Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Tottika #16080 üzenetére
"Mivel egy normális esztétikus csaj tud a való életben is kialakítani kapcsolatot"
Egy partnerkereső iroda (több évtizede sikerrel működnek
) vagy egy párkeresőoldal (kevesebb a komoly érdeklődő az igaz) nem a valóvilág?
Nagyot tévedsz, nem a kőkorszakban vagyunk és aki alapos munkát akar a párkeresésben ilyenekre is nyitott ez hótziher. -
fordfairlane
veterán
válasz
Tottika #16080 üzenetére
Egy szép aranyos lánynak meg se fordul a fejében,hogy regeljen egy társkeris oldalra.
Lehet okos elméleteket gyártani, csak tök fölösleges. Én azt kérdezem, hogy te ezt honnan veszed? Megtapasztaltad, vagy valami ismerősöd futott ebbe bele, vagy mégis mi az oka, hogy ennyire általánosítasz? Azért kérdem, mert a barátaimnak más a tapasztalata. Igenis regisztrálnak normális lányok, igenis lehet normális lányokat kifogni ismerkedő oldalakon, ez tény. Az, hogy te kitalálod, hogy szerinted mi a helyzet az édeskevés.
-
Integra
titán
válasz
Tottika #16076 üzenetére
senki sem akart téged semmiről meggyőzni.
pusztán arra próbált itt pár ember rávilágítani, hogy van a te realitásod és van egy másik, másé, amibe ez belefér a hagyományos ismerkedés mellé és egyáltalán nem olyan drámai mint azt te elképzeled, mert úgy tűnik neked sincsen sok tapasztalatod.
de mondok pár konkrét példát kikkel találkoztam eddig: menő karrierista jogász bombázóval, az egyik legnevesebb gazdasági lap újságírójával, kereskedelmi igazgató nővel, informatikus nővel etc etc. és hajad lerakod magad mellé, olyan belevaló nők ezek.. azért őket mondom, mert ugye most valahol a foglalkozás is ide tartozik. amúgy meg hány imádni való, kedves vendéglátós és egyéb munkakörben dolgozó felnőtt nő van...
miért hiszed azt, hogy ők nem társat keresnek? szerintem nem ismered a helyzetet, ezért mondod.
egy tény: ehhez igenis kell egy fajta nyitottság, lekell vetkőzni a konzervatív nézeteket. nekem ez is teljesen megfér a normális utcán történő ismerkedés mellett. igaz, én nem is ítélek elsőre olyasmiről amihez közöm nincsen. -
priusz
aktív tag
válasz
Tottika #16076 üzenetére
Bakker, ki vagyok az ilyen általánosításoktól. Szerintem ez elég szűk látókörre vall. Sok ilyen embert ismersz? Esetleg vezetsz valamiféle statisztikát?
Ember te sem leszel mindig fiatal, lehet rühhelleni fogod büdös szórakozóhelyeket. Akkor majd leszólítasz valaki az utcán? Vagy megdobod galacsinnal aki tetszik?
Felejtsük már el ezt a "aki az interneten ismerkedik az beteg vagy beteg lesz és különben is nyomi"!
Ettől falnak megyek! -
Integra
titán
válasz
Tottika #16069 üzenetére
fordítsuk meg ezt a kérdést a lányok oldalára.
szerinted csak a ronda sikertelen lányok próbálkoznak társkereső oldalon, vagy fogalmazok inkább úgy, hogy csak a félénkek?
mindenkinek megvan a maga indokar rá, de általános vonások alapján ezt nem lehet már rég behatárolni, mert változott már annyit a világ.
ahány indok, legalább annyi féle és fajta nő van itt.
és csak ismételni tudom magam, meglepődnétek, hogy mennyi okos, értelmes, tanult és valóban belevaló nő van ilyen portálokon. -
fordfairlane
veterán
-
Integra
titán
válasz
Tottika #16062 üzenetére
és miért csalódik? bányarém vagy? görbe a hátad? piszkos a körmöd?
vagy miért? miért nincsen önbizalom?
megmondom őszintén, tényleg nem értem ezt az általános pesszimizmust ami itt is megy.
és most csak a te hsz-edre reagáltam, de általánosan mondom.
miért nem lehet hinni a jóban és abban, hogy bármi bárhol megtörténhet?
mindenki általánosít egy jó nagyot, maga se tudja miért, talán csak mert állást akar foglalni, aztán puff neki.
menni kell, próbálni, élvezni a játékot ami ebben is benne van aztán úgyis alakul, kinek hogy -
tildy
nagyúr
válasz
Tottika #16055 üzenetére
Hosszú történet, majd egyszer megírjuk
Nem így működött , nálunk legalábbis nem így.
Az meg külön poén, hogy azon érvem ellenére , hogy ha elsőre nincs padlófelmosás, akkor abszolút felejtős a dolog (tehát első látásra nem fogott meg, ha így mondhatjuk... ), vagy hogy nem hiszek abban, hogy több éves ismeretségből, amikor fel sem merül az, hogy több lehet, aztán mégis , kicsit másképp alakultAmúgy nem azt írtam, hogy itt ismerkedek direkte , csak azt, hogy hozta már úgy az élet, hogy akivel együtt voltam/vagyok, az konkrétan ph-zott szintén. És azt is írtam, hogy nekem a netes társkereső nem vált be.
-
priusz
aktív tag
-
priusz
aktív tag
válasz
Tottika #16055 üzenetére
Nem. Nem fórumról, társkereső oldalakról írok.
Megnézem valakinek a képeit, adatait. Ha színpatikus írok neki. Ha én is neki válaszol.
Levelezünk. Kiderül egy két dolog a másikról. Ha ez után is kölcsönös az érdeklődés akkor találkozunk. A többi már úgy működik ahogy az életrevaló emberek is csinálják. -
priusz
aktív tag
válasz
Tottika #16052 üzenetére
A PH-val kapcsolatban egyetértek veled, bár erről szerintem nem is volt szó. Az, hogy valaki itt ismerkedik meg valakivel véletlenül szerintem nem probléma. A boltban is megismerkedhetsz valakivel de az attól még nem társkereső klub.
A netes társkeresésről más a véleményem. Én is ismerkedtem meg ott lányokkal.
Nem érzem magam szerencsétlennek, nyomoréknak, bénának stb.
Lehet bennem van a hiba.
Mondjuk 19 évesen én is így gondoltam, azóta picit változott a helyzet. -
priusz
aktív tag
válasz
Tottika #15972 üzenetére
Szerintem az utcán nem igazán lehet ismerkedni küllem ide vagy oda.
Az internetes társkeresés is egy lehetőség. Az ember hol ismerkedik? Szórakozóhely? Én pl nem járok diszkóba. Kinőttem belőle egy icipicitMunkahely? Elég szűk terület.
Persze a személyes kontaktus fontos és ha valaki balf@sz akkor sansztalan a dolog.
De pl. a bratyóm ott jött össze az élettársával és boldogok együtt, már baba is van.
Na csak ennyit akartam hozzáfűzni.
Aktív témák
- CNC topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elden Ring
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elektromos autók - motorok
- Jövedelem
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest