Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Apple TV+
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- SkyShowtime
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Linux kezdőknek
- Disney+
-
IT café
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
Nagyon jó 4. negyed lesz
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Fáraó
őstag
Erre felesleges volt a piros zászló.
Bizony, incomplete.
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
lvnt
őstag
Gond lesz, b*ssza meg.
-
lvnt
őstag
Ez a hiba még döntő lehet.
-
pohár
félisten
ez az összeállítár nagyon jó volt
na megvan az amerikai Király Linda is
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
lvnt
őstag
Én is ezen gondolkoztam. Mármint a technikán, nem a játszadozáson.
Ha belegondolok, hogy nálunk egy-egy koncert után a Puskásban hetekig ment a sírás-rívás, hogy szétment a pálya... Igaz, ott sok néző volt magán a pályán, de itt meg azért mégiscsak ugráltak rajta egy fél órát a táncosok. -
bagyulajuve
addikt
meccs érdekes, még bármi lehet
de ez a half time show elég gyengére sikeredett[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
Tomics
addikt
Fú de jó nő ez a Fergie
PH! addikt since 2004
-
Fáraó
őstag
Jöhen a nagy come back a Steelers részéről. A védelmek nagyon erősek, de pontszegény meccs már nem lesz -nem leszek jós.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
pohár
félisten
válasz heihachi #2886 üzenetére
én is örülök a TD-nek, legalább feléledt a Steelers kicsit
na akkor jöjjön kis BEPGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
heihachi
addikt
Hát én nagyon örülök ennek a TD-nek itt a végén, jobb lesz ez így, igaz nem is szurkolok egyik csapatnak sem Jó lenne, ha az utsó 5 percre szoros maradna, mert idén rengeteg elképesztő utolsó pár percet láttunk, és most is szívesen megnéznék egyet.
[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
Nem biztató a várható izgalmakra nézve a jelenlegi állás.
[ Szerkesztve ]
-
lvnt
őstag
A Green Bay előző drive-ja és Big Ben mostani interception-je jó kis kontrasztot állított a két QB között. Pedig nem volt jellemző idén (sem) ez Roethlisbergerre.
Csak így tovább, Packers! -
pohár
félisten
te jóóó isten, mekkora INT
Kanczy eret vág magán mindjárt[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
lvnt
őstag
Hihetetlen! Ki az a Manning, ki az a Brady?
-
lvnt
őstag
Húú, játszanak az idegeimmel...
heihachi: Csak az a félidei popkoncert ne lenne.
-
heihachi
addikt
Azért a körítés az kib@.....ul rendben van. Reméljük a meccs is ilyen lesz.
[ Szerkesztve ]
-
madstunt
addikt
streamet tud valaki?
-
pohár
félisten
apa kezdődik apa kezdődik apa kezdődik
-
z00li
senior tag
Mindjárt kezdődik a meccs, erre most kezdek elálmosodni. Jó lenne végignézni, bár legkésőbb 6-kor kelnem kell. Na mindegy, meglátjuk meddig bírom. Számomra mindkét csapat szimpatikus, remélem jó meccs lesz. Győzzön a jobbik!
-
Fáraó
őstag
Lassan showtime. Végre és sajnos egyszerre. Szoros meccset várok, de pontszegényet a védelmek dominálásával.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
F-ECT$
titán
Próbáltam 8-tól aludni egy picit, de egyszerűen nem ment. Szóval megnézem a felvezető műsort is, utána pedig hajrá Steelers!
Dive ever, work never.
-
pohár
félisten
hova sietsz? még bő egy óra a kezdésig
mármint a meccskezdésig[ Szerkesztve ]
-
maláj
addikt
én pedig azt hiszem kilövöm az asztali technikát és a tv + a házimozi elé vetődöm
aztán nyerjen a jobbik + minden ilyesmi -
Tomics
addikt
Én 10ig aludhatok, délután kell melózni szerencsére
Bár már most bepunnyadtam, remélem jó mérkőzés leszPH! addikt since 2004
-
pohár
félisten
szerintem én se fekszek le... bár ha elalszok meccs közben, akkor ÍJ
-
pohár
félisten
soká lesz még fél 1
végig akarom nézni, de reggel fél 7-kor kelés, 4-ig suliban leszekGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
maláj
addikt
jaj kezdődjön mááár
-
maláj
addikt
na voltam a boltban - minden kész a hajnali "ámokfutásra"
-
Tomics
addikt
Go Green Bay!
PH! addikt since 2004
-
Ariadne
őstag
Tudtok esetleg olyan helyen Bpen, ahol nyilvános helyen meg lehetne nézni a SB-t? Tudom, tudom, éjjel kezdődik és nem túl esélyes, hogy bármilyen söröző vagy ilyesmi hely nyitva tartson hajnalig, de ki tudja.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
maláj
addikt
na müxik a tv adás úgyhogy semmi nem ment + attól, hogy nézzem a SB-t
-
amanoba
őstag
itt szoktam meccseket nézni, nekem sincs tv a koliban, de jó sávszél viszont akad.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Ariadne
őstag
Az a baj, hogy a késői kezdés miatt nem hiszem, hogy akadna olyan vendéglátóipari egység, ahol közvetítenék... Ha meg ismerősnél nézi az ember, olyat kell találni, akinél ottalhat az ember, hasonló okokból. Nem egyszerű ez.
mod.: Nekem nincs tévém.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Ariadne
őstag
válasz amanoba #2842 üzenetére
Hát a pro bowl olyan unalmas szokott lenni, mert nem adnak bele mindent és ez látszik, szóval én szerintem most nem vergődöm ezzel. Viszont a super bowl-ra ki kell találnom valamit, hogy tévén nézhessem.
-
amanoba
őstag
lesz olyan itt, aki élőben követi végig a pro bowlt? én még őrlődöm, hogy ébren legyek-e, avagy felkeljek, mire kezdődik..
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
maláj
addikt
hmmm
éjjel 1h-kor lesz a Probowl és nálam elment a tv adás
valszeg a Digi antenna nem bírta a mínuszokat -
Kanczy
veterán
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
maláj
addikt
hát én sem bírtam ki ébren
majd rácuppanunk az ismétlésre
a macikat sajnálom - bár a 3. számú QB elég jól tolta -
Fáraó
őstag
"A 2 meccs nekem olyan nagyon nem tetszett, mindkettő gyorsan eldőlt, utána volt egy kis izgalom, de fordítás nem. Talán az SB jobb lesz, mint a tavalyi."
Valami hasonlót éreztem én is, de amikor Henie beállt a Bears-hez odatapadtam a képernyőre, éreztem hogy nagyobb változás lesz a macik támadó játékában, és semleges nézőként jobban izgultam egy hosszabbításért. A második meccsen a félidő után azt hittem hogy most egy hú-de-nagyon-nagy fordítást fogok látni.
Rogers lassan megérdemli azt a gyűrűt, dolgozzon meg érte. Viszont BB is, mert folyamatosan jól dolgozik.McDaniels-szel és Spagnuolo-val viszont jövőre marha jó lesz a Rams. Juppé!!!
Ari: 24-19-re nyert a "Vasas". Az első félidőben eléggé szétjátszották a Jets-t.
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Ariadne
őstag
Mi lett az eredmény? Nem tudtam fennmaradni, pedig nagyon-nagyon akartam... A macik bűvészkedését az irányítókkal még végignéztem, de aztán KO.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Sikerült most is hozni a rájátszásos 50%-os találati arányt, ami megegyezik azzal, mintha egy pénzt dobtam volna fel
A 2 meccs nekem olyan nagyon nem tetszett, mindkettő gyorsan eldőlt, utána volt egy kis izgalom, de fordítás nem. Talán az SB jobb lesz, mint a tavalyi.
Dive ever, work never.
-
Fáraó
őstag
Halad a "Vasas".
VIGYORRRGAZMUS.....
-
pohár
félisten
go Steelers, goooo
-
Ariadne
őstag
-
pohár
félisten
válasz Ariadne #2828 üzenetére
ha kell majd a döntőre is, csak szóljatok
amúgy van Digi is, aki a Milan meccset akarja nézni...
-
Ariadne
őstag
És működik.
-
maláj
addikt
válasz Ariadne #2819 üzenetére
majd próbálunk találni live streamet
olvasnivaló az időjárásról -
Ariadne
őstag
0:00 NFL (élő)
Conference championship, LFC, Pittsburgh - NY Jetsés nincs tévém, ááááááááááá... Annyit tudok tenni az ügy érdekében, hogy felveszem a Steelers-es pulcsimat és halkan szurkolok...
Neten meg lehet nézni valahol esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
maláj
addikt
2011.01.23 Sport 2
20:30 NFL (élő)
Conference championship, AFC, Chicago - Green Bay0:00 NFL (élő)
Conference championship, LFC, Pittsburgh - NY Jets -
maláj
addikt
Steelers - Bears döntő legyen akkor már
2 brutál védelem legalább kárpótolna 1 picit -
Kanczy
veterán
Áháhá, rotflmaopimphaxorZ.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
-
anulu
félisten
inkább kimoderáltam magam...
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
-
-
nemcso
őstag
Remélem Steelers - Packers döntő lesz februárban.
... az utóbbi győzelmével.
[ Szerkesztve ]
Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
Kanczy
veterán
Tökéletes hétvége. Lazán átmentem a vizsgán, néztem jó sok focit, mind a négy meccset az nyerte, akit szerettem volna és sikerült eladni, amit el kellett
-
maláj
addikt
KONFERENCIA DÖNTŐK, 2011.01.23.
AFC
Pittsburgh Steelers (2.) – New York Jets (6.) 2011.01.24. 0:30NFC
Chicago Bears (2.) – Green Bay Packers (6.) 2011.01.23. 21:00 -
maláj
addikt
fúj de gyűlölöm az összes new york-i csapatot
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- DIVA Kerámia hajkefe új 6hó jótállással!
- Mast A1 vezetéknélküli tetoválógép újszerű 6hó jótállással!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest