- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Aktív témák
-
Leeza
tag
válasz
elmoraan (r) #21498 üzenetére
-
-
-
orbano
félisten
válasz
Lirion #21494 üzenetére
érdekes. van egy-két natural ismerősöm. mindegyik nézi, hogy ad-e jeleket a csaj. sőt, képzled, miután megkapták azokat a jeleket, amik miatt hajlandóak odamenni a kiszemelt nőhöz és nekiállnak velük beszélgetni, meg is hallgatják, amit mondanak. és a következő mondatukat is azok alapján mondják ki a szájukon. sőt, néha még szépítenek is, és szédítik a csajokat, hogy minél hamarabb megdugják őket.
-
Leeza
tag
válasz
Lirion #21494 üzenetére
Találkozásról szó sem lehet, még a végén a vonzásod alá kerülök és nem lesz menekvés...
Azért ha egy pasi igényes a környezetére, még nem lesz egy "béta", bármilyen negatív langyos kis bénát jelentsen ez nálad.
A puszta közepén kibaxott nagy alfa... Köszi, rég röhögtem ilyen jót.
Mégis mire jó ez? Avass be.
A MM egy másik dolog, szintén elég végletes nekem, de az a része, hogy figyeli a csaj reakcióit, azért nem akkora hülyeség... Ezen nem is kell változtatni, sőt.
-
Lirion
addikt
(#21486) Leeza
Nem, egy pasi azért nem foglalkozik ilyesmivel, mert nem érdekli a környezete. Aki telerakja a szobáját ilyen apróságokkal meg képekkel, az egy béta lelkű srác, akik, a nőkhöz hasonlóan, szintén a környezetből építik (próbálják) fel önmagukat.Amúgy látom, nagyon szeretnél már velem találkozni, ha mutatsz egy képet magadról, esetleg meggondolom a dolgot.
(#21487) tildy
Egy alfa attól alfa, hogy ő annak érzi magát és úgy is viselkedik. És igen, a puszta közepén is kibaxott nagy alfa lesz, még akkor is, ha történetesen tök egyedül van.(#21490) orbano
Az utolsó mondatoddal nem értek egyet. És nem is fogok.Amíg MM-et követed és állandóan azt figyeled, hogy most milyen jelet adott a csaj és hogy arra mit reagálj, addig nem fog erről megváltozni a gondolkodásod.
(#21489) tildy
Attól, hogy a környezetemet figyelmen kívül hagyva tudom bármilyen kedélyállapotba hozni magamat, főleg jó hangulatba. orbano kedvéért: bármikor statebe hozom magam.
Ezáltal jó kedved sugárzok, pozitív energiákat, amibe másokat is bevonzok és ezzel értéket adok nekik. Ettől. -
orbano
félisten
válasz
fordfairlane #21491 üzenetére
fingás
-
orbano
félisten
az alfa hímnek levés ((c) by Orsi) egy viselkedési forma, amit az etológia jól leír. semmi köze ahhoz, hogy kap-e valaki visszajelzést bármiről is. egyébként nyilván kap. de te kicsit belekavarodtál a témába: mi nem azt mondjuk, hogy ha valaki úgy viselkedik, ahogy leírtuk, akkor alfahím lesz, hanem azt, hogy ha valaki alfahím, akkor így viselkedik. ez nyilván nagyon nem ugyanaz. ha én most kimegyek az utcára és nagy ívben teszek mindenkire, nem fognak elolvadni a csajok hogy hú micsoda natural leader srác. viszont ha pár év alatt bekerülök egy olyan társaságba, ahol egy alfa hímmé formálúdik a jellemem, akkor a végén nagy ívben fogok tenni mindenkinek a véleményére. legalábbis ezt fogom hinni, mert nyilván kénytelen vagyok mások véleményére adni, még ha ez nem is szembeötlő és tudatos.
-
tildy
nagyúr
Hamarosan újabb jó könyv jelenik meg, a Nő című könyvet már olvastam.
Annyit már most nyugodtan elmondhatok, hogy akárcsak A nő című könyvnél – amely alapjában véve nem csupán a nőről szólt –, menet közben már itt is tudtam, láttam, hogy ez a könyv sem tisztán csak a férfiról fog szólni. Szerettem volna sok mindent beletenni a férfiasság kérdéséről, a bűntudat megoldásának az elkezdéséről, a gyászról, halálról, búcsúról, elengedésről, virágokról, önmagamról. Tényleg sok mindent. Válaszokat egy sor kérdésre. Felvetéseket a pasikkal kapcsolatosan. Hogy például „miért élt a párom nyolc hónapig egy másik csajjal párhuzamos életet mellettem, miközben azt bizonygatta, hogy mennyire szerelmes belém?” A minap kaptam egy ilyen e-mailt! Épp karácsonykor robbant szét a dolog…
Amikor ez a könyv készült, körbetelefonáltam egy csomó pasit, akit ismerek. A tinédzserektől kezdve az ötvenesekig valamennyiüknek ugyanazt a kérdést tettem fel: mitől érzik magukat férfinak. A kérdésre, hogy mitől érzik magukat férfinak, a pasik egy jelentős része azt felelte, hogy ezen ők még soha nem gondolkodtak, és ez a kérdés eléggé meglepetésszerűen érte őket… Holott a nők esetében az utóbbi öt-tíz év másról sem szólt, mint hogy definiálják, mi az, hogy nő… Úgy tűnik, ezek olyan dolgok, amelyekről a pasik általában nem beszélnek. Vagy csak nagyon felületesen. Magáról a férfilétről… Azért nem, mert „ez teljesen magától értetődő”, hogy az illető férfi. Fel sem merül, hogy ezt bármi megkérdőjelezhetné…"Egyébként a kérdés jó: Mitől érzitek magatokat férfinak ?( A kérdés természetesen nem a nőnemű topikolvasókhoz szól)
-
tildy
nagyúr
Alfahím is csak akkor alfahím , ha olyan jelzéseket kap, hogy az
Persze ki lehet menni egy sziklára , egyedül , verni a mellet , hogy az vagyok, csak :
1. kutya sem fogja annak tartani
2. ha önmagát még ekkor is annak tartja akkor nem alfahím, hanem egyszerűen egoista
Csakis másokkal szemben lehet valakit így kategorizálni, önmagában nem állja meg ahelyét. Viszonyítás kérdése, ehhez pedig kella társadalom. -
Leeza
tag
válasz
Lirion #21485 üzenetére
Igen, tisztaság van nálam, de elég durván általánosítasz! Nem minden nőnek van erre igénye és viszont, nem minden pasi tűri meg az asztalán a port, sőt... Az, hogy van benne növény és ez-az, amire jó ránézni, talán tényleg inkább a nőkre jellemző, de nem feltétlenül... De ezt még elfogadom. Mondjuk valószínűleg egy pasi azért sem foglalkozik ilyesmivel, mert a nő majd úgyis megoldja helyette...
Valószínűleg írásban nem jön át a kisugárzásod, ezért kételkedem... De remélhetőleg azért vannak páran a "te világodban", még nem maradtál magadra...
Az pedig, hogy nem érdekel, "ki mit gondol a Földön vagy akár még a Jupiteren is" rólad, hááát.... Nekem nem kerek, bocs.
-
Lirion
addikt
(#21480) orbano
A rapport-seeking az, mikor úgy viselkedsz, hogy az másoknak tetsszen, ergo figyelembe veszed a visszajelzéseket és azokra reagálsz.(#21482) Leeza
Egy nő a visszajelzésekből él, a környezet határozza meg szinte teljes mértékben a jellemét, a stílusát, a hangulatát. Egy férfi esetében viszont mindezeknek belülről kell jönnie. Biztosra veszem, hogy a szobádban vannak képek/poszterek a falakon, apró csecsebecsék, amik kellemes emlékeket juttatnak eszedbe, tisztaság van a szobádban (nem összetéveszteni a rendetlenséggel), valószínűleg vmilyen meleg szín uralkodik, pl. narancs, vagy vörös és valamilyen szoba növény is tutira van. Ezeknek az egyetlen célja, hogy ha oda bemész, akkor feldobják a kedvedet.
Egy férfi nem fogja így kidíszíteni a szobáját, ő baromi jól elvan egy egyszerű, funkcionális szobában is, mert nincs hatással rá az, hogy mi van körülötte,nem fogja zavarni, ha poros az asztala vagy ilyesmi, ellentétben egy nővel.(#21483) Leeza
Hát én ilyen jótékony lélek vagyok, hogy fel akarom nyitni a szemeteket.
A másik kérdésedre a válasz: én tudom és elhiszem magamról, ezáltal automatikusan azzá válok, ezt fogom sugározni és mások is ezt fogják érezni. Ha meg vkinek nem tetszik, akkor ő nem elég cool arc ahhoz, hogy az én világom részese legyen.(#21484) orbano
Nem, a legalapvetőbb dogmája az, hogy nem érdekli, ki mit gondol a Földön vagy akár még a Jupiteren is róla. -
Leeza
tag
válasz
Lirion #21478 üzenetére
Egyrészt: ha nem érdekelnek a visszajelzések, te mint alfahím minek akarsz itt bárkit meggyőzni bármiről? Elvileg akkor mindenki azt gondol, amit akar. Nehogy azt írd, hogy nem akarsz meggyőzni senkit, nem úgy tűnik...
Másrészt: ha nem foglalkozol a visszajelzésekkel, akkor mégis miből gondolod, hogy te egy alfa hím vagy?!
Mert magadtól hiába találod ki, semmit sem jelent...
-
Leeza
tag
válasz
orbano #21481 üzenetére
Háát... Szerintem nincs értelme így kategorizálni, de ti biztos jobban tudjátok...
Azért jobb, ha ebbe nőket vontok be, egymást győzködése helyett, úgyis ők a célszemélyek...
Mindenkinek szüksége van visszajelzésre, teljesen természetes, enélkül élni elég "színtelen" lenne, lehet persze, de minek... Persze változó, kinek mennyire és milyen formában. A "szarok a világ véleményére" hozzáállás általában nem tartható hosszú távon és nem is kifizetődő... De Liriont megpróbálni megcáfolni teljesen felesleges, még ha sikerülne is, akkor se vallaná be...
-
orbano
félisten
válasz
Lirion #21478 üzenetére
nem, nem a rapport-seekingről beszélek, és nem is ferdítem a dolgot a deviáns viselkedés felé. csak azt a tévnézetet probáltam megcáfolni, miszerint egy egészséges, érett férfinak (csak Leeza kedvéért ne hívjuk alfának) nincsen szüksége semmiféle visszajelzésre a környezete felől. elvégre neki is szocializálódnia kell. persze enélkül is lehet alfa, csak kevésbé sikeres.
-
Leeza
tag
Baromság ez az egész alfa-béta hím szövegelés...
-
Lirion
addikt
válasz
orbano #21475 üzenetére
Tajekozodtam haha.
Amirol te irsz, az rapport-seeking viselkedes, ami beta dolog vagy noi dolog. De ne ferditsd el a dolgot a devians viselkedes fele, ami amugy szinten alfas, de negativ, ezert nem ad ertekeg masoknak.
De ez kezd nagyon off lenni mar, ezt megbeszelni van megfelelobb hely is.szerk: amugy te irtad, hogy nem akar a csajoknak tetszeni, de masoknak igen.
-
lorcsi
veterán
már nálunk is van sznob hely csak nem tudom melyik
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #21459 üzenetére
"Egy motoron nagyon-nagyon gyorsan meg lehet halni. Egy bömösben kicsit nehezebben"
Igen így van ott csak kerekesszékbe kerűlsz egy életre
-
orbano
félisten
válasz
Lirion #21418 üzenetére
még hogy nem tudod mi az a Method
lol
egyébként pedig miért ne lennék kongruens? pont ezt ítam, hogy nem differenciál nő és férfi között. mindkettőt egyenlő mértékben emberszámba veszi. de hogy is tehetne mást? egy életképes ember társasági lény, jól kijön a társaival. ennek elengedhetetlen feltétele, hogy tetsszen nekik. azt a viselkedési mintát pedig meg kellett valahonnan tanulnia. vagy mázlija volt és a szüleitől tanulta meg egy burokban, vagy ami valószínűbb, hogy a szülői mintát kiegészítette a saját tapasztalataival. ez pedig a környezete véleményének feldolgozásával jár. tehát igenis, egy alfa odafigyel a környezetére. felméri, milyen egy társaság és ahhoz igazítja a viselkedésmódját. nem a személyiségét, csak a viselkedését. és nem megváltoztatja, csak igazítja.
-
fokukac
nagyúr
válasz
elmoraan (r) #21460 üzenetére
-
fokukac
nagyúr
-
concret_hp
addikt
na holnap találkozok egy hölggyel
nyugati környékén tud valaki valami normális helyet, ahol lehet dumálni, de azért nem kap sokkot az ember az áraktól?
-
tildy
nagyúr
válasz
Kokkantas #21466 üzenetére
Nagy embereknek az nem sokat ér, beveri az ember még véletlen a fejét a kocsi tetejébe
Bár igaz az is lényeges hol az ember feje...
Najó, kombi az más tészta, de egy normál kisautó ilyen célokra pl. nem igazán alkalmas.Jahm, kár hogy nekem nincs fear..az mekkora szopacs
Amúgyis Fújj allys gnóm rugó, annál szánalmasabb nem sok van
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
elmoraan (r) #21462 üzenetére
Hja. Én is majdnem ott maradtam, még mielőtt világot láttam volna...
Most ezen nem fogunk összeveszni, mert nekem sem kocsim, sem motorom, a pasim meg egy Suzukit vezet, és én azt is imádom, mert simán felvisz Pádisra a Ponor-rétre, ami nekem jelenleg éppen elég. A Himalájára meg kocsi sem megy egy ponton túl.
Az emberektől elég távol élni és lakni jelen pillanatban pedig, kivitelezhetetlennek tűnik, konkrétan, azt hiszem, azért is, mert valahogy a munkámhoz kellenek emberek is. Bár, ha majd odáig fajul már bennem is az elmebaj, hogy már páciensekre sem lesz szükségem a gyógyításhoz, akkor talán képes leszek valahogyan abszolválni egy akármilyen Világvége-járót is. -
fokukac
nagyúr
válasz
elmoraan (r) #21462 üzenetére
de kocsiban legalább lehet csinálni mást is.
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
Cs.Orsolya #21461 üzenetére
Viszont kocsiban tényleg sokan halnak meg.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
elmoraan (r) #21460 üzenetére
Tök jó! Akkor megint egy pont a kocsinak, mert arról igen nehezen esel le menet közben...
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
Cs.Orsolya #21459 üzenetére
Kevesen halnak meg motoron. Először le szoktak esni róla.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
Integra #21443 üzenetére
Hát, tudod, amikor felsírt az a 8 henger, és olyan érzésed volt, mintha egy kisebb fajta sugárhajtású vadászgéppel pillanatokon belül felszállsz, akkor megértettem valamit a bomosök iránti rajongásból. Egyfajta szatorim támadt.
Konkrétan mert 16 éves korom óta vadászpilóta akarok lenni. Most is. Aztán ültem helikopterben, és csináltattam pár trükköt a pilótával, azóta azt sem bánnám, ha csak egy ilyenhez értenék.... Sóhaj. Ezek a rózsaszín leányálmok...Tildy: Egy motoron nagyon-nagyon gyorsan meg lehet halni. Egy bömösben kicsit nehezebben, de ha nem akarod, nem véted el azt sem...
Hja, és í bömös pasinak iszonyúan jó segge volt, és majd megőrjített, annyira ment vele a chemistry. És elég sok sütnivalója volt. Ám utóbb kiderült, hogy imádta a csajokat, és velem párhuzzamosan több nővel is kavart, meg gyerekezni is akart, én meg még nem. Alapvetően abszolút mulattatott a fazon. Más részről, amikor behisztizett, azt annyira nem csíptem. De megtanultam kezelni a férfi hisztit is. összesítve, megérte viszonyt folytatni vele... -
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
Lirion #21454 üzenetére
Mer' pl. az F430-as átlagfogyasztása csak 16 liter, tehát környezetbarát...
De nem is az a lényeg, hanem pl. az, amikor tapasztalt szaktársam folyamatosan akad ki, hogy a párja nem az ő motorjáról áradozik (pediglen az egy GS1200-as "haramia"), hanem arról, amikor másik tapasztalt szaktársunk 40 éves, 250kcm-es gépén fejezte be az egyik körtúrát, és az egyik egyenesben, amikor mi, mezei egyhengeresek is komolyan belelendültünk (kb. megkarcoltuk alulról a 100-at...
), a kolléga úgy döntött, hogy itt az ideje kikormolni a kályhát, és meghúzta egy cseppet a gépsas fülét...
Szóval, hogy összefoglaljam, azért a jármű - nő kérdéskörben sok mindenen sok múlik.(Azt azért hozzá kell tenni, hogy a kollégának a 40 éves gép mögött a második motorja egy V-Max, aki érti, az fogalmat alkothat az első gépről...
)
-
Lirion
addikt
válasz
Cs.Orsolya #21438 üzenetére
A terepjáró föleg városban király dolog, fossa magából a sok szennyt, falja a benzint stb. Akkor már inkább egy ferrari, az legalább rendesen szedi a lábait és a hangja is jó, a kinézetről nem is beszélve.
-
Integra
titán
szeretnék már én is egyszer egy belevaló, vagány csajt akinek saját bömöse van, jókat kergetőzhetnék vele éjjel az üres utakon..
sajnos nem akadok össze ilyennel
bár vasárnap egy zöld tt roadsterben egész jó volt a két popi, de ahogy néztek át.. valszeg nem volt bmw matrica az autómon, gondolták, mindjárt le is nyomnak.. -
tildy
nagyúr
válasz
Ha ez az érzés hiányzik elég egy hayabusára felülni, de akár egy cbfre is, az még mindig kevesebbe kerül, mint egy BMW.
Ráadásul a gyorsulást is szinte "szószerint" a bőrödön érzed...
Én nagyon nem érezném szvsz ilyen 2 bmw-s pasival jól magam. Ahogyan azt is nehezen viselem, ha a seggem alá tolnak valamit.
Najó, egy ilyen járgány esetén esetleg hajlandó vagyok kompromisszumot kötniLegjobb!!!
Egyébként én is "a pasival érdemes ruhát venni" mókának vagyok a híve.
1. Általában tényleg jól áll, amire azt mondják jól áll, és tényleg nem áll jól, amire azt mondják, hogy na ezt ne
2. És tényleg spórolható vele idő is és pénz is.Respect neked
-
zoltanz
nagyúr
Igaz egy négykerekü űrjármű amit még az amcsik használtak 0,25 lóerős volt és 13 km/h képes csak persze nem a földön... (a földi gravitációban összeroppanna)
-
Integra
titán
frappáns, én is jót mosolyogtam rajta
szoktam barátnőimmel vásárolni menni, "imádják", hogy nem kertelek és megmondom, hogy ha gáz valami, amit kinéztek, fele annyi ruhát is szoktak emiatt venni, ugyanakkor ha a pénztárcájukra gondolnak akkor imádnak, meg ha valamire igent mondok, akkor is
viszont ami megdöbbentő ilyenkor, az az eladó csajok irígy tekintete... -
Integra
titán
válasz
épp ma vertem oda egy v10-es m5 bömöst, szegénynek dagadt a halántékán az ér..
amúgy ja, én is egy nagy jeepre szavazok inkább
öregszem -
zoltanz
nagyúr
válasz
"Világvégére akarok eljutni"
Mi a hobbid hegymászás, vagy űrturista is szeretnél lenni? Vegyél marsjárót
-
frame>24
addikt
válasz
Akkor vegyé' ilyen Humvee-t
Bár, ha világvége, akkor még hovercraft se ártana, mondjuk ez nem mászik hegyet... -
wombation
tag
válasz
HAHA
Erről beszéltem...Egy BMW-nél már csak az jobb,ha kettő van...
-
Cs.Orsolya
senior tag
Nekem volt bmw-s pasim. Kettő is volt neki! Az azért állat érzés, amikor 4.5 mp alatt 100-on vagy, és belepasszíroz a gyorsulás az ülésbe...
Igazából azonban a szex volt vele a legjobb, hahaha...Nekem terepjáró kellene, egy jó masszív, mindenhova elvivő terepjáró, amivel nem akadsz el a legjegesebb hegyoldalban sem, és kimászol vele egy derékig érő sárból is a Világvégén. Mert hogy alapvetően én a Világvégére akarok eljutni.
-
zoltanz
nagyúr
Hiába ezek a nők...
Amúgy nekem sem lesz soha BMW inkább már Porsche 911 -
Kokkantas
senior tag
válasz
elmoraan (r) #21431 üzenetére
"az alagút végében levő fény, amit a válságra való tekintettel, energiamegtakarítás miatt lekapcsoltak"
Tegyenek bele egy nagy fényerejű fehér LED-es izzót a sima izzó helyett.
XD
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
Cs.Orsolya #21426 üzenetére
Hercegnő, abban a website-ban éppen az a lényeg.
Tudod, mint az alagút végében levő fény, amit a válságra való tekintettel, energiamegtakarítás miatt lekapcsoltak. -
wombation
tag
A tököm kivan,hogy "minden" nőnek min egy hármas BMW kell...mert ha nics LOSER vagy...
-
zoltanz
nagyúr
Nőügye van esetleg valakinek?
-
Integra
titán
-
Lirion
addikt
válasz
orbano #21401 üzenetére
"nem akar a csajoknak mindenáron tetszeni, viszont az embereknek igen"
Már miért akarna másoknak tetszeni? Ezzel megint csak idióta viselkedéshez jutsz, mivel másként viselkedsz a nőkkel, mint más emberekkel vagy a barátaiddal, ergo nem leszel kongruens. Egy alfa nem fog tetszelegni másoknak, nincs szüksége megerősítésekre, hogy ő egy cool csávó és szociálisan értékes, mert ő tudja magáról. -
Goose-T
veterán
válasz
orbano #21409 üzenetére
Valamiért eltűnt most, érdemes kivárni, amíg újra lesz. Biztos valami szerverhiba.
Szerk.: itt a hiba.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Goose-T #21405 üzenetére
Ez tetszett bele is fájdúl a gyomrom...
Ami a szexet illeti valóban sokszor kimarad az utójáték (kivéve persze ha többfelvonásos az aktus mert akkor újra köv. az előjáték féle.) Az igazság az, hogy én sem nagyon szoktam neki jelentőséget tulajdonítani, esetleg egy-két puszi. Sosem késő tanulni viszont. -
Goose-T
veterán
Kis szakirodalom, rajta magam irodában könnyesre röhögés.
-
orbano
félisten
nem fog olyan mintát követni. ez pont fordítva működik: az, hogy a csajok buknak rá, az csak az eredménye a viselkedésének: nem akar a csajoknak mindenáron tetszeni, viszont az embereknek igen. ergo: egy jó szociális képességekkel rendelkező, feltehetőleg nőkkel jól ellátott, nem kiéhezett egyedről van szó. pont ezt rontják el sokan, a lányok reakcióival kezdenek el foglalkozni. belőlük lesz gyakran "ÁFCS".
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- World of Tanks - MMO
- CPU léghűtés kibeszélő
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest