Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
Atyaég eddig is ősz voltam, de lett még pár ilyen hajszál a CLE-PIT meccsen. Beszarás volt ez a végjáték.
Watt sanszos, hogy szakított egy mellizmot, szóval kivagyok.20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
kat10
tag
Sziasztok,
Tud valaki egy működú streamet a Pats meccséhez?Go Pats
-
NB2
aktív tag
Egy kezem elég, hogy a 17 éves NFL pályafutásom alatt hány SNF/MNF/TNF meccset néztem élőben. Nem mondom, hogy nem számít a kor, de mégha szabin is voltam másnap, akkor is az elvesztegetett idő olyan sok volt, hogy sokkal jobban jártam, ha kialszom magam és reggel egy óra alatt megnéztem a meccset. Meló mellett meg kb esélytelen. De tényleg ott tartok, hogy már a vasárnap 10 órás meccsek is az elején gondot okoznak, ha valami elkúrt hosszú meccs, hajnali 2-ig tart, nehezen megy már az is.
Pici reménysugár, hogy állítólag kint nem lesz óraátállítás és nyerünk egy órát majd novembertől. Ha ez igaz, akkor az nagy segítség lenne. -
Zanik
addikt
Úgy átaludtam a meccset mint a sicc. Pedig gondoltam, ha hajnalban megébredek és nem tudok visszaaludni, akkor leülök megnézni a végét. 4-kor ránéztem ugyan az órára, de zuhantam is vissza.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
darvinya
titán
4 negyed vége
Stafford 3 INT, 10 pont
Alen 2 INT, 2 Fumble, 31 pontcallmeakos
Ez teljesen érthető is, ilyenkor van a belülről nézem a szemhéjam, s mindegy ül, vagy fékszik az ember.
*Mukeey*
44 +1 nap múlva, de fiatalosan nyögök, hol itt fáj, hol ott.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
Holnap 2-kor kezdődik a szezon.
Már alig várom, főleg, hogy félig fennmaradhatok.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
ggeleven
őstag
FIRST Craft Beer NFL tippjáték: [link]
Most futottam bele instagrammon.20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
*Mukeey*
addikt
Tippjáték idén akkor nem lesz?
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
rlazol
veterán
válasz f4lcon #24469 üzenetére
Sose tudod, ki un kicsodát
Bizonyára nehéz egy olyan kapcsolatban, ahol mindkét fél hozzá van szokva az áhítathoz és hogy az történik, amit ők akarnak. Biztos mindkettő kemény, makacs - másképp nem lehetnének ott, ahol vannak. Két ilyen embernek nehéz egy jól működő kapcsolatot fenntartania...Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz callmeakos #24466 üzenetére
Nem látunk bele, simán lehet, hogy teljesen más van a háttérben, és már évek óta a fociba menekül egy szar otthoni hangulat miatt.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
callmeakos
veterán
válasz F-ECT$ #24461 üzenetére
Azért az anyuka se kutya már ha igaz hogy úgy lécelt le, hogy a gyerekeket meg maga mögött hagyta, miközben meg tudja mi a helyzet. De Bradyt se értem már ezen a ponton. Én már csak a családomra koncentrálnék, nem tudom mivel tömték meg a fejét Tampában, hogy visszatáncoljon, főleg ilyen helyzetben, hogy már a házassága is veszélyben van.
All→M8
-
ggeleven
őstag
válasz darvinya #24464 üzenetére
Búúú, b*szki! Aucs! Harapott nekem is bele pedál a lábamba, szóval tudom milyen.
@f4lcon
Annyiban finomítok magamon (talán már említettem is), de én is úgy vagyok vele, hogy amióta a Bucsban játszik jóval szimpatikusabb (volt honnan elmozdulni). Talán még csípem is kicsit, ami nagyon nagy előrelépés. Ettől függetlenül seperc alatt előjön belőlem a kárörvendő kisördög.
Ha másért nem a tengernyi kiváló mémért hálásak kell hogy legyünk.20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
darvinya
titán
válasz ggeleven #24462 üzenetére
Én meg most pláne nem.
Tegnapi egészségesebb életvitel eredmény, pedig csak álló bicikli első gumija dőlt rá.
[képet csak linkelem, mert nem való fórumba]Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
ggeleven
őstag
válasz darvinya #24457 üzenetére
Megnézzük mit tudtak összerakni a srácok. Időhiány miatt sajnos én sem tudom bevállalni a PH-s tippjátékot.
#24461 F-ECT$
Ez már régi sztori, évek óta lehet hallani, hogy Gisele "panaszkodik". Meglátjuk mi lesz így ebből az évből. Én, mint hater imádnám, ha földbe állnának a számai.20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
F-ECT$
titán
Kíváncsi vagyok, hogy:
-megéri-e egy évért kockára tenni a házasságodat
-milyen teljesítményre lesz így képes
-vagy amúgy is válnának és ez csak jó ürügyDive ever, work never.
-
ryke1
tag
Mi most a legjobb/legolcsobb online tv elöfizetés (Arena4), ami külföldön is müködik és nem kell éves szerzödés hozzá?
Köszi az infókat."Az akadályok azok az ijesztő dolgok, amiket akkor látsz, ha szemedet leveszed a célról" - Curt Carlson
-
darvinya
titán
Aki szeretne tipp játékot. [link]
-
A Zéé
Topikgazda
tavaly azt hittem, hogy el vagyok kapatva nagyon, de az idei év megmutatta, hogy van még hova tolni a dolgokat...
Ez van, amikor 4-en csinálunk 10 embernyi munkát. Viszont ha valóban annyira földbe áll az építőipar, mint amennyire kinéz most, akkor jövőre lesz időm újra foglalkozni vele, mondjuk nem tudom ez mennyire jóJust a simple Lineman...
-
rlazol
veterán
Sajnálom, hogy ez a helyzet, sajnos nálam is hasonló. Idén a nyeremények intézése is nagyon nyögvenyelős volt.
Remélem, jövőre újult erővel térünk vissza és idén meg élvezzük csak simán a szezon!Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Zanik
addikt
Uh, bocs Zéé, nyilván tudtam hogy a rengeteg melód mellett nem könnyű még ezt is vinned, de nem gondoltam volna, hogy már ennyire gáz a helyzet. Sajnálom.
Nyilván itt nem csak az adminisztratív meló a nehéz, hanem hétről-hétre kiválasztani a meccseket, meg a bold kérdéseket. Nem tudom hogy van-e itt olyan aki vállalná mindezt. Én kevés vagyok hozzá.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
darvinya
titán
Szia
Teljes mértékben megértelek.
Bár nem vagyok aktív dolgó, de idei év az egészségem miatt totál leterhelt, s emiatt sem vagyok itt sem már.
Néha van erőm másik topikba is írni(ezt te tudod), de többit sem olvasom már.
Anno nagyon aktív időszakban, már csak ágy kellemes pihenésére vágytam.
1 év után megfogadtam, ez így sokáig nem lehet, az egészségemre megy.
De késő lett belőle, s arra ment, most 2x év után már ennek tömény hatásával küzdök idén.
Többször már a feladás megváltás lenne…itt befejezem, mert már alig látok sötétben, hiába 100W-nak megfelelő LED izzó.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
A Zéé
Topikgazda
itt vagyok-itt vagyok.
Bárcsak a sörök miatt lennék elhavazva...Sokat rágódtam rajta, hogy mi legyen... Már a tavalyi szezon vége is inkább kín volt, mint öröm, jelenleg meg a tavalyinál is rosszabb a helyzet a szabadidő tekintetében.
Követni is annyit tudtam a szezont, hogy a Cards meccsek zanzásított verzióját megnéztem, meg a tippjátékot rendezgettem, de több idő nem jutott rá. Arra jutottam végül, hogy idén inkább bele sem kezdek, mert akkor is ciki lenne félbe hagyni, vagy 1-1 hetet kihagyni, ha nem lenne tétje a dolognak, de így, hogy van is, így pláne nem szabad úgy belekezdenem, hogy bizonytalan a vége.
Szóval bocsi mindenkitől, de ez most részemről nem fog menniHa valakinek esetleg van kedve vinni, akkor át tudom küldeni a google doksikat, ha igényt tart rá.
Just a simple Lineman...
-
darvinya
titán
Kezdődik Cardinals-Ravens meccs.
-
rlazol
veterán
válasz kennystyle #24444 üzenetére
Kérdezz meg valakit, aki USAban él, mi a helyzet. A kereslet-kínálat szabályai szerint, ha jól játszik a NE akkor felfele mennek majd a jegyárak, ha rosszul akkor lefele. Nagy változás szvsz nem lesz, én inkább bebiztosítanám magam most. Az igazán jó jegyek 300knál vannak, a legrosszabb is 110 - ebben a magasságban az a pár 10ezer amivel változik nem hiszem, h jelentős lenne, főleg az utazás teljes költségéhez nézve.
Watson: érdekes FK elemzés az eltiltásáról - lehet az még több!
Nyereményjáték lesz idén?
-
kennystyle
aktív tag
Jegyvásárlással kapcsolatban kérdeznék. Nézegettem sok oldalt, de nem látom, hogy egyik-másik egyértelműen "olcsóbb" lenne. Más jegyek vannak de az árak össze-vissza.
Ticketmaster annyiból a legszimpatikusabb, hogy ott a konkrét helyet látom megadva, nem csak a szektort/sort mint a többinél általában.Illetve egy jegyvásárlós útmutatóban azt írták, hogy ahogy közeledik a meccs időpontja úgy lesznek olcsóbbak a jegyek. Gondolom már ha maradnak.
Kinek-mi a tapasztalata ?
Az okt 9.-i Pats - Lions meccs a célpont.
-
rlazol
veterán
válasz f4lcon #24440 üzenetére
Nem lehet összehasonlítani a dolgokat, mert itt NEM az NFL ítélkezett. Pont azért mert az utóbbi időben Godell ítéleteit rendre bíróságra vitték a játékosok és nagyon elhúzódtak, az új CBA alapján egy független bírónő hozott ítéletet.
Zaklatás volt (fogdosás, nemi szerv mutogatás), bántalmazás vagy szex nem. Ezért úszta meg ennyivel. Ilyenre viszont eddig nem volt precedens, ezért nehéz az ítélet.
Veron: Az NFL fellebbezzett, szó sincs becsicskulásról, most ez a protokoll.Plusz Watsonnak ez se jó. 6 meccs az a szezon harmada, pénzt ugyan nem veszít sokat, de ha a Brisett jól játszik, elvesztheti a kezdőt, ha meg nem, akkor mire visszatér elúszhat a PO.
-
addikt
-
addikt
válasz berek21 #24437 üzenetére
pro) ezek "csak" vádak
kontra) sajnos a bizonyíthatatlanságuk miatt vádak csak
én 16 meccset tartottam volna jónak, egyrészt mert akkor egy alapszakasz meccsen játszania kellett volna, ami a garantált résszel trükköző Browns-nak is fájt volna, másrészt az ugye már majdnem egy év, ami szerintem ilyenkor kijárt volna“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
berek21
őstag
Deshaun Watson 6 mecsses eltíltást kapott, a zaklatásos vádak miatt.
Lancia Delta III eladó!
-
-
A Zéé
Topikgazda
Az meg milyen már, hogy Murray megkapta az új szerződését, amibe bele kellett írni, hogy pénz jár azért, ha hajlandó elmenni az edzésekre, és méltóztatik videózni a meccsek után?
Bakker, rosszabb, mint amikor az 3 éves gyereket próbálod a wc-re szoktatni... "Kapsz egy csokikát, ha a rötyibe csokizol nem a gatyóba..." = "Kyler, próbálj meg úgy viselkedni mint a nagyok, kapsz pár milliót, ha megpróbálod!"
Eddig se kedveltem ezt a Murray gyereket, de most aztán kimondottan unszimpatikus lett. Viszont sajnos 2026-ig biztos nézni kell azt az értelemmel teli arcát.
Ha valahogy sikerül felvirágoztatnia a csapatot, akkor legalább utálni nem fogom, de nehéz lesz ez a következő pár év.Just a simple Lineman...
-
addikt
a mostani jegyek nagy részét is a botok vették meg, és másodkézből elérhetőek lesznek
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Zanik
addikt
Valószínű a korábban londoni NFL meccsekre járó nyugat és közép-európaiak jó része a müncheni meccsre ment volna, amiből ugye csak 1 lesz szemben a 3 londonival, szóval nem meglepő a nagyfokú érdeklődés!
-
F-ECT$
titán
Részben TB-nek, de nem csak. Szerintem Sea drukker is van szép számmal, de bármilyen NFL meccsre nagy az érdeklődés. München azért közelebb van, mint London, persze ha repülsz, akkor nincs nagy különbség.
Na mindegy, mivel megy a bolt, ezért jönnek majd még, előbb-utóbb eljutok én is egy meccsreDive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz Subi89 #24427 üzenetére
Látva ezt az rohamot a jegyekért, jöhetnének Európa szerte többfelé is. Ha már repülőre ülnek, akkor szinte mindegy, hogy melyik nagyvárosig repülnek el, időben nem sok különbség van. Persze az nem mindegy, hogy milyenek az egyéb feltételek, de gondolom több helyen is ki tudják az igényeiket elégíteni.
Persze, ez nyűg a játékosoknak, meg gondolom a tulajoknak is jobb, ha a saját stadionukban játszik a csapat, de szerintem nyugodtan lehetne csapatonként 1-1 európai kiruccanást kérniDive ever, work never.
-
Subi89
csendes tag
Bárkinek sikerült jegyet venni Münchenbe?
-
NB2
aktív tag
hátha érint itt is valakiket
[Aréna4 lesz a digin is][ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
Ez egy nagyon nehéz egyensúly.
A pénz sok játékosnak a presztízst és a megbecsülést jelenti. A 14,9 és a 14,98 M között nincs nagy különbség, de ha az eddigi top1 14,95-ön volt, akkor mégis lehet döntő.
A játékosok többsége szerintem tájékozatlan a pénzügyi szabályokról és összefüggésekről, egy átlag fan jobban érti ezeket (hányszor halljuk egy giga szerződés után, hogy na, a pénz megvan, most már a gyűrű a legfontosabb? Mint akinek fogalma sincs...). Az ügynöknek meg nem áll érdekükben felvilágosítani, mert neki abból lesz pénze, ha sokat keres MOST. Ha az ügyfél kirúgja, mert a riválisa látszólag több pénzt keres, akkor ő maga már vajmi keveset ér azzal, hogy az ügyfél hosszú távon jobban járt.TB12 sem felesége miatt lehet engedékeny. Eddig 2x annyi pénzt keresett, mint AR, mert a sikeressége, rengeteg járulékos bevételt - mezeladást, reklámszereplést, életmód bizniszt - generált.
Csapatonként 2-3 játékos van, aki erre számíthat, a többinek marad amit a csapattól kap, és sose tudhatja, hogy azt meddig kapja. Az NFL ben egy nem-QB sztár nem marad top formában 5 évnél tovább, tisztelet a nagyon kevés kivételnek. Ennyi ideje van, amiből eleve X évet lehet, hogy áron aluli szerződésen van. Vagyis lehet, hogy van 2-3 éve sok pénzt keresni összesen. És akkor persze, hogy ki akarja maxolni.Persze ez a csapaton is múlik, mennyire ragaszkodik görcsösen egy-egy sztárhoz, tudatosan beáldozva a csapatépítést az ő nagy fizuáért. Nade a másik oldal, hogy a GM-ek, HC-k helyzete éppoly labilis mint a játékosoké, ha beindul a népharag mert nem fizette ki az aktuális üdvöskét és az elment a csoportriválishoz, akkor neki is meszeltek.
NB2: AR és PM mindig is kényesek voltak arra, hogy ők legyenek a legjobban fizetett QBk. Ezért nem nyertek sok gyűrűt, szerintem. AR most is csak top1es fizuért maradt GBben.
Tavaly csináltam erről egy kis matekot itt.
A lényeg: 2003 óta csak egyetlen QB nyert 12% feletti sapkaarányos fizuval SB-t, rajta kívül még 3-an jutottak be. A többiek átlaga: 6,7%.
Manning akkor nyert, amikor 10,4 és 11,7 volt, korszakos zsenijét mutatja, hogy rajta kívül Brady és Eli tudtak 10+%kal nyerni.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
NB2
aktív tag
viríííííííííítsd a lóvét
-
NB2
aktív tag
válasz Aksomatic #24413 üzenetére
TB nagyon különös eset Ő keresett 15 miskát, míg az asszony 60-at. Ő könnyen volt
De amúgy érdekes, mert sem AR, sem PM, sem TB nem rugaszkodott el annyira, hogy ne tudja, ha ő elviszi a pénz nagyrészét, nem maradnak csapattársak. Számomra teljesen érthetetlen, hogy irányítók, akik még SB-t sem nyertek 100 milliókat keresnek. Kérdem én mire??? Értem én, hogy irányító hiány van, de ennyit nem érnek. TB, AR, PM, meg még 2-3 irányítóban meg volt az a plusz faktor ami kellett egy győzelem, de pl egy Cousins miért kap annyi pénzt fel nem foghatom.
-
addikt
válasz Aksomatic #24413 üzenetére
ez az irányítónál lényeges (általában ő foglalja a legtöbb pénzt a sapkában) a többieknél a profit maximalizálás elsőbbséget élvez, a rövidebb karrierutak miatt
egy átlagos karrier 3,5 év az NFL-ben“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
NB2
aktív tag
válasz Aksomatic #24411 üzenetére
Ez nem egyszerű dolog ám.
1. Azért nem biztos, hogy mindenki TB hosszúságú karriert tudhat majd maga mögött, elég egy rossz szerelés és oda az egész karriered vagy legalábbis a sebességed, fordulékonyságod
2. Lehet, hogy te lemondasz, de más nem. Más rongyosra keresi magát, még te meg fillérekért vagy
3. Ha mindenki lemond és tényleg pöpec kereted van, még az sem garancia a végső sikerre. Egyszerűen tényleg elég annyi, hogy az ellenfélnek éppen abban az évben minden összejöjjön és nagyon összeálljanak
4. Ha belegondolunk 4 éves draft pénzek után, 25-26 évesen van időd keresni, lehet én is valamennyire a pénzt választanám.
5. A mérleg másik oldalában meg az van, hogy nyersz egy gyűrűt.Mondom amúgy azt, hogy ha "kevés" pénzért vagy, még akkor sem biztos*, hogy lesznek anyagi gondjaid a jövőben, meg azért valahogy nem dobna fel sok csillióért egy Cleveland vagy egy Detroitban 0-16-os szezonokat tolni.
*mindenféle rasszista felhang nélkül de sok gettófeka nem tud bánni a pénzzel és a világ összes pénzét is el tudják szórni ész nélkül
-
Aksomatic
senior tag
-
-
addikt
irányítón kívül kevés nagy szerződés hálálta meg az árát
az elmúlt időszakból kevés olyan sokéves-sokmilliós szerződést tudnék mondani, ami végig ment sérülés és formahanyatlás nélkül (mondom, QB kivétel)“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Zanik
addikt
válasz *Mukeey* #24406 üzenetére
Nem az első (és nem is az utolsó) eset hogy a regnáló bajnok megpróbálja egyben tartani a csapatot, de ez ritkán szokott sikerülni, pláne a back-to-back SB win (utoljára Pats 2004-2005). Én tényleg csak amiatt aggódom, hogy ezek a szerződések vissza fognak ütni, mikor pár év múlva újra építkezni kell majd, és azért kell elküldeni más top játékosokat, mert most feltétlenül egybe akartuk tartani a brancsot.
-
*Mukeey*
addikt
A Rams-nek most zsebbe kell nyúlnia, vagy lelépnek a sztárok. Kupp is kapott 4 évre 80millát. És akkor Beckhamet is vissza akarják igazolni, meg még van pár kérdőjel. Az NFL nagyon jòl ki van találva sztem ilyen szempontbòl, nehéz tartòsan a csúcson lenni. Ramsnek most be kell nulláznia magát, ha idén is versenyben akar maradni.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Zanik
addikt
Donald megkapta a nagy pénzt Snead-től.
És akkor leszek Rams drukker vészmadár: ilyenkor szokott lesérülni a túlfizetett játékosunk...Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest