- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
-
IT café
Várható megjelenés: 2025 április-május (2024 augusztusi "info" szerint...)
Új hozzászólás Aktív témák
-
David888
tag
-
David888
tag
válasz l.skywalker #869 üzenetére
Oké főnök, bocsánat
-
David888
tag
Erről szól a topik ember... "találgatós topik most még"
-
David888
tag
Reddit:
Handheld módban Steam Deck , dokkolva pedig a PS4 pro teljesítményéhez lesz közel. -
David888
tag
-
-
David888
tag
No akkor nekem ez így tárgytalan. Csak a Nintendo címekért nem fogom megvenni. Ha bukni fog a konzol, akkor az a teljesítménye miatt lesz.
hombre[EU]: Na ez az, hogy azzal takaróznak, hogy handheldnek milyen erős konzol, de egy nyomorult FPS címet nem tudtam normálisan kijátszani a switchen.
[ Szerkesztve ]
-
David888
tag
Szóval a jövőheti CES-en hivatalos bejelentés is lesz?
-
David888
tag
Ne már! Megint a 4k 60fps vitánál tartunk? Azt hittem ennek a fightnak már vége lett februárban
Az én tippem szerint lehet majd választani performance és resolution mód között, mint más konkurens konzolon: 1080p 60fps vagy Upscale 4k 30fps
[ Szerkesztve ]
-
David888
tag
Maradt a jövőhét, mint bejelentés?
-
David888
tag
válasz Sirandrish #331 üzenetére
Pedig készülj fel, hogy itt is 30 fps lesz a cél, max 1440p-ben minden külsős címnél. Én befejeztem a Nintendot, mert túlságosan is családbarát lett (hiányoltam az FPS címeket). Viszont a Mario Kart-ot megsirattam.
-
David888
tag
-
David888
tag
-
David888
tag
Újabb pletyi áradatok redditen, röviden
- Bemutató június-július környékén
- Samsung 5. generációs V-NAND tároló (de lehet félreértettem és a játékkártyákra lesz igaz)
- Tegra T239 rendszerchip[ Szerkesztve ]
-
David888
tag
Sajna egyre többet cikkeznek arról, hogy 2025. március lesz a megjelenés. Arra hivatkoznak, hogy szeretnék elkerülni a készlethiányt.
-
David888
tag
Újabb fincsi pletyka, hogy lesz rajta "szelfi" kamera, amely képes lesz felismerni az emberi kézmozdulatokat és lesz haptikus visszajelzés is: [link]
-
David888
tag
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ, TEHÁT TILOS SEGÍTSÉGET KÉRNI VAGY NYÚJTANI GÉPEK TÖRÉSÉHEZ, JÁTÉKOK MÁSOLÁSÁHOZ!