Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
-
IT café
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fáraó
őstag
Szerintem a Tampa most be fog jutni a rájátszásba.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Grat az Eaglesnek! Jobbak voltak, megérdemelték.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Második kedvenc csapatom a NE. 28-3-nál már majdnem elmentem aludni, de azt gondoltam, olyan szépen játszik a Falcons, végignézem a meccset. Rams drukkerként már hozzászoktam a reménytelen meccsekhez...
Volt ám meglepetés a végére!
Szerintem a Falcons saját magától dobta el a győzelmet, és a Patriots ezt meglátva feltámadt és összerakta magát. A Flacons úgy túlkombinálta a végét, ahogy a Pats az elejét.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Elkapcsoltam a vége előtt ~2:26-kor, mikor Brady INT-et dobott hosszúból. Most nézem a visszajátszást. Nem kicsit lepődtem meg. Azt hittem 1-2 futás meg térdelések lesznek.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
AFC North-ban az első hét után mindenki 0-1???
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
válasz ggeleven #6847 üzenetére
Kb. ezt vártam Geno-tól. Lehet, hogy kiemelkedőt alkotott egyetemi szinten, de sztem az NFL-be csak alázattal és lehajtott fővel lehet(kellene?) belépni, felkészülni a sok tanulásra és edzésre, magasabb szintű csapatjátékra. Ő meg odaállt, hogy én vagyok a sztár QB, ugráljatok körbe, mert első körös vagyok. Vele szemben ott van pl. Matt Ryan, Sam Bradford vagy Joe Flacco, akik sztem milyen szépen léptek be minden nagyzolás nélkül.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Egy másik cikk. Legsúlyosabban büntetett NFL játékosok.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Új cikk az indexen. Sztem Hernandeznek vége, nagyon-nagyon sokáig énekelheti majd A börtön ablakában c. dalt.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Bűnözés-fegyvertartás-NFL egy indexes cikkben. Nem is tudtam, hogy Lewisnak is volt botránya.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Én sem adnék második esélyt nekik. Tanuljon belőle a következő generáció, mert egyre inkább hisztis pi**ának tűnik egy-két tag, pl. Gino, és szerintem csak egyre több ilyen rookie lesz az évek előrehaladtával, szvsz.
Már akartam szólni, sztem összekevered a közvetett és közvetlent bizonyítékokat. Ezek közvetett bizonyítékok, tehát amik utalnak a bűntény elkövetésére, nem közvetlenek, amik bizonyítják.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Index.hu-n:
"A nyomozók a gyilkossággal vádolt Aaron Hernandez nevére bérelt lakásban töltényeket és ruhadarabokat találtak, valószínűleg ezeket viselte a gyilkosság éjszakáján az amerikaifutballista.
A lakásról a Herandezzel együtt őrizetbe vett Carlos Ortiz, a sportoló barátja beszélt a rendőröknek. A Patriots korábbi játékosát azzal gyanúsítják, hogy június közepén megölte ismerősét, Odin Lloydot, aki valószínűleg tudott arról, hogy a játékos egy tavalyi kettős gyilkosságban is benne volt."
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Egyre több minden derül ki Lehet, megvan az indíték.
Tök jó! Rams-es van a header-ben.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Istenek ilyenkor akik majd nagyot esnek. Alig pár tud élni utána, sztem visszavonulásuk után két dolgot csinálhatnak: 1. edzői irány, 2. média és szakkommentátor. Azon gondolkozom vajon mi lesz Ray Lewis-szal 3-4 év múlva? Remélem nem fogja Junior Seau példáját követni. Mondjuk talán jobb a családi háttere.
Btw még a végén Tibow jól is jöhet a Patsnak...
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Lassan a dutyiban is létre lehetne hozni egy NFL franchise-t, lehetne pl. Jail warriors a nevük.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Romo is valami csúcsgázsit kapott, nem?
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Még Bye-week is van a szezonban.
Elmennék ide bírónak.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Jó volt a Packers, de inkább a Steelers verte meg magát a 3 TO-rel.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Erre felesleges volt a piros zászló.
Bizony, incomplete.
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Jöhen a nagy come back a Steelers részéről. A védelmek nagyon erősek, de pontszegény meccs már nem lesz -nem leszek jós.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Lassan showtime. Végre és sajnos egyszerre. Szoros meccset várok, de pontszegényet a védelmek dominálásával.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
"A 2 meccs nekem olyan nagyon nem tetszett, mindkettő gyorsan eldőlt, utána volt egy kis izgalom, de fordítás nem. Talán az SB jobb lesz, mint a tavalyi."
Valami hasonlót éreztem én is, de amikor Henie beállt a Bears-hez odatapadtam a képernyőre, éreztem hogy nagyobb változás lesz a macik támadó játékában, és semleges nézőként jobban izgultam egy hosszabbításért. A második meccsen a félidő után azt hittem hogy most egy hú-de-nagyon-nagy fordítást fogok látni.
Rogers lassan megérdemli azt a gyűrűt, dolgozzon meg érte. Viszont BB is, mert folyamatosan jól dolgozik.McDaniels-szel és Spagnuolo-val viszont jövőre marha jó lesz a Rams. Juppé!!!
Ari: 24-19-re nyert a "Vasas". Az első félidőben eléggé szétjátszották a Jets-t.
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Halad a "Vasas".
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Mike Singletaryt elküldték. Nem csodálom, amiket mostanában művelt.
Csak a jövő heti meccs meglegyen!
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
NFL mezeket itt lehet vásárolni. Nem up to date, de a híresebb játékosok mezei ált. vannak.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
"Mi volt a sztori?"
A Pats tulajdonosa, Robert Kraft, a nála vendégeskedő Putyinnak megmutatta az aranygyűrű kollekcióját, az egyiket a kezébe adta Putyinnak, hogy nézze meg közelebbről. Nem kapta vissza, állítólag Putyin azt hitte, hogy ajánékba kapja és megtartotta.VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
A Pats nagyot játszott, igen jó lesz ez a fiatal védelem. Az egész közvetítésben a Putyinos sztori volt a legjobb, milyen könnyen lehet szerezni egy aranygyűrűt.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
ATL-TB ismétlés 3. negyedének végére bealudtam, szóval este 21:00-tól az MNF ismétlés kötelező.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Sztem még lehetnek csoportelsők, főleg hogy lesz még egy JAC-IND találkozó is. Ott elvileg behozhatják a -1-üket és utána jobb mérlegük is lehet az egymás elleni és divízón belüli meccsekből, ha elkapják a Titans-t is. Wild card-ra sztem már nincs esélyük.
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Nagyon jó meccs volt, bár csak fél szemmel néztem. A másikkal a Kosokat figyeltem: a Rams is viszonylag jó meccset játszott, de a 4. negyed elég "tökönszúrom magam"-osra sikerült, megint. Hihetetlen milyen öngyilkos play-eket hívnak a végén, és ezért idén már kb. 3 meccs elment a 4. negyedben. Ez nem, bár talán megérdemelték volna.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Szerintetek a Jets-t meg fogja tudni állítani vki? A PO könnyen meglesz nekik, jelen állás szerint, és nagyon SB esélyesnek érzem őket.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Pontosan nem emlékszem mit mondott a múltkor. Egy pár kijelentése után, egyébként nyugodt természetem ellenére, felpattantam és a TV előtt fel-alá járkálva kiabáltam a dobozzal.
Egyébként szeretem a közvetítéseit, általában semleges, de néha egy-két dolgot alaposan benéz.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Legalább a Rams védelmét már elég jól összerakta Steve bácsi (liga 5. volt 17,x yarddal, ha jól láttam a táblázatot ), lassan a támadó alakulat is össze fog állni. Csak nehogy olyan helyzetben legyünk mint a Bears annak idején: marha jó védelem, de a Rex által vezetett támadók sehol.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Végre Rams lesz a TV-ben! Elég szoros a csoportunk -végre- így félidőben, de szinte mindegyik csopor ilyen. Az idei szezon sem rossz.
Ha Ricsi megint olyan hülyeségeket fog mondani mint a 2 évvel ezelőtti Rams közvetítésen inkább a neten fogom nézni a meccset.VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Sajnos ennek az idénynek is vége. Jó kis SB volt.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Ez micsoda IT return TD!! SB-n!!! 10-0-nál nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Micsoda kezdés!!!
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Remélem nem lesz ilyen sima meccs ez a SB.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Azt hittem szorosabb lesz a vége. A Colts megérdemelten nyert.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Én a köv. mérkőzésre nagyon kíváncsi vagyok. Egyszerűen tippem sincs.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
válasz hejesírásó #2290 üzenetére
A múltheti Pats-Ravens meccsre kezd hajazni ez a mostani. A Saints kivégez, mint a Baltimore.
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
A pintyeknek nehéz estéjük van, a Saints túl jól látszik. Warner meg most eladta.
És kapott egy nagyot.
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
A myp2p-n ti sem tudtok mostanában meccset nézni?
A Steelers megint mákosan nyert, nem férhet hozzá kétség.VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Yesss! Nyert a Rams!
1-7 és -144 pont.Favre jó volt tegnap, de a kicsi Manningnél vmi nincs rendben mostanában: múlt héten sem játszott túl jól, de tegnap talán még rosszabb volt.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Igen. Hihetetlen, hogy ez nagyrészt a tavalyi csapat. Mintha árnyékuk sem lettek volna tavalyi önmaguknak. Sztem néhány csapat egyszerűen vmi lelki gonddal küzd. A Raiders sem találja magát ezer éve, a Frisco most talán kezd feljönni, de a Bears is tudna többet mutatni szvsz, hogy csak néhány csapatot mondjak.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
válasz Petya25 #2061 üzenetére
"Brady már a végén nem is játszott, akkora fölényben volt a Pats."
Pedig még egy-két csúcsot megdönthetett volna, ha akarják. De hát ugye a sérülések elkerülése fontosabb."Favre meg 6 győzelemmel kezdi az idényt, szuper."
Azért a végén nem nézett oda. Így is jó volt, de a Ravens tette izgalmassá a végét.A Bills meg a Jets mit szenvedett a végén. Szinte már fájdalmas volt nézni, egy régi Rams meccsre emlékeztetett.
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
"Conservative talk radio host Rush Limbaugh said Tuesday he is teaming up with St. Louis Blues owner Dave Checketts in a bid to buy the Rams, owners of the NFL's longest losing streak at 14 and just 5-31 since 2007."
"In a statement, Limbaugh declined to discuss details, citing a confidentiality agreement with Goldman Sachs, the investment firm hired by the family of former Rams owner Georgia Frontiere to review assets of her estate, including the NFL team."Hmmm... Én nem szeretném. Épp csak meghalt a tulajdonosunk.
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Nem tudom a neten nézni a meccseket... A Justin TV csak pár mp-t mert fizetős, a myp2p-n pedig zárva a csati.
Szerencsére keletkezett egy nyilvános csati.
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Bezzeg a szkandert tudják közvetíteni...
Végre voltunk a tv-ben (Rams), csak csúnyán elvert minket a Frisco. Steve bácsi már kezdi összerakni a védelmünket.
A végére a Denver hogy elkapta a fonalat, bár Romo a végéig reményt adott a Cowboysnak.VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Nagyon jól játszott a Bills, de a Pats csodát művelt! Brady kur*@ jó volt! Utolsó pillanatban 11 pontot hozott a 4. negyedben, mint írták ilyen utoljára 2003-ban a Dolphins ellen volt.
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
"... a guy who hung dogs from trees. He electrocuted them with jumper cables and held them under water..."
Uhh, ez komoly. Akkor nem néztem utána pontosan, így csak annyit tudtam, hogy kutyaviadalokat szervezett meg kutyákat tartott. De hogy kínzott is, ehhh...VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Most mondták, hogy Vick az Eagles-hez szerződött 2 évre.
Ez a meccs most olyan, mintha SB visszavágó lenne.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Legalább már elkezdődött a preseason!
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Ja-ja, neked van igazad.
Egy kis fogalomismertető -pl. nekem.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
válasz Petya25 #1901 üzenetére
A Steelers defense-től én is többet vártam, nagyon jól kitanulta őket a Cardinals. Troy párszor igen csúnyán elrepülte magát, nem villogott.
Rams drukkerként nem az Arizona-nak szurkoltam -azt hiszem érthető okokból -, de le a kalappal előttük! Ezt a konferenciagyőztesi címet megérdemelték!VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Ma vettem a CDGalaxisba 2k-ért Madden 08-t. Január 18-ig van vmi EA akció.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Uhh. A Colts-Chargers utolsó 5 percén elaludtam, de amint olvasom hiba volt. Mindjárt megnézem az NASN-n az ismétlést (13:30-16:30).
Jó csapat a Giants, tavaly is megérdemelten nyert. Sztem nem kell annyira anti-szurkolni. A Pats a második kedvenc csapatom.Race: Már csak a veteránokban bízhat maradéktalanul az ember.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Csak vezet a Falcons.
Kíváncsi vagyok LT fog e játszani a köv. meccsen.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Maciknak is vége erre a szezonra.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Könyörgöm rúgják ki Marc Bulger-t a Rams-től!
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Ahh, de bekaptunk egy visszahordást. Ehhh...
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Myp2p-n nézem a Rams meccset, NASN-n a Pats-t, és az nfl.com-on figyelem az eredményeket.
Bulger-t odaadnánk Rodgers-ért!
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Jajj, mindjárt kezdődnek a meccsek. Ez az AFC East kemény lesz... Na meg a macikkal is mi lesz.
VIGYORRRGAZMUS.....
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest