Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
ladybug #2503 üzenetére
Valaha az egyik barátnőm ilyen kisebbrendűségi komplexusát - többek között
- az Amorf Ördögök Nincsen a világon c. számával "kezeltem": "... ha pici, ha nagy, nincsen a világon szebb, mint a cici..."
Ettől függetlenül persze három év után megcsalt, lelépett az első szemét pasival, aki az útjába került (a szemét pasit nem úgy értem, hogy azért szemét, mert lenyúlta a nőmet - objektív vélekedés szerint buta volt, csúnya, elég erőszakos (érzelmi zsarolás), ja és mint utóbb kiderült, figyelmetlen, bunkó és hát az ágyban is... khm.
). De mostani fejjel azt mondom: a volt barátnőmnek valószínűleg kellett a megerősítés, hogy több pasinak is bejön, nem csak nekem, holmi szerelem meg tartós kapcsolat ide vagy oda.
Aktív témák
- Synology NAS
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 10
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Autós topik
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest