Új hozzászólás Aktív témák

  • crey

    MODERÁTOR

    válasz .LnB #11021 üzenetére

    Szerintem is túlmisztifikálod a dolgot. tényleg nem a legjobb csapat nyert. A legjobb defense nyert, ami elég volt az egész társulatnak.

    Még akkor kifejtette Ricsi a gondolatát ha emlékszel: nála a legjobb csapat az, ahol a legjobb támadó és legjobb védő alakulat együtt van meg. És ez a Denver nagyon messze állt a legjobb csapattól. Nekik volt egy piszok jó védelmük, amit a lehető legjobb pillanatra csiszoltak tökéletesre.

    Nincs ezzel semmi baj, ha meghallgatod az NFL podcastet ott még cifrábbakat is mondanak az Denver O-ról, pedig náluk aztán pláne indul a rinya, akármit is mondanak.

    Amúgy még a Wilson vs. Newton témában:

    Nehéz ott ülni újonc SB contenderként a sajtótájékoztatón, és válaszolni olyan kérdésekre, mint a "mitől voltatok kevesebbek, mint máskor?".

    Ha Newton tudta volna a választ hogy mit csináltak rosszabbul mint egész évben, akkor már a meccsen tett volna ellene. De nem tudott tenni. Nincsenek válaszai.

    Megértem, hogy ki volt akadva, és nem volt képes kezelni a sajtó hülye kérdéseit. Mindenki őket tartotta esélyesnek, gyakorlatilag lebőgtek. Nem kicsit nagyon.

    Flegma a gyerek? Igen. Pökhendi? Igen. Wilsont sokkal jobban tisztelem, és kedvelem (sőt amúgy a zrikán kívül a Seattle-lel alapvetően semmi problémám?) Igen.

    De azért ütni őt, mert elveszít valamit, amiért sokan egy életen át dolgoznak, és alulmarad, majd nem vág hozzá jó pofát, ha hülyeségeket kérdeznek tőle... Nem fair.

    Sarcasm: just one of the many services I offer.

Új hozzászólás Aktív témák