Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Amazon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
-
IT café
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Ilyen alapon az Eagles sose draftoljon QB-t?! Ott sose lesz egy értelmes tanár aki segíthetne egy rookie QB-t.
Vagy Sam mögé draftoljanak jövőre?! Az tényleg sokkal jobb...[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
F-ECT$
titán
Ideje volt, nem rombolta le legalább az elmúlt 18 évet egy pocsék évaddal.
Viszont több mint 11 éves az első Hajrá Colts! beírásom a topicba, nehéz lesz új kedvencet találni.
(Én általában embereknek drukkolok, legyen az Forma 1, sima vagy amerikai foci, persze van, hogy 1-1 csapat is (un)szimpatikus lesz.)
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Akkor fogsz te igazán sírni amikor be se juttok januárba a playoff-ba! hö-hö-hö
[link][ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
"ahol a legjobb támadó és legjobb védő alakulat együtt van meg"
Nem sok ilyen csapat nyert SB-t az eddigi 50-ből.
D# nyert, kész, pont. Nem kell sírni. Ezért is szép sport az NFL. De, hogy ezt ne tudjátok/nem tudják elfogadni ennyi év után.. nevetséges.
Newton-nak nem a válaszaival van baj, a viselkedésével."Flegma a gyerek? Igen. Pökhendi?" Az. És így kell viselkedni egy vesztett döntő sajtótájékoztatóján!? Mikor ment a szekér akkor nekem elég vidámnak tűnt. Most meg mint ha a fiamat látnám aki 3 éves, amikor nem kapja meg amit akar.
szerk.: Egy ilyen meccs után is ki kell állni, kellő tartással, megköszönni a csapatnak, az edzőknek a munkájukat (még ha a csapat nem is remekelt). A szurkolóknak a támogatást, az anyjának, hogy idáig juthatott. Elismerni, hogy szarok voltak. És méltósággal távozni. Aztán az öltözőben, privátban mehet a rinya.
ui: Milyen podcast? Hol?
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
nagyon ritkán szoktam képet FB-ra kitenni. de ez instant repült!
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
titán
Ez így volt. Sebaj. Lesz még ez fordítva. A Broncosra most sok év kemény szívás jön, a Carolniának meg csak most kezdődött minden. Jövőre jön Kelvin Benjamin, és lesz végre rendes elkapó. Majd lehet sírni. Persze aztán lehet, hogy mégsem így lesz, de azért valószínűbb a sikeres folytatás, mint a nem. Tök jó év volt, 17-2, érdemes volt nézni a SB-t, két nap szipogás után úgyis mindenki pozitívan fogja értékelni az évet a csapatnál.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
titán
Ez a Carolinánál a tipikusan most aztán épp a "semmi nem jött össze" meccs volt. És ehhez képest azért olyan húde nagy verést nem kaptak. Az egész Carolina tompa volt: az elkapók vazelint ittak reggelire, támadósor szunyálni ment, Newton is enervált volt, a rugó bénázott, a special team ki se jött a meccsre, még Kuechlyt is felborították ma párszor first downért, és a bírók is igyekeztek a megfelelő irányba terelni a dolgokat. Ezek együttes kombinációja kellett ehhez a borzasztó meccshez.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
Még lehet neki több gyűrűje. Szerintem lesz is.
Én azért közben beszunyáltam párszor, harmadik negyedben meg el is mentünk aludni. Majd este megnézzük az egészet kipihenten. Panthers-nek szurkoltunk, de most valahogy nem nagyon jött össze semmi. Peyton Manning a pályafutására nézve megérdemelte ezt a második trófeát, a D# behúzta neki (nem csak ezen a meccsen). Örülök, hogy a SB MVP is védő lett. A bíráskodás megint elég gáz volt, a HT show-t meg - így utólag hallva - szerencsére átaludtuk. Azért egy Metallica (ráadásul helyiként) ehhez képest mi tolt volna. Hmmm... Na mindegy.
A hangulat, a körítés, az egész miliő nagyon durva volt. Jó lenne egyszer átélni. De így, hogy másfél milla két "olcsó" jegy, nem tudom, hogy lesz-e valaha lehetőségünk rá.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
pohár
félisten
lehet elnyalt pár bélyeget, szerintem látni sem látott már ott
tyű, még majdnem volt egy safety is
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
.LnB
titán
Bazd! ,
Én most, Newton-t látva arra gondoltam, hogy jó irányító meg minden, de nem érdemeli még meg a gyűrűt. Mutathatna, vagy tanulhatna egy kis alázatot. Olyan leszarom stílusban tolja. :-/
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
ha különbözik a helyi bírók és NY véleménye, akkor ki az erősebb? (gondolom a NY-i központ)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Na jó de hol lesz akkor 3éven belül SB? Wembley-ben?
Blink 182 még Matt Skibával is? Nekem is nagy kedvencem a Blink, de élőben borzalmasak.
-
titán
És kit fognak kivágni érte? [link]
Már most is plafonon vannak a 150 millás 2016-os sapkával, CJ pedig önmagában 24 millás csomagot jelent. A fél keretet ki kéne vágni hozzá. De ha nem akarnak sok embert elküldeni, akkor elég Bradyt, Gronkot ÉS Edelmant, hogy CJ beférjen a sapka alá
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
tavalyi SB menetelés óta Amendola is elég tisztességesen elkapdossa a labdákat. nagyon tudnék örülni, ha Mega és Minitron is nálunk lenne. kiegésztve Gronkkal. sok sikert az elenfelek védelmének! feltéve, ha lesz O falunk addigra és nem 1,75 alatt kell Bradynek passzolnia, hanem mondjuk 3 sec környékén. az alatt Megatron simán tud sok-sok yardot futni a rakétáért
leginkább nem Megatronnak akarnának ezzel gyűrűt adni (bármennyire is van olyan játékos, hogy megérdemelné), hanem egy újabb lehetőséget Bradynek az 5-re.
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
.LnB
titán
Megvan nekem a magam baja... szellemileg is meg a csapatom ügyében is.
A Seattle-nek biztos mákja volt a tabletekkel.
-
anulu
félisten
-
air
nagyúr
Természetesen nem varrom a nyakába. Ő is hibázhat, hiszen ember. De pont most lett volna szükség a pontos koncentrációra, és egy profi egy pillanatra sem hagyhat ki.
Ez olyan mintha azt mondanád, hogy ha egy kamionos halálos balesetet okozott, akkor nézzük már meg, hogy hány százezer kilométert vezetett előtte balesetmentesen.
Nem az övé a teljes felelősség, ezt aláírom. De része volt benne neki is.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Racecam
nagyúr
Utólag már látod, hogy így is lehetett volna. (Persze, ha akkor berúgjuk, nem biztos, hogy nem valami jó mezőnypozícióba hordják vissza, más játékokat hívnak és nem mennek le pikk-pakk újra, stb.) Most már könnyen mondjuk, de egyébként (én is már csak ilyen vagyok, szeretek kockáztatni), nekem jó megoldásnak tűnt, mert ha sikerül, azzal kicsit talán megtörhettük volna ezt a kitűnő védelmet. Fene tudja... De egyébként szerintem a végső döntést Belichick hozta meg.
A 2 pontost sajnáltam inkább, de ahogy addig is 1028x, ott sem volt képes az O line megvédeni Brady-t.[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
Így van. Persze, hogy a végén majd meghaltam, de őszintén, ami az utolsó 5 percben is történt... Tényleg Isteni csoda kellett volna ezt döntetlenre kihozni, pláne esetleg még a hosszabbításban meg is nyerni. Nyilván az ember reménykedik... Sokkal mérgesebb voltam az utolsó 2 csoportmeccs miatt... Leadtuk a hazai pályát, rá is faragtunk... Com'è diverso il mondo visto da qui
-
.LnB
titán
fck... az utolsó mondaton felröhögtem kúvára
Az a baj, hogy ha leírnám akkor azt gondolnád, hogy Pats szurkoló vagyok. Túl szép lenne az, hogy megírjam.
Lenyűgöztek na. Én komolyan azt hittem, hogy a Chiefs elveri őket. Aztán az az Alex Smith...7yardig pontos utána meg mint az ökörhugyozás. De igazából nem ezen múlt. Esélye se volt a Chiefs-nek.
-
titán
úgy tűnik Jared Allen kihagyhatja a Cards elleni meccset. Kíváncsian várom, hogy számít-e a hiánya a védelemnek.
Nem lesz gond, hosszú a pad. Kony Ealy a cseréje, aki azóta alig kap játéklehetőséget, mióta Charles Johnson visszajött a sérülésből a 12. játékhéten.Jared Allen
Games: 12
Started: 12
Snaps: 654
Tackles: 15
Assists: 12
Sacks: 2
F.Fumbles: 0
Recovered: 0
Interceptions: 1Kony Ealy
Games: 16
Started: 9
Snaps: 648
Tackles: 15
Assists: 17
Sacks: 5
F.Fumbles: 3
Recovered: 2
Interceptions: 0[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
idénre egyértelmű a moticávió "The Middle Finger Revenge Tour 2015"
-
anulu
félisten
... mi meg nem örülünk 4 SB győzelemnek az elmúlt 15 évben nem gondolom, hogy Bledsoe-val közel ennyire sikeres lett volna a csapat.
-
titán
Brady nem volt tervben sem, Bladsoe 2001-ben kapott tíz éves, százmilliós szerződést.
rgeorge
Valóban, ő kiment a fejemből, de ez nem meglepő A draft helyzetet nem változatta. A két első qb-t elvitték előttük, a harmadik nekik kellett, ha jó, ha rossz.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Bowl.hu fórumon pont ezt kezdtem el boncolgatni most. Szerintem mindenképpen kellene.
Ezt írtam: "Inkább egy rookie QB, annak elnézem ha gyengélkedik, de Bradford.. eredmények úgy se jönnek vele, akkor meg nem mindegy?"Mert az oké, hogy Kelly rossz volt, de ez a Bradford egy nagy nulla. Annyira megutáltam, hogy nem bírtam nézni már az utolsó pár meccset. Ahol elvileg jobb volt mint korábban.
A baj, hogy 1/13-ra ki marad?! Most azt vetettem fel, hogy Browns-ba mehet Bradford és az 1/13-as cetli, aztán vagy Jared Goff? vagy esetleg Paxton Lynch.
De Bradford ne maradjon! Ha ő eltűnik a csapatból akkor ismét bizakodva ülök majd neki a szezonnak.
"A hírek szerint Bradford ügynöke a tavalyi offseasonban 25 millió/évről indította volna az alkudozást."
Év vicce... idén 19TD/14INT Megjegyezném, hogy a playoff zseni Hoyer 19TD/7INT-tel zárta az évet. Isten ments hogy ő jöjjön Philly-be, de a kontraszt azért megvan.(#10661) schawo Még egy ilyen johhnyfootball felvetés és halál fia vagy érted?!?
Nem volt elég az idei Tebow para?! Nincs nekem ilyenekhez idegrendszerem!
RGIII oké, de nem tudom milyen rendszer lesz offensben.
Kaep meg nem tud dobni, szegény Tebow szindrómás.FA-ról a WR Jermaine Kearse-t kellene elhozni.
[ Szerkesztve ]
-
titán
13. választók. Mázli kell ahhoz. A mockdraftokon már előbb elviszik a jó QB-ket. Inkább a szabadügynök piacról vásárolhatnak. A lista Kaep (tényleg ő megy, vagy marad?), Johnny Football, vagy RGIII. Vagy oltári szakértelemmel megint cserélnek valami szarabbra
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
-
anulu
félisten
uhh, ez azért combos, nagy gratula hozzá! meg párodhoz is!
nálunk Ő is Pats drukker, ~8,5 év együttlét után szeptemberben esküvő
-
.LnB
titán
Szerintem igen. Az én párom is kapott gyűrűt, mert jobban ért az amerikai focihoz mint bármelyik haverom. Páran a baráti társaságból próbálták nézni az nfl-t anno, és ő tanította őket, hogy mi hogy van. Kicsit le voltak sokkolva tőle.
Csak sajnos Jets-nek szurkolt. Bár akkor még jó is volt a Jets. De három éve ő kiszállt. Inkább pihen, és a kisfiunk miatt éjjelezik (kel fel hozzá rendszeresen) mint, hogy NFL-t nézzen.
Én se nézem meg az árát mert akkor letargiába esek, hogy már nem engedhetek meg magamnak még egyet. Rodgers, Chancellor, Ray Lewis, Ed Reed mez még elférne a gardróbban
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Erre nem tudok mit mondani. Szerintem jobban teszem ha behúzom fülem, farkam és elteszem magam jövőre.
(#10589) schawo
GB@CAR = Green Bay @ Carolina
Érzed a zavart az erőben?
Helyesen:
GB@ARI vagy Packers @ Cardinals
-
anulu
félisten
jaja.
remélem, az összes malac nem lett ellőve... [ Szerkesztve ]
-
-
.LnB
titán
Nincs semmi bajom az írásoddal. Arról én nem tehetek, hogy a tippjeid nem jók. De legalább szépen megfogalmaztad.
-
.LnB
titán
Rámutattam a nevükre, mind a 800-ra. Láttad?
De azt a sasos gyereket nem ismerem
(#10502) Zanik
bowl.hu fórumot olvasom én is általában, csak oda én már kevés vagyok. Ott sok a penge arc.
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
-
.LnB
titán
Alakul az új Eagles: Hoyer, Walsh, Coughlin
Rendesen izgulok mi lesz a mai interjú után. Kis esélyt látok csak arra, hogy Coughlin legyen a HC, de azért ottvan a zabszem a ..ott ahol, na.
-
Skilly
aktív tag
Igen a Patsnek vissza kellett jonni. Igazabol en csak az utolso jatekhivasra gondolok, az egy fontos momentum volt, csak ugy mint tegnap a Vikingsnek az utolso rugas. Masreszt szerintem azert a tegnapi extrem hideg elegge befolyasolta a meccset. Tudom, hogy nem szivozni akarsz, reszemrol igen keves volt a tegnapi teljesitmenye mindket csapatnak.
vond: En sem ertem miert "utaljak" manapsag ennyire a Hawksot. Amugy minden jogos amit irtal.
[ Szerkesztve ]
HyperX
-
.LnB
titán
Félreértelmezed te a szerencse fogalmát. Kearse elkapása nem szerencse kérdése, azt a labdát el kellett kapni és ő megtette. Az, hogy a combjáról pattan fel az nem szerencse. Az fizika.
A szerencse az amikor kívüláló okból profitál egy csapat. Mint tegnap Finkle field goal kihagyása. Az a Seahawks szemszögéből baromi nagy szerencse.
Az is szerencse, hogy a Pats eddig csak két csalással bukott le.
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
-
.LnB
titán
Idén "egy meccset játszott csak a Philly", akkor is vertük a Pats-et, annyi elég is volt.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Megjegyezném, hogy a fiam pont sünicsoportos. Remélem nem Pats szurkoló lesz.
Más:
Szombaton (Vasnárnap hajnalban) eldől szerintem a Philly szezonja az idei évre. Ha kikap a Redskins-től akkor ennyi volt.
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
-
.LnB
titán
rookie még mentálisan. Látszott egész meccs alatt, hogy lelkileg roppantják össze. Ezt a "trükköt" inkább Belichick-től vártam volna.
-
anulu
félisten
kíváncsi vagyok, hogy Ball bekerül-e az 53-as keretbe. amikor megy neki, akkor nagyon, de a labdabiztonsága finoman szólva sem életbiztosítás.
-
vond
MODERÁTOR
Na és Seattle-ben ki fog futni? Lynch műtét után lábadozik, Rawls-nak eltört a bokája, Turbin-t meg rég elpasszolták. A veterán Jackson, meg a vándormadár Harris maradt futónak.
Mondjuk amilyen tempóban dobál Russel Wilson az elmúlt fordulókban, és amilyen jó az a pár elkapó, nincs is nagyon szükség futójátékra. Csak hát azért mégis.
Egyébként most nézem, Wilson-nak 110-es irányítómutatója van. A legtöbb a rendszeresen játszó irányítók közül. Nem gondoltam volna.
Nagyon belejött a 'Hawks mostanában. Már-már Panthers-szerűen gyalulják az ellenfeleket. Remélem, megmarad a forma most már a PO végéig. Kár, hogy a Carolina nem AFC-s.
Steelers is nagyon erős. Ha bejutnak, akkor lehet félnivalója a többieknek.
(#10255) anulu: Tudom-tudom, csak viccűtem.
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
yard/carry-ben White és Bolden sem fog rosszabbat hozni. 1-2 mindkettejüknek megvan néztem a Dolphins meccset, és csak pislogtam, hogy lehet olyan, hogy egy csapatnak van futójátéka is
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Várj! Majd én feltörlöm a könnyeidet!
Nyert az Eagles, megint. És ez már hasonlított is egy NFL meccsre. Egyébként meggyógyultam, kint a kő. Minden probléma nélkül zajlott.
-
.LnB
titán
Örülnék ha tudnék neki örülni, de nemrég ertem haza a kórházból. Most akarom megnézni a meccset.
-
vond
MODERÁTOR
Teeee, nem az eredményekre utaltam, hanem a meccsek élvezeti faktorára.
Inkább vedd fel az ünnepi gúnyád!Az NYJ-NYG is elég jó volt. De 10-11 körül már nagyon fáradt és álmos voltam. Gondoltam felveszem a CAR-NO-t, aztán majd utólag meglessük, de egyszerűen nem bírtam abbahagyni. Pedig a Gyula volt a Ricsi mellett, ami azért jókora visszatartó erő.
De a magyarul nem közvetített meccsek is brutál jók lehettek. Pl. HOU-BUF, SF-CHI, SEA-MIN, JAX-TEN, KC-OAK, PHI-NE, de a többi sem volt rossz. Szerintem nem mostanában volt ilyen jó forduló. Pedig számomra is felemásan alakultak az eredmények.
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
LaFell is, amikor visszajött az 1. meccsén drop hegyeket hozott össze. "Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
A Zéé
Topikgazda
én azt sajnálom, hogy nincs olyan csomag, hogy csak egy csapat meccseit nézheted, mondjuk 50-60 dollárért. Azt simán kifizettem volna most is, mert amennyit szopok a mindenféle szarabbnál szarabb streamekkel (amik általában mindig akkor fagynak le, amikor a legérdekesebb mozzanatok jönnének) annyit simán megért volna a nyugalom. 130 dollár az tényleg gci sok, pláne úgy, hogy pl ebben a szezonban hétvégente max 1 meccs férne bele a cardson kívül, de néha még annyi se.
Just a simple Lineman...
-
anulu
félisten
gondolkodtam az egész évesben, bele is fért volna, aztán rájöttem, hogy nincs annyi időm, amennyit szeretnék NFL-el tölteni, és megérje ezt a mennyiségű pénzt kiadni. meg azért elég sok meccset ad a Sport2. akkor szoktam GamePass-ozni, amikor a) nem vagyok otthon, de netközelben igen és nincs TV (pl 2 hete kórház, iPad + T LTE net és simán TV GO-val néztem a meccset) vagy b) nem azt a meccset adják, amit nagyon meg szeretnék nézni.
-
.LnB
titán
Ricsi fénye a szememben egyre jobban kopik az évek alatt. Mostanában jobb szeretem Márk, és az új srác, vagy Sanyi kommentálását. Sokkal szakmaibbak. Persze Ricsivel sincs bajom. Mióta márk megtanult szótagolni, értelmesen gesztikulálni csípem nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
Iványi Márton.
Van tudása, de szegény majdnem olyan gázos és unalmas, mint a (mindeféleképpen, semmiféleképpen, hajszálpontosan) Gyula.A jelenlegi párosok közül szerintem a Ricsi-Sanyi, illetve a Ricsi-Márk a legjobb leosztás. Höri nagy tudós, de hangulatban tényleg nem olyan jó. Mondjuk meghallgatnék egy Sanyi-Márk kommentárt is. Főleg, ha belendülnének.
A Haraszti Ádámot most jónak, vagy rossznak gondolod?
Én meg a Hajdú B. Pistát hallgatnám meg.
Jelenleg Ő a sportközvetítések alfája és omegája nálam.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Idén, múlthéten volt az első hét, hogy a tv-ben adott 19:00-s meccset néztem. Meg is lepődtem, hogy nem Ricsi kommentálta.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
A párducok tényleg nagyon el fogják verni a szenteket, de a sasok győzelme elég szoros lesz.
Amúgy meg J. J. for president. Eszméletlen a csávó. Az a fegyelem, szorgalom, és elhivatottság. Ja és amikor az egész napos meló után 2 órán át osztotta az autogramokat? Addig nem ment haza, míg nem jutott mindenkinek.
Hol vannak ehhez képest a rinyagép "focisták"?!?
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest