Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz *Mukeey* #24299 üzenetére
Wentz egy bridge-nek jó, amíg találnak valakit. Veterán mentornak is jó, ha draftról jön valaki.
Szerk.: Khalil Mack a Chargersben! Pár éve még 2 első kört ért, most egy 2. és egy 6. 23M dollár halott pénz a Bears oldalán, plusz a feladott pickek, pedig Mack akkor se rossz játékos, ha túl volt fizetve kicsit. Ezt a lépést se értem, egyik oldalról se.
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
Wentz a Commandersben némi apróért. Két harmadik kör nem sok azért, aki tegnap még a kezdő QBd volt. Jó érték a Washingtonnak, de ettől még nem lettek esélyeysek semmire.
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
Most nézem én is. Eldőlt az első dominó, jön a többi.
De mi a picsa???
2 első kör, 2 második kör, 1 5. kör, 3 játékos (köztük 1 jó backup QB, egy jó EDGE, és egy korábbi első körös TE)
A Broncos eladta a házat is, divat lett az AllIn. szerintem ez vissza fog ütni, a Denver ennyire nem jó. A Sea nyom egy resetet, de ki lesz a QB? És annyi helyük nincs a sapka alatt, hogy nagyon vitézkedjenek. Basszus... Ez miez?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
A Zéé
Topikgazda
-
rlazol
veterán
Rodgers újabb 4 évre aláírt a packershez 200 Millióért.
Nagyon nehéz döntés volt állítása szerint, nagyon közel volt a visszavonuláshoz és a Broncoshoz is.
A 200-ból 153 garantált.
Nem láttam még a pontos struktúrát, de ha így van, nyugodtan ki merem jelenteni, hogy a GB nem nyer gyűrűt a következő 4 évben.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
A Zéé
Topikgazda
Kicsit megkésve bár (amiért elnézést kérek az érintettektől), de végre itt a Tippjáték 2021 nyeremény osztás!
A nyereményalapban 39.000 Ft gyűlt össze.
Hansomester felajánlásából pedig volt egy 20.000 és egy 10.000 (+10.000)Ft-os táplálékkiegészítő és vitamincsomag.Tehát a díjak:
1. helyezett: Zanik -> 36.000 Ft (kp, ajándék utalvány, tárgynyeremény... ami tetszik )
2. helyezett: F-ECT$ -> 20.000 Ft értékű vitamincsomag + 3.000 Ft (a nevezés díja)
3. helyezett: rlazol és troland26 -> 10-10.000 Ft értékű vitamincsomag.A forintos nyeremények gazdái kérem, hogy vegyék fel a kapcsolatot rlazol-al, a vitamincsomag nyertesei pedig Hansomesterrel tudják egyeztetni!
Köszönöm még egyszer mindenkinek a részvételt a játékban, és gratula a dobogósoknak!Just a simple Lineman...
-
Zanik
addikt
Na, kinek az ismerőse Facebook-on az új Rams OC?! [link]
Liam Coen-nel együtt söröztem 2019-ben a londoni Bengals-Rams meccs előtt. Iszonyat jó arc. A Rams-ben akkor még csak assistant coach volt, később OC posztot kapott a Kentucky Egyetem-en, és egész szép sikereket ért el. Most visszatér a Rams-hez!Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
rlazol
veterán
Én is köszönöm a játékot!
Simán lehettem volna második, de a SB héten úgy döntöttem, hogy bekockáztatom a Bengalst, ha bejön nyerek, ha nem, akkor 3. leszek. Szóval ez a része tudatos volt. Ahogy az is, hogy a NE ellen nem fogadok, ha ezt el tudnám engedni, akkor is meglehetett volna az ezüst, de az arany semmiképp és a bronznak is nagyon örülök. Zanik ot nem lehett megállítani, gratula!Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Carvus
senior tag
Nekem egyelőre bejön ez a mód, mondjuk én fizetni tuti nem fogok érte, ígyis tök jók esnek, SB challenge után egyik oldalról Burrow, másikról Von Miller. Meg ezek a rövid challengek, azért is tetszenek, mert szépen bemutatják a játék különböző elemeit és jutalmazz is szépen.
divi#2208
-
Zanik
addikt
válasz Carvus #24279 üzenetére
Én anno a Madden 18-nál rendesen ráfüggtem a MUT-ra, még pénzt is költöttem benne, de aztán rájöttem, hogy kurvára nem éri meg. Azóta nem vettem meg a Madden-t, mindig csak a legújabb EA Play-ben elérhetővel tolom, és csak franchise mód, a MUT-ot kerülöm már.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Carvus
senior tag
válasz berek21 #24180 üzenetére
Hétvégén be is került a Madden 22 EA Playbe, tehát ~1 cigi áráért lehet vele játszani 1 hónapig, vagy akár tovább is, ha bejött a koncepció. Madden 08 óta nem játszottam a szériával, pedig akkor versenyszerűen öltem bele többezer órát...
Botrányos értékelések ellenére, én el vagyok vele, MUT challengeket nyomom, egész jó játékosokat dob rewardként. Megatron esett elején, itt is egy cheat, mint IRL volt!
Ha valaki akar játszani PS5-ön, akkor írjon aztán csapathatjuk.
divi#2208
-
laracroft
aktív tag
Köszönöm a játékot.
Gratulálok a győzteseknek. -
Veron
addikt
most olvasom csak, hogy Tyrann Mathieu szabadügynök lesz a nyáron???
úgy kell a csapatba, mint egy falat kenyér. ő a védelem Kelce-je."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
troland26
őstag
Szuper volt idén is a tippelde . Tök jó , hogy 3 évben 2x is dobogós lettem pedig azért többen nagyobb rálátással bírnak nálam az NFL re . ( vagy csak rosszabb a varázsgömbjük )
Kicsit csalódott vagyok , hogy a GB hiába produkált jól az alapszakaszban utána ki is pottyantak .... Köszi Zéének és gratula mindenkinek akinek 1 kis sikerélményt is adott az idei játék -
F-ECT$
titán
Gratula a nyerteseknek!
Köszönöm A Zéének a munkát!
17, 18, 19-ban végig dobogós voltam, aztán tavaly 1 ponttal maradtam le róla, de idén végig azt éreztem hogy sehol sem leszek. 14 hét után pl csak 8-ik voltam. Aztán a végén csak összejött megint a dobogó, de ebben nagy szerepe volt az év eleji kicsit mákos sornak is.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Zanik
addikt
Nézem hogy F-ECT$ mennyire jól tippelt a szezon előtt (11 pont), troland26 meg az SB tippsortban az első két negyed és végeredmény mellé az egyik boldot is behúzta.
Közben rlazol is szépen jött mellettem, talán igazán ő volt még rám veszélyes, de idén a rájátszásban nagyon éreztem a csíziót.
Nyert a kedvenc csapatom, nyertem én is.
A Zéé, neked nagyon szépen köszönjük az egész szezon alatti munkád, pláne hogy sok-sok meló mellett vállaltad ismét magadra ezt a hatalmas feladatot.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
A Zéé
Topikgazda
Tippjáték 2021 végeredmények: [link]
PH! NFL Tippjáték 2021-es szezon végeredménye:
1. helyezett: Zanik 113 pont
2. helyezett: F-ECT$ 107 pont
3. helyezett: rlazol és troland26 105 pontGratula mindenkinek!
A szezon első fele elég szoros volt, aztán Zanik az utolsó pár hétben egyértelműen kiemelkedett az ellenfelek közül, nem nagyon volt kérdés, hogy ő húzza be a végét
A nyereményekről pár napon belül értesítünk mindenkitJust a simple Lineman...
-
attiati
veterán
Snoop Dogg a half time show előtt.
Azért nem bízta a véletlenre a hangulatot -
Zanik
addikt
válasz rlazol #24261 üzenetére
Közben megnéztem a Mic'd Up-ot, és hát még akár be is lehetett fújni azt a holding-ot Wilson-ra (32:16-nál). Véleményes, de mintha egy pillanatra megfogná/megrántaná Kupp-ot. Mondjuk az elkapás nem emiatt nem lett meg, de magát a pass deflection-t viszont elősegítette.
De úgyse lehet semmit visszacsinálni, szóval kár is vele foglalkozni.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
rlazol
veterán
A bírók mindkét oldalra hibáztak, komolyakat is, nem kenném rájuk. A LARD a második félidőben valami 6 sacket csinált, eldöntötte a meccset.
A Cin-t egy felpattanó INT, egy elmaradt sárgából eredő 75yardos TD és egy hosszú Chase elkapás (az első TD előtt) tartotta meccsben.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Veron
addikt
nem akarok bírózni, nem is állítottam, hogy a Rams nem érdemelte meg az évet tekintve.
csak az mindig kérdéses, amikor 1-2 perccel a vége előtt szerencsétlen D kidolgozza a belét 2-3-4 yardon, már éppen 3rd down van, amikor bekapnak egy sárgát és mehet minden előlről. volt ilyen a tigrincsek-főnökök meccsen is a pirosak ellen. empátiát érzek a D-vel, na."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Zanik
addikt
Igen, ott repült sajnos egy bullshit sárga, mert az nem volt holding.
Utána viszont Rams-nél a holding, Bengals-nál roughness penality kioltotta egymást. És utána megint volt egy holding Kupp-on, az viszont már jogos volt. A következő play pedig a Kupp TD.
Lehetne most itt bírózni, de akkor meg tényleg visszamész a Bengals OPI+facemask melletti TD-jére, és soha nem lenne vége, hogy mikor-hol-mit nem fújtak be jól a bírók. Bengals-nak volt bőven ideje támadni még, egyenlíthettek volna OT-re is akár, aztán akkor másról beszélnénk megint.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
NB2
aktív tag
Csak ismételni tudom magam amit az SB alatt írtam. Egy ideig persze szimpatikus, hogy nincs zászló, de egy határt már jó lett volna húzni. Évek óta tendencia, hogy PO-ra a zebrák elfelejtik a sárgákat, de azért amikor a védőt a támadófalember két kézzel lehúzza a földre és semmi, az azért nem biztos, hogy jó. Nem csak a támadó foci a látványos, hanem a védekező is. Rengeteg faultot nem fújtak be, ami miatt a védők is egyre bátrabbak lettek, majd egy perccel a vége előtt megunták. Nem mondom, hogy nem volt jogos, csak annak fényében ahogy egész meccsen fújtak, egy picit visszás volt.
-
attiati
veterán
válasz FollowTheORI #24208 üzenetére
olyan karanténkilók show lett
atee_13:
Nincs már challenge? Vagy miért nem nézték vissza azt a face mask jelenetet?
Oké, hogy nem volt nagy érintés, de konkétan egy nyakcsavarás lett belőle.[ Szerkesztve ]
-
Veron
addikt
no offense, csak kiváncsi vagyok hogyan látjátok az utolsó TD előtti sárga zászlót és megadott 1st downt? azt majdnem kivédekezték a cicák, de aztán a büntetést már nem bírták.
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
atee_13
őstag
Ezek után ha valaki hazai pályán játssza a SB-t akkor övé a trófea?
Tuti nagyobb kedvel pályáznak már ezek után helyszínnek. -
Skilly
aktív tag
Nem volt rossz meccs, de jó se. Viszont a Ramsnek kijárt ez a győzelem, Pats elleni SB-n nagyon lefagytak + azóta a bevásárolt szuper játékosokkal szerintem kellett is hozni a kötelező győzelmet. GG Rams.
HyperX
-
rlazol
veterán
válasz callmeakos #24241 üzenetére
Egyetértek.
Ahogy a RAMS all-injére is fogtuk a fajükeet, és lám, bejött. Kiszámíthatatlan.
Nem volt egy színvonalas meccs, de jó volt.
Grat a RAMSnekAz orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
callmeakos
veterán
válasz F-ECT$ #24240 üzenetére
Egy új szezon mindig egy teljesen más tészta. Erre jó példa a Bucs is. Példa értékű az hogy mennyire egyben tartották a SB győztes csapatot, de mégse jutottak vele semmire, mert még a Super Bowlig se jutottak el. Pedig ha szezonkezdetkor kérdezi tőlem valaki, hogy ki játssza a SB-t, akkor az NFC oldalról simán azt mondtam volna hogy a Buccaneers.
All→M8
-
F-ECT$
titán
válasz FollowTheORI #24238 üzenetére
A vesztes SB után ritka a jó teljesítmény. Illetve most a győztes SB után is nehéz lesz.
Dive ever, work never.
-
NB2
aktív tag
válasz FollowTheORI #24238 üzenetére
hát pedig szerintem ennél könnyebb dolguk SB-t nyerni nem lesz
sőt megkockáztatom, hogy a következő 5 évben be sem jutnak -
nagyúr
Jah, magasra emelte a lécet a 4 elődöntő meg ami előtte volt a playoffban... ahhoz képest ez hiányérzetet okozott.
Node mindegy a lényeg egyik csapat nyert, kb mindkettő megérdemelte volna.
Remélem azért a Cinci-nek jövőre is lesz esélye és nem csak megint egy egyszeri fellángolás lesz ebből.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
addikt
bár egyik csapattal sem tudtam érdemben szimpatizálni, azért a végére elkezdtem a Bengals-nak drukkolni
csodálkozom, hogy mennyire kevés zászló volt (és, hogy azt az OPI-t miért nem adták meg Ramsey-n ami a TD-hez vezetett a második félidő elején) ez egyébként érdemben rövidítette a meccset, és élvezhetőbbé is tettea halftime show jó lett volna Kendrick Lamar nélkül.
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
darvinya
titán
Grat a RAMs-nek, sikerült a védelmének megnyerni.
Utolsó negyedre sikerül felébrednem.
Így köztes tölteléket átaludtam.
Ja…óriássegget sikerült csak pillanatra látnom. Bengals helyében támadással kezdtem volna még, ha nem is haladok, de leagalább fárasztom a védelmet, s már elején látom hol lesz a gyenge pont.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Zanik
addikt
válasz callmeakos #24232 üzenetére
Kb. maradt két biztos kezű elkapója a második félidőre, úgy azért nehéz. Lásd ezt a tweet-et: [link]
-
-
NB2
aktív tag
Nem volt jó meccs...
Kb 50 dolgot írhatnék, hogy ki miért nyert vagy nem nyert. De egyet kiemelek: vazze Stafford csak Kuppnak és OBJ-nek dobált? Eszméletlen volt, mennyire nem volt képes egy értelmes drive-ot összerakni a többi másik 8 emberrel. Ezt én nem tudom megérteni. Tényleg fájó szívvel gondolok a NE vérprofi támadógépezetére.
Bírók: erről beszéltem, ez így azért nem volt szép, sárga jogos volt, de miért az 59. percben kellett elkezdni dobálni???
-
Zanik
addikt
3. negyed után nem hittem volna, hogy visszajön a Rams. De a D felszívta magát, az O meg ha nyögvenyelősen is de összehozta a TD-t. Nem volt annyira jó meccs. Viszont jó pár szimpatikus játékos gyűrűt kap: Big Whit, Stafford, OBJ, Kupp, Miller másodszor és persze Donald.
Burrow előtt meg ott a jövő. Kell egy jobb fal elé és sokáig contender lehet ez a Bengals.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
ggeleven
őstag
válasz callmeakos #24224 üzenetére
Jön majd sok elemzés, de a lényeg, hogy ezt a két (jó értelemben) szörnyet nem lehetett megállítani most a legvégén. Rams nyomott egy allint és bejött.
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
callmeakos
veterán
Donald és Kupp megint megcsinálta. Wow.
All→M8
-
ggeleven
őstag
Na csak lett izgalom a végére!
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
F-ECT$
titán
De hiányzik most az az 1 pont.
Dive ever, work never.
-
A Zéé
Topikgazda
Nah, hát a második félidő már sajna olyan lett, mint vártam.
Just a simple Lineman...
-
Zanik
addikt
McVay egy barom. Borzasztó a playcalling. Kiszámítható mínusz yardos futások.
-
nagyúr
Micsoda védelmi csata lett, ki fog hibázni? Vagy még egy nagy játékot összehozni?
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
-
Zanik
addikt
Rams D-nek fel kell mutatnia valamit, mert ez eddig kevés.
-
F-ECT$
titán
Face masket sem lehet challengelni?
Dive ever, work never.
-
nagyúr
No végre valami váratlan…
-
rlazol
veterán
válasz callmeakos #24206 üzenetére
A CIN futójátéka nyitotta meg valamennyire a passz sávokat. A Bengals OL jobban tartja magát, mint vártam, ennek ellenére Burrow nem túl éles.
OBJ sérülése remélem nem komoly, nagyon rájár a rúd.
Én a +8-as különbséget tettem meg.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
nagyúr
No ez a show is felejthető lett…
-
F-ECT$
titán
Kicsit mintha kiherélték volna a szövegeket a félidei showra...
Dive ever, work never.
-
NB2
aktív tag
Hát nem egy színvonalas SB...
Mindkét csapat sokat hibázik, illetve nem élnek a lehetőségekkel. Burrow pontatlanabb, Chase 2x is megmentette a seggét. Ugyanakkor a Cincy többet mutatott mint vártam, ha azt nézem, hogy a félidőben rendszeresen jól összerakják a csapatot, hát nem mondanám, hogy itt a Rams a jóval esélyesebb.Bírók: valahol jó, hogy nincs sok sárga (mint tendenciózusan évek óta a PO-ban), de azért amikor a támadófal embere lerántja a védőt és az emiatt nem ér oda, talán illene sárgát dobni.
-
Zanik
addikt
Na, kihagyott PAT. Tette valaki meg bold-nak?!
-
nagyúr
Egyelőre nagyon sima meccs érzete van, ha így marad be fogok aludni rajta…
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest