- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Signal elnöke szerint biztonságos az üzenetküldőjük
- Synology NAS
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Linux kezdőknek
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- YouTube
- Netflix
- Windows 10
Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
válasz
orbano #22206 üzenetére
Persze persze ezzel is kezdtem, hogy minden nő más és más tehát másképpen kell megközelíteni is.
Szemkontaktus alatt azokat értettem amiket te is leírtál fontosak az abból kiszűrődő jelek, tehát az a jel is, hogyan és miként kerüli el a tekintetedet és ahhoz milyen arcot vág."persze egyébként lehet igazad van, és szar dolog a methodból tanulni csajozni. én csak finomítottam a technikámon, nem nulla tapasztalattal kezdtem el olvasgatni."
Szvsz az más dolog, neked már van olyan egyéniséged amivel hódítani tudsz és ismered is magadat, a methoddal csak finomítasz rajta, de csajozni belőle főleg 0 tapival hülyeség szerintem...
Aktív témák
- Dell Alienware X16 Gaming laptop! 16" QHD / i9-13900HX / RTX4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- Garanciális ! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- Garanciás! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI Alaplap
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest