Aktív témák
-
cherilady
tag
válasz
hejesírásó #28598 üzenetére
Mi infós?
-
Tim82
félisten
Erről csak az jut eszembe (eléggé szabad asszociáció, csak a bűntudatkeltés kapcsán), hogy legutóbbi exemnek - nyáron mentünk szét, én mondtam ki egy tarthatatlan szituációban a szakítást - úgy tűnik, amikor éppen bűntudata van, hogy elszúrta, akkor keres telefonon és érdeklődik, mert meg akarja magát nyugtatni, hogy mégis így a jobb.
Nekem valóban így a jobb már, hogy szétmentünk - nem találkoztam volna a mostani kedvesemmel, de nem szándékozom neki megadni a felmentést, hogy jobban érezze magát. Őszintén szólva, örülnék, ha nem erőltetné ezt a "hú, hiányzol és bűntudatom van, hogy vagy?"-típusú megkeresést, de ezt nem most fogom közölni vele; ahhoz túl sok gebasz volt az életében most (a legjobban szeretett családtagja most halt meg és még segítségére is voltam egy kicsit a temetés intézésében).
A tegnapi témára visszakanyarodva: ez pont egy olyan dolog, amit nem igazán szeretnék elmondani a mostani kedvesemnek, mert felesleges, zavaró és bántó dolog volna. Ha én tudom kezelni a helyén a dolgot - márpedig tudom - akkor amúgy sem kell aggódnia.
-
cherilady
tag
válasz
zoltanz #28589 üzenetére
nah igen!
Hallod Louro én nem vagyok egy ilyen hisztis szőke Donatellácskás naptárban mutogatós buta tyúk.
Különben is ha lányom lesz Kyrának fogják hívniNem olvasok nagyon iylan újságokat már azt se tom melyik a pletyi lap és melyik nem.
H akoléganőm esetleg vesz vmi ilyesmi nőcis magazint max átlapozgatom megnézegetem benne a szép szines képeket. Elhülök a hülye trendis cucoktól h miylen gusztustalanok az árukról meg nem is szólva
A bnőmről otthon van fenn képem. Vagy az Iwiwen
Jah amúgy még van egy nagyon dögös bnőm, ha pasi lennék tuti hajtanék rá
De ő kinn él angliában. -
Louro
őstag
válasz
cherilady #28579 üzenetére
Lassan híres leszel ,mint Kiszel Tünde
Ő se a normálissággáról vált híressé
Te is, mint férfielőadó fogsz berobbani, aztán kiderül a bulvárokban, hogy nő vagy és tessék, még 10 év hírnév
I am: Hát sajna én is futottam ilyenbe. Igaz én csak egyszer mentem bele a játékba, de mai napig nyalogatom a sebeim, pedig nem 5 éve volt, hanem régebben. Szóval tényleg gáz. De ők még igazán fiatalok (szerintem ott közrejátszhat az éretlenség (a lánynál, hupsz a másik a 16 éves), akkor semmi....
)
-
adam_
senior tag
Lehetséges, hogy ha még egyszer taccsra tenne, az nem viselne meg annyira, mivel bebiztosítottam magam egy másik csajszinál. Addig meg kacérkodni, húzni az agyát, ha már ő is azt tette, miért ne lehetne? Ha úgy állok hozzá, hogy nem akarok komoly kapcsolatot tőle, akkor nem veszíthetek semmit, szerintem. Nem viselne meg érzelmileg sem, sehogy sem, ha megint hülyülne. Maximum jól lecseszném és tényleg elfelejtenénk egymást. Kedvelem, nagyon bejön, csak ilyen hülye természete van. Bárki bármit mond, még 1 esélyt mindenki kaphat, aztán várom a fejleményeket. Én élvezem ezt a szitut.
De ha meg "hozzá se szólok", akkor én érezném magam szarul, hogy ha valaki egyszer hibázott, az jóvá is teheti azt, én nem leszek az akadálya. Ez lehet hülyén hangzik, de én ezt gondolom.Csak szegény másik csajszit se akarom megbántani, ha kiderülne, hogy közöttünk van valami. Csak ez a problémám.
-
I_Am
veterán
Ne légy bolond!
Hidd el az idősebbnek amit ir. Le is írom akkor gyorsan az én kis történetem.
Szóval ugye tavasszal mint írtam is nem kis "meglepetésben" volt részem. Találkoztam egy olyan nővel, akiről ha nyilatkoznom kell valaha is az életben, csak annyit tudok Róla mondani, hogy ha létezik oldalborda, akkor én azon szerencsések közé tartozom akik találkozhattak a sajátjukkal az életben. Tényleg nem vicc, eleinte még sokkolóan is hatott pár hónapig mindkettőnkre a dolog. Az egy dolog, hogy gyakorlatilag amig nem találkoztunk az életünk párhuzamosan és szinte pontról-pontra ugyanugy zajlott, de, hogy mikor először mentem érte szüleihez vidékre, mert lekéste az utolsó buszt pestre, akkor fejből tudtam merre kell menni és ismertem az utat végig, mintha már sokszor jártam volna arra azért elég fura volt, tekintettel arra, hogy előtte még a település nevéről sem hallottam.
Ő is csak nézett, hogy az istenbe találtam oda gond nélkül, mert még a közeli nagyvárosokban lakók is elsőre eltévedtek, ahogy mesélte. Az, hogy szinte gondolati szinten kommunikáltunk meg a többi ilyen véletlen már emlitésre sem méltó.
(egy ideig nem hitték el ismerősök, csak mikor már saját szemükkel látták a dolgokat) Mai napig ha egymás közelébe kerülnénk izzana a levegő... Ha engedném már mindezt. Mert persze ahogy ez lenni szokott itt sem volt minden rendben. Tudom milyen pofonokat kapott az élettől, hiszen én is megkaptam, sőt kicsit nehezebben is életem meg őket, ennek ellenére mégis Ő volt aki nem dolgozta fel őket. És itt jön a bibi. 6 hete már nem is beszéltem Vele, mert ráuntam, hogy hiába tudja mi hova vezet mégis nőből van. Egy bizonyos szintig elmegy, aztán megint rájön a zavarodottság, aztán persze bűntudat és magát okolja amiért az egész igy lett. Persze ezzel benned kelt igazán bűntudatot és olyan szépen taccsra tesz, hogy csak nézel kifelé a fejedből.
Szóval fogadd meg a tanácsom, semmilyen játékot ne próbálj játszani, légy férfi és ne foglalkozz azzal ki, miért mit gondol magáról azért mert Veled valamikor valamit tett.
-
Louro
őstag
Erőltesd inkább a másikat, aki nem akar ilyen taktikus lenni. Ez vagy ilyen kis számító vagy csak buta, hogy töröl, aztán mégis felkeres, hiteget, hogy mivel unatkozik, addig te is jó vagy neki, de ha talán mást, simán továbbállhat.
cheri: az lett volna durva, ha apuka nem értette volna a viccet és utána jól elver, hogy csak szivatod a kicsi lányát
-
adam_
senior tag
válasz
Bencus88 #28570 üzenetére
Hát nem volt túl szép, igen.
Louro: Csak azt nem tudom, hogy mit akar tőlem. Ha újabb egyéjszakás, akkor felejtsen el.
Nem tudom mit higgyek. Ha meg komolyat akar, akkor úgy is álljon hozzá/hozzám. Ha megint átver, nagyon lecseszném, most már nem fognám vissza magam, az azért engem is idegelne.
-
Louro
őstag
Hát ezzel egyetértek....lehet csak taktikázni akart, de ismerkednek aktívan, össze is bújnak, aztán leszarja a fejét.....lehet tényleg csak ilyen csélcsáp nő. Én is inkább a másikra szavaznék. Lassan sms-szavazás indul.
Ha azzal, akivel lefeküdt a szimpatikus: 0690-555-44-81 vagy sms a 1234-re a "némber1" szót
Ha azzal, akivel alakulgat, akkor : 0690-555-44-82 vagy sms a 1234-re a "ismeretlen" szót -
zoltanz
nagyúr
válasz
hejesírásó #28545 üzenetére
Szerintem minden alkalmat üstökön kell ragadni, ki kell kapcsolódni, sportolni, zenét hallgatni, utána dőlni fognak az ötletek.
Azért láttam én már olyat, hogy leszbi csaj egyszer csak heteró lett.
Megfelelő ember kell csak hozzá.
-
adam_
senior tag
válasz
hejesírásó #28560 üzenetére
Pedig ez "classic".
De valahogy nem volt merszem bevetni.
-
Bencus88
nagyúr
jójó nyilván nem fogom eltolni ezt a szöveget
-
adam_
senior tag
"Jó a segged, kő kóla?"
-
cherilady
tag
Ezek a csajozós dumák
-
hejesírásó
senior tag
vagy hírtelen felmutatsz bambán nézve az égre és azt mondod azt a kurva!
jányka is felnéz h megnézze mi van ott. te odaosonsz azon nyomban nagyon közel hozzá.
-Na most h beengedtél az aurádba, akár meg is ismerhetnél. Meghívhatlak egy forraltborra?
-
Louro
őstag
válasz
Bencus88 #28548 üzenetére
Ezt neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ezt elég sokan nyomják és szerintem lassan ráunnak a nők.
hejesírásó: Hát úgy egy poén. Elnevetve nem vennének komolyan
De tényleg
Én is inkább vicces vagyok, mint komoly. De vicces helyzeteket is tudok véresen komolyan venni, amit be is vesznek
-
Bencus88
nagyúr
Az én szövegem ez:
Nálam csak két személyes névmás létezik: a te meg az én -
Louro
őstag
válasz
hejesírásó #28545 üzenetére
Ez nagyon kemény duma....csak ehhez ilyen - bocsi a jelzőért - lökött jellem is kell, hogy tartsa ezt a vicces színvonalat
-
Bencus88
nagyúr
ty ty én is beszámolok majd mindenről.Arról is, hogy ma hogy társalgok vele.Azt mondta délután jön fel és beszélünk.Én meg megyek fodrászhoz majd.Gondolom ez jó, hogy látja nem egész nap csak msn-ezek hátha hiányzok majd neki picit
adam hajrá!! Igazából ha a második csaj szeret és pozitív jeleket ad ki feléd inkább őt válaszd az első már átvágott
-
orbano
félisten
akár még jó is lehet, ha kicsit kiszínezed
de mindenképpen javaslom a színvallás elkerülését. lehet majd pár hónap múlva Te fogsz elsőnek eszébe jutni, és majd valami idiót indokkal felkeres, szóval kár elbaltázni most a nagyon akarással. a mostani barátnőm nekem két ilyen sikertelen próbálkozásba került 3 év alatt. aztán harmadjára csak sikerült. és általában ő keresett mindig. persze félévente-évente mindig adtam amgamról valami életjelet, hogy tudja, hogy vagyok. néha meg össze is futottunk. ennek az lett a végeredménye, hogy 2 kapcsolata mellett a 3 év alatt nem lankadt az érdeklődése irántam.
-
adam_
senior tag
Majd mondom a fejleményeket.
Tudjátok mi a poén, hogy jövő héten talizom egy másik csajszival is... bonyolódik a helyzet.
Én úgy könyveltem el, hogy az első csajszival már nem lesz semmi, így továbbálltam, de hát nem gondoltam volna, hogy jelentkezni fog.
Nehogy a két szék közé essek...
-
Louro
őstag
válasz
cherilady #28531 üzenetére
Mi mennyit? Azért titeteket sose tudunk felülmúlni. Ha lemegyek a boltba egy csokiért, máris jön a vád,hogy biztos a szeretőmhöz megyek.
Kinek lenne kedve ilyenhez: www.fittarena.hu
-
Louro
őstag
-
cherilady
tag
Ti pasik is mennyit tudtok kombinálni
-
Louro
őstag
Akkor írd azt, hogy majd este írsz neki. Ha van egy kis sütnivalója, akkor fogja tudni, hogy akkor felugrik nála az üzenet és ha törölt is, újra felvehet téged.....áááá....ez sokaknál nem esne le....nehéz....De egy próbát megér. De 18-ig bírd ki
Egy kicsit azért szívd a vérét, ahogy ő is a tiédet. Lehet az nlcafé-n ugyanez megy, ami itt, csak őt őneki mondják ezeket, hogy kéresse magát
-
adam_
senior tag
-
adam_
senior tag
Ha azt visszaírom a csajszinak, hogy este legyen fent MSN-be, beszélni szeretnék vele, az nem cink ugye? Csak itt az a gáz, hogy ő meg visszaírja, hogy letörölt, és kéri megint az e-mail címem. Hogy erre képes-e, hogy ezt visszaírja, azt nem tudom.
Tényleg nem lehet követni ezt a fórumot, de ebben ez a jó, a nőket sem lehet.
-
Louro
őstag
válasz
Cyberslider #28522 üzenetére
-
cherilady
tag
válasz
Cyberslider #28522 üzenetére
-
Louro
őstag
válasz
Bencus88 #28518 üzenetére
Na akkor az, hogy lassabb írt és punnyadt volt, meg lett magyarázva.
De az exét ne hozd sokszor szóba, hisz nem a jelenlegijét akarod megismerni - remélem - ,hanem őtBalatonpart....na az mégjobb
Mozi is jó lehet, utána egy kis séta vagy KVzó. Kitartás, ha tényleg nagy a láv, akkor ne rohamozd meg az első randin mindennel, csokor rózsa, 5kg bonbon, öltöny, zsír verda,...bla-bla-bla. Rózsa szerelmeseknek való, de ti még csak ismerkedtek. Szóval max egy szál valamit, ami nem rózsa, de nem is gerbera
Bár én első találkára mindig csak magam vittem és szófosásom volt. iszonyat mennyit tudok néha beszélni, de nálam ez a szexepil az exeim szerint.
Jelenlegi pasit nem szóbahozni, ha szóbahozza, max 1 mondattal írd le a véleményed és árnyaltan terelj esti programjára, vagy hogy mi tervez hétvégére pl.cheri: remélem nem kocsival találtad meg az oszlopot. Amúgy nekem a tűzoltócsapok az átkaim. Eddig hármat találtam meg közelről. A fenébe, hogy elbambulok és ahogy követek valakit/valamit a tekintetemmel, nem igazán vettem észre. Fájt is
-
cherilady
tag
válasz
Cyberslider #28519 üzenetére
De vmi mégis visszahúzott hozzád...
Erre mondják az h Ikerlelkek. Néha én is ilyen szerencsétlen vagyok.
Ma reggel pl nekimentem az oszlopnak mikor fordultam volna meg
Amúgy a golfodra már nem is emlékszem, de a kocsi az aztán marhára nem érdekelt.
-
Bencus88
nagyúr
Annyira köszönöm, hogy írtál
Igen valamilyen szinten talán ezt egy kihívásnak is veszem, hogy itt van ismét egy lány tetszik szeretem el tudom vele képzelni.Amúgy igen lehet benne valami, mert már késő volt 23 fele járt az óra és kb 21-kor kezdtünk el beszélgetni.Rá is kérdeztem, hogy nagyon elfoglalt e mire azzal magyarázta, hogy egy programot beszélt le péntekre.Jójó nem kombinálok
Igen ez a mozi úgy jött én se ott szoktam hódítani
, hogy imádja a filmeket szeret dvd-zni, de ezt inkább akkor ajánlom fel neki majd ha együtt leszünk és egy közös program. Igen a sétát ajánlottam neki és nagyon tetszett az ötlet.Mivel Balaton közelben lakok így a tóhoz nem lesz nehéz eljutni.A pasik.Kérlek szépen azt mondta jelenleg együtt van egy pasival, de amikor ráírtam nagyon kimagyarázóan válaszolt.Hogy most telefonáltam kicsit kivagyok blabla azt mondta nagyon nem tetszik a mostani kapcsolata nem sokáig fog kitartani úgy érzi.És már szeretne valakit akiben meg tud bízni.Sokan becsapták szerinte a mostani partnere is becsapja.És nem rég óta van vele, de nagyon úgy vettem le hogy nem is fog vele lenni.
köszönöm!! -
cherilady
tag
válasz
Cyberslider #28514 üzenetére
Szeretem az ilyen béna pasikat LOL
Nah jó csak vicc volt
Hát pedig én úgy mentem oda...
De a legjobb a barátságból lett szerelem story -
Louro
őstag
BAkker, megint alig lehet követni a fórumot.
Adam_: nők se szeretik húzni az időt. Írd neki vissza majd holnap - hadd fájjon neki, ahogy téged is bosszantott, hogy nem ír - , hogy mikor találkozunk a végén egy smiley-val
Cyber-rel meg egyetértek. Vagy mi van, ha mandulaműtétre vár? Akkor inkább kérj tőle sósmogyorót.
-
Cyberslider
őstag
Irány a barlangászni!
[link] -
Louro
őstag
válasz
Bencus88 #28490 üzenetére
Ripperúr: Nyugalom. Add önmagad és kész
De lehet csak azért ekkora a hév, mert tényleg tetszik meg minden. És kicsit a vadászösztön is tombol benned, hogy megtudod e hódítani. Az meg, hogy pörgős volt, aztán lassabban írt....nem lehet, hogy este volt és kezdett fáradni? Nehogy elkezdj kombinálni. Találkozzatok, beszélgessetek és kész. Mozit úgy uuuuuuutálom randihelyszínnek, mert két óra semmittevés. Akkor már inkább egy szigeti vagy dunaparti séta. Vagy, ha nincs hideg, akkor még a feneketlen tó is szép este és vannak eldugott részei
.A csajjal meg hajrá. Lehet úgy van kapcsolatban az iwiw-en vagy ahol ráírtál, hogy ne zaklassák pasik, szóval, amíg nem mondja, addig semmi para. Ha nyomulós vagy, maradj olyan, ha nyugodtabb, akkor meg légy olyan. A lényeg, hogy ne színlelj, mert ha összejöttök és 1-2 hónap múlva kiderül, hogy az az éned jött be neki, amit színleltél, akkor bukta. Szóval hajrá!!!!!
-
adam_
senior tag
válasz
Cyberslider #28507 üzenetére
olvass vissza, és utána is írj véleményt
-
Cyberslider
őstag
Nem ismerem a story-t majd visszalapozok.
Lehet csak azt akarja hogy ne haragudj ennyi. A szövegben fellelhető szavak értelmezése nem bizonyítja egyértelműen a szándék meglétét, ezért a kétértelműség megállapítható. Az ügy kivizsgálása érdekében további sms konzultáció szükséges. A bíróság elnapolja a döntést. -
adam_
senior tag
válasz
Cyberslider #28504 üzenetére
Úgy tervezem, hadd szenvedjen.
De akkor még akar, vagy nem akar haragost, mit gondolsz?
... és mit írjak neki vissza?
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Cyberslider #28496 üzenetére
Igen ez az állandóan pörög az agyam az helyett, hogy örülnék, hogy eddig is eljutottam.Mindig valahogy keresek valami okot, hogy stresszeljek
Nyilván akkor majd óvatosabb leszek msn-en.Köszönöm a választ muszáj kapnom egy bár hasonló üzenetet, hogy megnyugodjak istenem olyan vagyok mint egy gyerek
-
adam_
senior tag
Emberek FEJLEMÉNY a csajszival kapcsolatban.
Ma kaptam tőle egy SMS-t, hogy idézem, "bűntudata van, amiért így lerázott, és hogy most haragszom-e rá?, csak arra kér, hogy ne haragudjak" Most erre mi a pöcsömet írjak vissza?
Jól gondolta az egyik hozzászóló, hogy én ne keressem, majd ő fog, úgy látszik eddig "bírta".
Előzmények visszább... Ezek szerint akkor lehet még valami köztünk az "egyéjszakás" után?
Aktív témák
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest