Aktív témák
-
juhig12
tag
válasz
proof88 #30606 üzenetére
valasz nektek, csak most mobilrol vok..
szal. nagyon nem beszeltunk, es volt h krvara ki voltunk egymasra akadva, mert nem tetszett, ahogy a masik viselkedik, aztan vege az lett, h az akkori baratnome lelkurvazta, en meg mondtam h kussoljon szuzkurva stbstb, ez egy bedszelgetes volt, aztan "kibekultunk" es kb 1 evig nem szoltunk egymashoz, de probaltam de mindig valahogy lerazott, persze nem voltam hulye hagytam a francba... szal most az a kerdes, h erdemes -e ebbe energiat belefektetni, acagy nem, es benne van persze h ez az letoltogeted sak sima kihasznalas..
am az msnrol: nem szoktam egyaltalan ismerkedni ott, csak dumalok max a barataimmal.. vele sem szoktam nagyon, csak megkeresett, en meg gondoltam atkudom..v de igy utolag f.. voltam, mert ugyanugy "behodoltam" neki ezzel, mint azok, akik probalkoztak..rem. ertheto voltam, csak most ko vagyok es am is mobilrol vok
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Hegesztés topic
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest