Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
-
IT café
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Racecam
nagyúr
Tökre pangott a topic, aztán pár napra nem nézek be és mi van? Alig győzök visszaolvasni.
Nem is tudok így hirtelen mindenre reagálni, meg egyébként is benne van a zabszem a seggemben, képtelen vagyok eldönteni, hogy ne hibernáljam inkább magam még 3 hétig, vagy vállaljam be a biztos infarktust?crey: Csak, hogy tudd! Marha irigy vagyok ám!
A nőt pedig el kell venni! (Főzni tud? Mert ha igen, akkor már holnap! )Mariota-t nagyon kihagytátok, szerintem ő franchise QB lesz. Már úgy értem most is az, de most még csak mondják rá, mert ezt szeretnék, de szerintem be fog válni. Én legalább is, így gondolom.
Szegény Eagles... Mikor lesz már végre normális irányítótok, edzőitek? Lehet, hogy jobban jártatok volna Coughlin-nal... Vagy visszacsábítjátok a pálya szélére Jon Gruden-t! Az lenne nagy szám!
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
MODERÁTOR
Napipecc:
"Darius Fleming, a Patriots linebackere a Chiefs ellen 22 öltéssel a jobb lábán játszott, méghozzá nem hétköznapi sztori miatt. Két nappal korábban egy égő autóból mentett ki egy nőt úgy, hogy berúgta annak az ablakát, ebbe sérült bele."
"Ha rájátszás-meccs New Englandben, akkor labda-botrány. Idén szerencsére jóval kisebb felhajtás lesz belőle, azonban a Chiefs@Patriots bírói a szállodájukban felejtették a rúgók által használatos meccslabdákat, illetve a légnyomásmérőket is, ezeket pedig rendőri kísérettel kellett a Gillette Stadiumba szállítani, a mérkőzés előtt egy órával azonban ezek is megérkeztek."
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
.LnB
titán
Frank Reich lett az Eagles offensive kordinátora. Hát hmmm, Shurmur nem lesz az pozitívum. De Reich se egy nagy cucc. Chargers-től jön, ott volt tavaly OC és nem nagyon maradt meg bennem a Chargers támadóalakulata mint követendő példa. Ha nem kell neki Bradford akkor csípni fogom.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Zanik
addikt
válasz schawo #10686 üzenetére
Nem azt mondom, hogy egy rookie nem képes felnőni a feladathoz, és elvinni a hátán egy csapatot már újonc évében, de mikor a szurkolók messiásként tekintenek az első körös új QB-ra, akkor irreálissá válhatnak a vele szembeni elvásárok.
RGIII pl. a rookie szezonja végére elhitte, hogy nélküle nem képes nyerni a csapat, és sérülten is bevállalt olyan dolgokat, amiket nem kellett volna. Egy rutinos QB tudja, hogy ő is csak egy fogaskerék a gépezetben, egy nagy és fontos fogaskerék, ami viszont ha sérült, akkor rövid (vagy akár hosszú) távon több kárt tud okozni mint hasznot.
Big Ben pl. tudja mit vállaljon sérülten és mit ne. RGIII-nek meg kb. ráment a karrierje arra, hogy fejben nem volt rendben, és nem tudta mikor kell visszavonulót fújni és a kispadon maradni.[ Szerkesztve ]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
titán
Nem vagyok Brady fan, sőt, minden percben azt szeretném, ha csak veszítene (erről ismerszenek meg a legnagyobbak, hogy az ellenfelek szurkolói gyűlölik, nem pedig arról, hogy a saját szurkolóik imádják), de hatalmas veszteség lett volna a hiánya mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
anulu
félisten
válasz schawo #10686 üzenetére
tudom. nagy szerencse, hogy nem így történt. persze, az élethez ez is kell
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
idénre egyértelmű a moticávió "The Middle Finger Revenge Tour 2015"
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
titán
Sosem fogjuk megtudni, mi lett volna akkor. Sok első körös pedig tud teljesíteni. Van egy csomó példa. A fordított (ücsörgős, várakozós) megoldásra sokkal több rossz példa van. Szerintem most is van a padokon legalább 5 olyan QB, akik a jelenlegi 5 leggyengébb aktívnál sokkal jobb teljesítményre volnának képesek, csak nem kapnak játékidőt. Én nem tudom, hogy kik azok, de más sem.
(#10684) anulu
Ha nem jön a sérülés, vagy egy évvel korábban jön, és éppen más lett volna az 1. tartalék, akkor Brady is kiült volna 2-3 évet a kispadon a NE-nél. Utána elcserélték volna egy DT-ért, az új csapatban szintén elhéderelt volna 3-4 évet egy közepesnél gyengébb QB mögött, majd jött volna 3 csapatváltás 3 egymást követő évben folyamatos padozva, végül ismeretlenül visszavonult volna 5 éve. Így jár a sokadik körös QB-k nagy többsége.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Messze nem. Szerintem sem. Azért ebben benne van az is, hogy Bradyt rookieként mindenki leírta. Év elején is mindenki leírta.
Ezt most nem homerkedésnek szánom, így gondolom sok másik sportolóról is, akit alapvetően nem kedvelek:
Iszonyat akarata van. Soha nem tudtam felfogni valaki hogy képes "nem jól lakni". Brady gennyesre nyerte már magát. Tényleg. 4 SB győzelem. Elképesztő.
Kb. Schumacher vagy Vettel kategória. Egyszerűen mindig képes erőt és motívációt meríteni valamiből, még akkor is, amikor már tényleg szétnyerte magát.
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
... mi meg nem örülünk 4 SB győzelemnek az elmúlt 15 évben nem gondolom, hogy Bledsoe-val közel ennyire sikeres lett volna a csapat.
-
Zanik
addikt
Viszont Rodgers-nek szerintem kifejezetten jót tett, hogy nem rookie-ként kapta a nyakába a kezdő QB pozíció terhét, hanem ott "ülhetett" Favre mögött és tanulhatott. Nagyon nehéz rookie-ként kezdő QB-ként teljesíteni, nem is sikerül minden első körös pick-nek!
-
titán
Brady nem volt tervben sem, Bladsoe 2001-ben kapott tíz éves, százmilliós szerződést.
rgeorge
Valóban, ő kiment a fejemből, de ez nem meglepő A draft helyzetet nem változatta. A két első qb-t elvitték előttük, a harmadik nekik kellett, ha jó, ha rossz.[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
válasz schawo #10678 üzenetére
Nem 35 éves QB-jük volt, Hasselbeck már 2011-ben sem volt ott, Tarvaris "coin-toss" Jackson volt a kezdő 2011-ben. Matt Flynn-t is megvették 2012-ben, őt szorította ki Wilson a kezdőpozícióból.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
anulu
félisten
válasz schawo #10678 üzenetére
Bradyre nem mondanám, hogy "évekig" 2000-ben draftolták, 2001-ben már beugrott Bledsoe helyére.
-
titán
válasz rgeorge #10674 üzenetére
Wilson jó alapanyag volt már a főiskolán is. És ha van két szabad picked (12-ben 10-et választhattak) és egy 35 éves QB-d, akkor nyilvánvaló dolog elhozni egy alsóbb helyen a 3. legjobb QB-t, hátha. Az volt a mázli, hogy bejött a húzás, az pedig a zsenialitás, hogy rögtön észrevették, hogy bejött. Nem ültették évekig, mint Bradyt vagy Rodgerst.
-
anulu
félisten
azért tegyük hozzá, hogy a Cards és a Pats sémája nem csak az irányítón múlik. minimum 1-1 klasszis TE és WR, de inkább 1 TE 2 WR kell hozzá. akkor viszont kb nem lehet ellene védekezni. pont a KC elleni meccsről olvastam, h Brady átlagosan 2,25sec alatt engedte el a lasztit. ennyi időt meg még a mi O falunk is hagyott neki szóval, ilyen sémához pl felesleges embertelen pénzt ölni a falba (persze, kell, de más a cél, nem 5-6 másodpercig kell megtartani a D-t), viszont az elkapókhoz nagyon jó "orr" kell a draftra, vagy mély pénztárca.
-
rgeorge
addikt
válasz rgeorge #10674 üzenetére
Ezt érdemes megnézni: John Schneider és Pete Carroll választásai. Wilson 75-ként már high-nek számít...
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
anulu
félisten
húztak már hátrébbról is franchise QB-t
-
rgeorge
addikt
Maxwell a Seattleben jó volt, sajnos a 3. CB-n ment el sokszor a meccs, rá dobtak mindig, mert Sherm-re és Maxwellre nem érte meg. Ha Lane nem sérül meg, talán belőle már idén lehetett volna Maxwell kategóriájú CB.
Wilson pedig csak részben mázli, valamit biztos megláttak benne, az meg, hogy egy offseason alatt előléptették kezdőnek nagyban a Carroll-Schneider páros érdeme (meg persze Wilsoné).Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Zanik
addikt
Az a baj, hogy még egy jó képességű egyetemi irányítónál sincs semmi garancia arra, hogy bevállik az NFL-ben. RGIII tipikus példája a jó képességű, de rosszul felépített, rosszul használt QB-nak.
Alapvetően 2 féle utat látok a jó franchise QB-hoz:
1. Szerencsés draft (Wilson vagy épp Luck esete (hehe ), ellenpélda Ryan Leaf vagy épp Manziel)
2. Van már 1 jó franchise QB-d, draftolsz mögé egy jó képességű irányítót, akit évek alatt felépítesz (Favre-Rodgers)Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
.LnB
titán
válasz rgeorge #10664 üzenetére
Igazán lehetnétek olyan jó fejek, hogy elengeditek. Ha már tavaly volt Kelly olyan jó fej, hogy megszabadított titeket attól a suta Byron Maxwell-től. Jó tudom, hogy FA-volt. De Kearse is az lehet.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz schawo #10669 üzenetére
Én azt mondom, hogy a Luck, RGIII, Wilson class óta nem volt épkézláb irányító. Vagy tévedek? A tavalyiak még beválhatnak mondjuk, majd az idő eldönti.
A legjobb az lenne, ha az Eagles megkérdezni vagy Pete Carroll-t, vagy Bill Belichick-et, hogy ő kit draftolna. Csak vannak olyan jó fejek..
(#10671) schawo Igen rosszul írtam (javítottam), ideieket írtam, de a tavalyiak. Vagyis Mariota-ék.
(#10669) schawo Tebow-nál nem a SPARQ számított. Hanem a Jóisten!
[ Szerkesztve ]
-
titán
Luckra pár csapat egy évig vadászott. Onnan lehet tudni, hogy nincs komoly QB idén, hogy senki sem ment fejjel a betonba. Az idei 1. választó a tavalyi 2., aki akkor is QB-t vitt.
(#10668) .LnB
A SPARQ kevés, mázli sokkal fontosabb volt. A legjobb példa pont Tebow.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Nem szerencse, SPARQ mutató. Pete Carroll zsenialitása.
(#10664) rgeorge Én sem látok rá sok esélyt sajnos.
(#10665) crey Manziel-hez kevés egy tekintélyes edző is. Ő túl korán kapott túl nagy reflektorfényt. Ő nem is az NFL nyomására roppant össze. Ő már a média, a rajongóktól is. Menthetetlen, a jó isten se teszi azt az embert már helyre. Van aki bírja az ilyesfajta reflektorfényt lásd Luck, van aki nem.
[ Szerkesztve ]
-
Zanik
addikt
Akkor most 1év Bradford után képzeld el mit kellett elviselnünk Rams drukkerként 2010-től 2014-ig. Bár az első éve még egész biztatóan indult.
Amúgy ha másért nem is, azért mindenképp megilleti a Seahawks-t a mázlista titulus, hogy 3. körben 75. pick-ként draftolták a franchise QB-jüket!
-
.LnB
titán
válasz schawo #10663 üzenetére
Kelly három évnyi ámokfutása elég hülyeséget eredményezett a csapat körül. Elég belőle az elkövetkező 15-20 évre. Persze én is baromira örültem Kelly-nek. És jónak is tűnt. A tavaly offseason volt az ugye amikor megőrült. Néztünk mint hal a szatyorban, hogy ebből mi lesz!? Elképzeltük, hogy ez még működhet is (Bár Shady, és DeSean Jackson elküldését sose bocsájtottam volna meg neki). Aztán nem működött.
Nézzétek el nekem, nem jut eszembe az offensive séma neve (talán a West Coast lesz az) , de olyan támadójátékot szeretnék látni mint amit a Cardinals és a Pats játszik. Zsebirányító, rövid, gyors passzok. Nem kell ide Payton, Brees féle atompontos rakétavető QB. Egy megbízható 10yardig ellátó irányító kell. Persze azért Alex Smith-nél jobb legyen mert neki 10yardon felül 15yardot csal a keze. Egy rookie, aki megbízható az első évben, második évében meg 15 felett is eredményes. Luck?! Őt szeretem, jöhetne a Draftra egy Luck 2, de a hírek szerint még nem született sajnos meg.
-
MODERÁTOR
Mondjuk a Brownst el is tudom képzelni, hogy képesek így beválasztani megint... Amúgy Johnny Footballnak az minden problémája, hogy nem áll mögé egy tökös edző és vágja tarkón izomból. Még a végén egész vállalható QB lenne belőle, ha lenne minimális fegyelme.
-
.LnB
titán
Bowl.hu fórumon pont ezt kezdtem el boncolgatni most. Szerintem mindenképpen kellene.
Ezt írtam: "Inkább egy rookie QB, annak elnézem ha gyengélkedik, de Bradford.. eredmények úgy se jönnek vele, akkor meg nem mindegy?"Mert az oké, hogy Kelly rossz volt, de ez a Bradford egy nagy nulla. Annyira megutáltam, hogy nem bírtam nézni már az utolsó pár meccset. Ahol elvileg jobb volt mint korábban.
A baj, hogy 1/13-ra ki marad?! Most azt vetettem fel, hogy Browns-ba mehet Bradford és az 1/13-as cetli, aztán vagy Jared Goff? vagy esetleg Paxton Lynch.
De Bradford ne maradjon! Ha ő eltűnik a csapatból akkor ismét bizakodva ülök majd neki a szezonnak.
"A hírek szerint Bradford ügynöke a tavalyi offseasonban 25 millió/évről indította volna az alkudozást."
Év vicce... idén 19TD/14INT Megjegyezném, hogy a playoff zseni Hoyer 19TD/7INT-tel zárta az évet. Isten ments hogy ő jöjjön Philly-be, de a kontraszt azért megvan.(#10661) schawo Még egy ilyen johhnyfootball felvetés és halál fia vagy érted?!?
Nem volt elég az idei Tebow para?! Nincs nekem ilyenekhez idegrendszerem!
RGIII oké, de nem tudom milyen rendszer lesz offensben.
Kaep meg nem tud dobni, szegény Tebow szindrómás.FA-ról a WR Jermaine Kearse-t kellene elhozni.
[ Szerkesztve ]
-
titán
13. választók. Mázli kell ahhoz. A mockdraftokon már előbb elviszik a jó QB-ket. Inkább a szabadügynök piacról vásárolhatnak. A lista Kaep (tényleg ő megy, vagy marad?), Johnny Football, vagy RGIII. Vagy oltári szakértelemmel megint cserélnek valami szarabbra
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Most olvastam, hogy Jim Schwartz lett az Eagles DC-je! Végre valami jó hír. Már csak Bradford kukázását várom.
-
Traxx
őstag
Csak én szúrom ki, hogy Pats meccs megy?
A gyerkőc aranyos
vond: az részletkérdés, bár zöld-zöld, egyre megy, de én akkor is azt látom, hogy olykor feléled a benne szunnyadó látens Pats drukker
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
rgeorge
addikt
Kis kitérővel lehetett volna Ha-Ha is... Nagyon aranyos. Az enyém már 6 múlt, a gurulós focit nézzük együtt, NFL-t még korainak gondoltam.
-
.LnB
titán
Köszi! Az én érdemem, hogy ilyen jóképű. Persze az anyukája is nagyon csinos.
Most rákerestem itt mert azt hittem már írtam itt erről. De a picur neve Áron. Írtunk fel neveket mindketten a menyasszonyommal és összegeztük. (Mai napig nem értem, hogy az Anakin, Dante miért nem tetszett neki ) És persze az ő listájáról született meg a végleges név. Kis részben azért egyeztem bele az Áron névbe mert Rodgers is Aaron.
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
-
.LnB
titán
válasz rgeorge #10646 üzenetére
Persze, én is örülök neki. Minden vasárnap "Apa nézzük együtt a meccset" Addig az 5percig amíg nyugton tud feküdni mellettem az ágyban.
De én alapból, tudatosan szigorúbb vagyok vele. Párszor próbált hisztizni aztán mikor elmondtam neki, hogy teljesen felesleges, meg látta, hogy nem is érdekel akkor leszokott róla. Van mikor neki akar állni, akkor csak mondom neki, hogy "nem anya vagyok felőlem csinálhatod", aztán le is esik neki.Így néz ki nálunk egy "meccsnézés": [link]
-
rgeorge
addikt
Nagyon becsüld meg, hogy ilyen jól el vagy vele. Kisfiú-apa kapcsolat az első 3 évben, meg 6-8 éves korban nagyon zűrös tud lenni.
-
MODERÁTOR
Igazából olyan kis cuki, de komolyan....
Megnézte a Hard Knocksot (még érdekelte is), és azóta Texans "drukker". Főleg JJ Watt... - azt mondja "csúnya egy feje van, na de amikor ledobja a pólót..."
Grat az esküvőhöz. Nekünk az még azért odébb van, még csak egy év...
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz rgeorge #10642 üzenetére
Már ovizunk, 2,5 évesen elkezdte mert úgy jött ki (december 30.-án született). Sajnos az oviba el nem tudom vinni mert korán jövök be az irodába, hogy hamarabb végezzek és tudjak érte menni. Szeretem mikor ketten vagyunk otthon mert anya dolgozik, akkor arany tündér gyerek. Aztán megjön anya és mint ha elvágták volna.
(#10643) Zanik Háháh!
[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
Nem mindenki tudja megtenni, amit mások javasolnak, minden gyerek más. Mi sem tudtuk, voltak egyéb gondok is, de túl vagyunk már rajta. Majd az ovinál is csináljátok úgy, hogy te viszed, sokkal könnyebb lesz neki úgy.
-
.LnB
titán
válasz F-ECT$ #10640 üzenetére
Nem az számít, hogy hány éves, hanem hogy az elején elrontottuk. Három éves.
Mikor kicsi volt hagyni kellett volna sírni, hogy megszokja. De az anyukája nem bírta ki. Ezért most minden éjjel kel kb hozzá, mert cumisüveg kell neki, meg a hiszti. Akkor volt egy kis veszekedés mert én akkor megmondtam, hogy ennek nem lesz jó vége. És így is lett. Ahogy tudom friss szülőknél ez jellemző hiba, sok helyről hallottam, hogy igen ők is elrontották.De nem én kelek, szóval menyasszonyom issza meg ennek a levét, de saját magának köszönheti. Tegnap én altattam el a picit, végig is aludta az egész éjszakát.
-
anulu
félisten
uhh, ez azért combos, nagy gratula hozzá! meg párodhoz is!
nálunk Ő is Pats drukker, ~8,5 év együttlét után szeptemberben esküvő
-
.LnB
titán
Szerintem igen. Az én párom is kapott gyűrűt, mert jobban ért az amerikai focihoz mint bármelyik haverom. Páran a baráti társaságból próbálták nézni az nfl-t anno, és ő tanította őket, hogy mi hogy van. Kicsit le voltak sokkolva tőle.
Csak sajnos Jets-nek szurkolt. Bár akkor még jó is volt a Jets. De három éve ő kiszállt. Inkább pihen, és a kisfiunk miatt éjjelezik (kel fel hozzá rendszeresen) mint, hogy NFL-t nézzen.
Én se nézem meg az árát mert akkor letargiába esek, hogy már nem engedhetek meg magamnak még egyet. Rodgers, Chancellor, Ray Lewis, Ed Reed mez még elférne a gardróbban
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Az én drága párom születésnapi ajándéka..... Sőt próbál velem fenn lenni, meg megérteni a játékot. Gyűrű jelölt szerintetek is?
.LnB: annyit tudok, hogy az NFL UK storeból érkezett. Nem akarom megnézni hogy mennyi volt, mert ajándék. Szóval nézd meg ott kérlek
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Én is azt mondom, hogy PAts ide vagy oda, ez kurvajó!
Mennyibe fájt míg kézhez kaptad? 28-30? Már ha szabad kérdezni.
Én ha jól emlékszem 27-28körül végeztem a mezemmel mikor kézhez kaptam.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Ajjaj... #themockcommentator még mindig üt
-
anulu
félisten
már most nem bírok a hátsómon ülni a vasárnap esti meccs miatt. de sok idő van még addig
-
KoVee84
senior tag
Ha már nem lesz ARI-PIT döntő, akkor: -
MODERÁTOR
Air és Zanik tippjei jöttek be 4/4-re...
Ez a Broncos- Steelers meccs... Hát.... Nem életem NFL közvetítése volt.... -.- Remélem ilyen szarul fog jövő héten is játszani Manning. Akkor irány az SB! Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
titán
Csupa egyes. Az előző forduló összes továbbjutója elbukott. [ Szerkesztve ]
-
Mottie
őstag
szvsz oké, hogy defense meccs megy, de ilyen gyenge offensek mellett annyira nem szimpatikus. Mondjuk ez a mennyiség elejtett labdákbol... Be Victorious!
-
titán
Érdekes a Denver. Ha jól megy a futás, akkor inkább dobálózva kapjunk ki, mert Manning lelki egyensúlya fontosabb, mint a győzelem? szerk.: Na végre, elég volt leírnom, és máris váltottak futásra. [ Szerkesztve ]
-
Zanik
addikt
válasz Skilly #10618 üzenetére
Pedig szerintem egyáltalán nem beképzelt Newton, sőt, talán az egyik legközvetlenebb játékos, pl. mindig gyerekeknek adja a TD-re vitt labdát, Charlotte-ban imádják!
Amúgy egy beképzelt majom nem viselkedik így az ellenfél irányítójával: [link]
Kaepernick, na, ő beképzelt.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
titán
válasz Skilly #10618 üzenetére
Mivel az összes carolina meccset láttam, nyugodtan mondhatom, hogy náluk mindig ez volt a menetrend. Ha megnyerték a meccset, egyszerűen lepörgették az időt. Az alapszakaszban volt, hogy az első félidőben már megálltak, ha akkora volt az előny, hogy az elég volt a végéig, bármit is csinált az ellenfél. Mindig jól számoltak. Hova erőlködjenek, amikor csak a W számít, semmi más. Elég volt ránézni Riverboat Ronra, hogy tudjam, hogy ez a meccs már zsebben van, kiszámolták, hogy ha minden egyes driveot touchdownnal fejez be a Seahawks, akkor is megvan a győzelem. Ha kellett volna, akkor a második félidőben is támadnak, de az nfl szabályrendszere egyszerűen támogatja az időpazarlást. Így tudták lehozni a meccseket komolyabb sérülés nélkül. Ron korábbi játékosként nagyon jól tudja, hogy ez a legfontosabb. Most is 100% ép kerettel várhatják a pintyeket. Ez a lényeg. [ Szerkesztve ]
-
Skilly
aktív tag
Oszinte leszek, ez a Panthers "nem eros", sot ez a Newton gyerek nem ertem miert van sztarolva. Nekem tul nagy arc, bekepzelt majom (remelem a szurkolok nem esnek a torkomnak, kritikat is fogadni kell). Ettol fuggetlenul gratulalok a csapatnak. Viszont, ha a Seahawks ugy kezd, ahogy a masodik felidobe es ugye legtobbszor igy jatszanak, akkor ez a Panthers csak keresi a labdat es a pontokat. Mindegy, majd jovore! Igy viszont remelem AFC csoportbol lesz meg a SB gyoztes. ui: pedig mar elhittem, hogy vissza lehet jonni. HyperX
-
Traxx
őstag
Nem erre számítottam, de az első félidőt kb. átaludta a Seahawks...Newtonra az egész meccsen alig tudtak nyomást helyezni. Jobbak voltak összességében a macskák. Nézni már nem fogom, de remélem, hogy a Steelers meg tudja állítani a Denvert...de nem nekik áll a zászló.
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
titán
Sima liba lett. evDirect villanyautós töltőhálózat
-
SpaceKombajn
aktív tag
Két total ellentétes félidő, 2-2 külön meccs, kiváncsi leszek mi lesz a vége spacetime
-
titán
na, csak lesz meccs evDirect villanyautós töltőhálózat
-
SpaceKombajn
aktív tag
Ez nagy mészárlás eddig, a "b" tippemben számítotam ilyen jó kezdésre, de csak 2-3 TD-nyi előnyre, de ezen is túltett a Panthers spacetime
-
Skilly
aktív tag
Teljesen osszetortem a nagy szurkolas kozben, akar csak a Seahawks. Az utobbi par evben nem lattam meg oket ennyire dekoncentraltan es szetesve jatszani. Itt mar csak a csoda segithet, bar bizom benne, hogy a masodik felidoben ok kezdenek ugy, mint a Panthers. Go Hawks!!! HyperX
-
törölt tag
Ez nagyon simának tűnik Megkérlek, hogy azok miatt, akik nem tudják élőben nézni a mérkőzést, használd a "Spoiler" szerkesztő gombot!!!
[ Módosította: Racecam ]
-
titán
elkezdődött evDirect villanyautós töltőhálózat
-
A Zéé
Topikgazda
Mi történik itt?
Just a simple Lineman...
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- Roventa hajformázó új 6hó jótállással!
- Mast A1 vezetéknélküli tetoválógép újszerű 6hó jótállással!
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest