-
IT café
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz
Jacob Gibbs #1946 üzenetére
Megnéztem VR Sityu gameplayét . . . Sztem kihagyom egyenlőre.
#1947 pzstm Ennyiszer még a Witcherben sem néztem a mapot kb, mint itt.
#1950 morfondőr Igen, Isolation, nálam az is pont azzal ölte meg a gameplay-t, hogy nem tudtam harcba elegyedni. Picit utána olvastam a Metroid "keletkezésének" és érdekességképpen az első rész, ami 1986-os, Sakamoto Yoshio nyilatkozata szerint A Nyolcadik utas a Halál volt meghatározó szempont a játék készítése alatt és H.R Giger adott további ötleteket. Sztem ez a Dreadnél érett be a legjobban. Amit abból láttam.
Nagyon érdekes és részletes tömör leírás van róla. -
3L1T3
addikt
válasz
Jacob Gibbs #1086 üzenetére
Az a pálya és autók nincsenek MK8-ba szóval MK9 confirmed.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
az
24player confirmed
-
sirarcheer
senior tag
válasz
Launch címnek a MarioKart9-et és a Red Dead Redemption 2 pletykálják.
-
cactuar
senior tag
válasz
Szerintem is az új MK az.
A legelső Switch trailerben is megmutatták már az Odysseyt és a Splatoon 2-t, pedig még nem voltak bejelentve akkor. -
Crus
őstag
válasz
Jacob Gibbs #1031 üzenetére
A leak a hype része, gyakran a cégek maguk szivárogtatnak ezzel is növelve az érdeklődést.
-
morfondőr
addikt
válasz
Jacob Gibbs #484 üzenetére
Pontosan arra jó, hogy elméletileg nem fog driftelni mert máshogy érzékel, mint egy hagyományos analóg stick.
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest