elárul a lányról
-
Mawyx
őstag
válasz
(Kolombusz) #15738 üzenetére
Maksa mesélte egyszer, hogy fellépett valahol, utána buli volt, maradt kicsit, ment az ilyen változatos zene. Fél óra múlva odaszólt a dj-nek, hogy elhiszi, hogy ez a legmenőbb szám most, de azért valami mást is nyomhatna már, mire mondták neki, hogy ez már kb a 10.szám
-
Wolverine
félisten
válasz
(Kolombusz) #15635 üzenetére
jaj, erre emlékszem korábbról... Pala kb. ugyanaz, mint tildy a hölgyeknél: erősen nem fér bele az átlagpasi skatulyákba...
-
Kokkantas
senior tag
válasz
(Kolombusz) #11472 üzenetére
Mióta van neked nőd? Ez infó lenni nekem új.
-
törölt tag
válasz
(Kolombusz) #11474 üzenetére
már látom orsit jönni, és leüvölteni az arcod hogy hogy lehet ekkkora maflaságot írni?
egyébként ezen elmélkedtetek már közösen vagy csak így magadnak generáltad? ő is azt mondta hogy akkor vége lesz? egyébként meg a szerelem nem nagyon ismer határokat és ez nem egy elcsépelt hülyeség... ha heti 2 napot tudtok találkozni akkor annyit, de ha szeretitek egymást akkor úgyis túlélitek. ennyi. ha ő is azt mondta hogy vége akkor tényleg ez van, ha nem akkor beszélj vele szerintem.
nem vagy te túl féltékeny, túl ragaszkodó? -
7
addikt
válasz
(Kolombusz) #11474 üzenetére
Tudnék hozni saját ellenpéldát, ami 2 évig tartott, és nem a távolság miatt lett vége.
-
7
addikt
válasz
(Kolombusz) #11472 üzenetére
Egy francot kell elengedned. Ha hetente hazajártok, nem kell.
-
adalbert1
veterán
válasz
(Kolombusz) #8780 üzenetére
Jó neked.
Engem néha zavar, mikor egy nálam fiatalabb elkéri a személyimet ha cigit vagy piát veszek. Mondjuk van 1-2 igen furcsa eset, pl. megállunk egy kúton, sehol senki, az eladó látja hogy én vezettem, odamegyek cigit venni és kéri a személyimet... Jó, lehetnék 17.5 éves, de akkor is.
Meg ahogy észrevettem nagyon sok csajnál eleve megbukik a dolog ha ennyivel fiatalabbnak néznek... -
Wolverine
félisten
válasz
(Kolombusz) #8248 üzenetére
Nekem is van regisztrációm egy hasonló oldalon, de igazán aktívan két éve nem vagyok jelen... (a nem vagyok aktív azt jelenti, hogy mondjuk évszakonként egyszer belépek...)
-
orbano
félisten
válasz
(Kolombusz) #8240 üzenetére
Engem sem, de kénytelen vagyok ezzel beérni
-
mark75
senior tag
válasz
(Kolombusz) #8194 üzenetére
én csak holnap megyek buliba
-
Integra
titán
válasz
(Kolombusz) #8185 üzenetére
akkor feküdj rá
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
(Kolombusz) #8052 üzenetére
Tim: Én most a lelkedbe fogok gázolni. Te nem vagy ironikus. Erre még nem gondoltál?
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
(Kolombusz) #8048 üzenetére
Tim: Az iróniában nincs keserűség, nincs szenvedés élménye már. Megküzdés élménye van benne, és őszinte, szívbéli megkönnyebbülés. Amin fennakadok, az sokszor pont, hogy nem irónia miatt van. Hanem érzelmi távolságtartás, keserűség, és egyéb más olyasmibe burkolva, ami őszintétlen... Sajnálom, hogy én ezt érzékelem! De ha belemennék a kognitív terápiás technikák hibás gondolkodási stratégiáinak felsorolásába, akkor elszabadulna itt a pokol is...
-
AMD Power
titán
válasz
(Kolombusz) #7964 üzenetére
Tudom. Ezt az öngyilkossági dolgot már régebben is hallottam tőle. Nem ez az első eset. De én azt akkor se értem ,hogy miért kell másokat is bántani. Ez mert szerintem ez a z érzelmi zsarolás gusztustalan egy dolog. Főleg úgy , hogy a másik fél meg se érdemli se nem tehet a problémák 99.5%-ról.
-
fokukac
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #7853 üzenetére
valahogy így :
I used to love her,
but i had to kill her
I used to love her,
but i had to kill herI had to put her, six feet under
and I can still hear her complainI used to love her,
but I had to kill her
I used to love her,
but I had to kill herI knew I'd miss her,
So I had to keep her
She's buried right in my backyardI used to love her,
but I had to kill her
I used to love her,
but i had to kill herShe bitched so much,
she drove me nuts
And now we're happier this way, alrightI used to love her,
but I had to kill her
I used to love her
but I had to kill herShe bitched so much,
she drove me nuts
and I can still hear her complain -
fokukac
nagyúr
válasz
normális vagy.
de nincs mese, törölni kell, vagy meghalsz. -
orbano
félisten
válasz
majd leszoksz róla, ne izgulj...
-
orbano
félisten
válasz
(Kolombusz) #7807 üzenetére
na olyankor kell azt a 3 csajt elkapni
-
Majstor
senior tag
válasz
(Kolombusz) #7807 üzenetére
Jó az, csak ne vágj túl buta képet:[link]
-
orbano
félisten
válasz
(Kolombusz) #7786 üzenetére
2-3 nő és elmúlik
-
rarri
senior tag
válasz
Szerintem nincs ezzel semmi baj...
-
Wolverine
félisten
válasz
Ehhez magadtól kell eljutnod. (idővel meglesz.)
-
Esmein
nagyúr
válasz
üdv a klubban
-
ladybug
őstag
válasz
(Kolombusz) #7008 üzenetére
Ah, mindig lesz vmi kifogás...
Azt sokkal könnyebb találni, mint okot arra, hogy kis bátorságot merítsél.
-
orbano
félisten
válasz
(Kolombusz) #6960 üzenetére
Nem önbizalom kell ehhez, hanem rutin. A legnagyobb egó is elszáll, ha olyan a csaj. Viszont ezeket a rossz érzéseket rutinnal el lehet nyomni. (ez most method, kivételesen)
Szóval hajrágondolj arra közben, hogy a világon 3 milliárd másik férfi is ebben a cipőben jár...
-
lorcsi
veterán
válasz
(Kolombusz) #6950 üzenetére
mit tennél meg?
kidobnád a taccsot?(
)
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- MSI GTX 1060 GB
- (új) IPI Float 88 dual 8K black gamer egér (PAW3395, 42g, carbon fiber composite ház)
- Húsvéti Akció - (új) Eweadn X21 Pro pink gamer egér (PAW3395, 3 üzemmód, 56g)
- Egér Modding! Alkatrészek: mikrokapcsolók, enkóderek, kábelek, talpak, gripek, stb.
- Húsvéti Akció - (új) Machenike L8 Pro white munka+gamer egér (PAW3395, Infinite scroll, RGB töltőáll
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest