Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
janosibaja #7963 üzenetére
Más topik miatt néztem ide, évek óta nem használtam a progit, de csak a kép alapján: A Profile legördülőben keresnék valami ezt sugalló nevüt, meg az advanced settings-et is megnézném!
-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
Tudna valaki segíteni, hogy miként tudnék white-listelni eszközöket USB-n (ha lehet egyáltalán), hogy ne ugorjon rájuk egyből?
Van egy régi fényképezőm, és minden egyes alkalommal 10+ percig nem érem el a tartalmát, mert az internet security ellenőrzi ki-X-elhetetlen módon... Értem én, hogy mi az ok, de esetemben az önmaga legenerálja a képet, és abban nem lesz kártevő... és én ezt tudom, így azt a 10 percet ugranám.
Ha csak egy X lenne valahol, esetileg, ok, de rejtetten kezdi el a feldolgozást/ellenőrzést, és így nem tudok mit kezdeni velük... -
ledgeri
nagyúr
válasz
Jack Oneill #6355 üzenetére
Pont hogy formázni sem tudom, de, kipróbáltam kikapcsolva, akkor sem... Kilőve, köszi! A kártya halott..
-
ledgeri
nagyúr
Lehetséges-e, hogy a nod32 okozza egy microSD kártya írhatatlanságát?
Van egy potenciálisan halott memóriakártyám, amit próbálkozok gépen formázni de nem megy, viszont minden egyes alkalommal, mikor eltávolítom (kihúzom) a gépből az olvasójával együtt, akkor fel jön egy nod ablak, hogy a számítógép átvizsgálása befejeződött.
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
2 kérdés:1.Miért csinálhat próbahónapos Internet sec. tálca ikonja olyat, hogy mutat egy sárga felkiáltójelet, és amint csak fölé viszem az egerem vissza áll alapra, megnyitva a progit meg semmi beavatkozást igénylő nem látszik??
2. Az újságos kódokon kívül van-e egyéb promós forrása a progi-liszensznek? (mely újságokkal jár a kód?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- BMW topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest