Aktív témák
-
Thusor
őstag
válasz
bandus #24910 üzenetére
Hát jelenleg most ott tartok, hogy a mai durcijával, ami egyébként teljesen alaptalan volt...mert kiforgatta a szavaimat, annyira megbántott, mert azt mondta, hogy mivel szeretném Őt látni akkor küld majd egy fotót, ami felér azza mintha találkoznánk és átölelném.
Annyira megbántott hogy rácsaptam az MSN-t, szerintem nálam jelenleg itt szakadt el a cérna...se telefon, se MSN, se SMS-t nem fogok neki küldeni, majd ha felfogta hogy mennyire megbántott és abbahagyja a szavaim kiforgatását, és az álandó durcizást akkor majd felkeres ha akar ha meg nem akkor felfogtam hogy nem túlzottan szeret. Én hiába szeretem, ha mindig minden szavamban keresi a kiforgatni valókat és bedurcizik aztán tőlem várja a bocsánatkérést. Szóval most itt tartok.
Azért remélem, hogy hamar túljutunk ezen mert nagyon hiányozna ha nem lenne az életemben, bármennyire makacs és lobbanékony, durcis természete van nagyon szeretem.
Aktív témák
- iKing.Hu - Garmin Fenix 8 51 mm Használt, karcmentes állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest