Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
Sziasztok.
Szerettem volna kipróbálni a Nero 8-a, de nem sikerül feltelepíteni.
Elindítom a telepítőt majd 23%-ál kilép.
Mi lehet a gond? -
Dr.Én
veterán
Hali
Nero 6.6.1.9 OEM verziótt használok már fél éve de a mai nap ,,EXE hibát észlelt stb" feliratu hiba üzit küldözget nekem és utána a rendszer nem reagált semmire(semmi programot nem tudtam elindittani, és csak a homok óra látszott).
Ezt lehet valamivel orvosolni?
Elöre is köszi -
D.Zsolti
csendes tag
köszönöm a válaszokat!
-
dodopek
addikt
válasz
D.Zsolti #791 üzenetére
nekem is mindíg azt írta.Szerintem egyszerű fordítói figyelmetlenség.Ne törődj vele.Azt viszont én nem tudom,hogy a 7es szériában sehogy nem lehet Nerobol törölni a már kiírt file-okat,vagy csak vmit át kell állítani?Mrt nekem szürke a töröl,és a kivág is.
Ha vki tudja a megoldást,légyszi írja meg!
Köszi! -
D.Zsolti
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy dvd írás közben is cd írást ír ki a nero express, mi ennek az oka??? köszi -
péter007
senior tag
hy mindenkinek
letöltöttema nero 8.0.3.0-át és a következő a gondom.
minden szép és jó csak azt nem tudom beállítani hogy milyen sebességgel írja meg a dvd/cd-t
pl.: újraírható cd-nél csak 10x-es lehetőség van nincs kisebb és dvd-nél is csak max meg min van, köztes érték nincs
köszi a segítséget előre isde van egy olyan érzésem hogy ezt nem lehet beállítani sehol mert már végigböngésztem az egészet
-
t1
veterán
Nero 8 létezik már?
-
Troy.
addikt
Cover designer-t lehet magyarítani?
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani,hogy a Nero cover designerben hogyan kell beállítani,hogy a dvd borító gerincére függőlegesen írjon?Én az istennek sem jöttem rá...
Előre is köszi!
Dodo -
[lAyCsI]
addikt
sziasztok,
énmég egy oldschool 5.5-öst használok, de tegnap belefutottam egy olyan hibába ami totál megfektette az XP-t:
A Nero ImageDrive-ot szerettem volna elindítani, így ENABLE-re állítottam,
XP újraindítást kért, majd ezek után kezdődött a mizéria:
- CPU usage folyamatosan 100%-on van, és mindegy lefagy ill. NOT RESPONDING,
még System Restore-t sem tudott csinálni, mert az is lefagyott
találkozott már valaki ilyesmivel, vagy lenne valami építő jellegű 5lete a dolog orvoslásához azon kívül hogy rakjam újra az XP-t -
Geryson
addikt
Hahó!
Na, látom nem csak én szívok VISTA és NERO kombinációjával. Időközben meglett a 8-as is, de a kollégámnak az sem működött rendesen. A legjobb (és erre kellene igazán egy nagy help), hogy a 7.0 telepítés közben meghalt (elnézést kért és meghalt, de küldhettem levelet) és annyira okosan beírta magát valahova, hogy nem tudom törölni sem!Szóval ott van mint menü és ikon és ahogy fel akarom rakni a 8-at, akkor észre is veszi, hogy ott van, törölné automatikusan és pontosan ugyanazt a problémát kiírja, amit előtte a 7-es. Hogy lehet ilyenkor törölni? Sima jobb gomb és majd csak lesz vmi? Registy cleaner nem segített. Vagy töröljem és utána registy cleaner?
Azt hiszem megpróbálom az Ashampoo-t, jó lenne végre egy tuti író-progi. Szerettem anno a Nero-t, de most totál nem akar működni... -
Speeedfire
félisten
sziasztok!
a neronak az indexelő szolgáltatását hol lehet letíltani?
nmindexstoresrv.exe -
Zsolt!!
aktív tag
-
Zsolt!!
aktív tag
Sziasztok!
Flacból szeretnék audió cd írni Neróval.Már sokszor írtam ki flacot de most azt írja ki, hogy: sajnálom de a minimális sávhosszúság 2 másodperc!Mi lehet a gond?A winamp játsza csak az időt nem írja ki. -
törölt tag
hhhhmmmm????
[link]
-
csaabz
őstag
Hello!
Nero 7 Ultra Edition-m van Vista Ultimate-en.
Adat DVD írásakor CSAK 16*osan lehet írni. Hogy lehet ezen változtatni??
Nincs az az állat, aki ilyen sebességgel írna DVD-t...
A startsmart-ot használnám, mert a BurningROM-ban meg meg ''adat'' DVD-t nem lehet írni, viszont lehet írási sebességet választani... -
Pero
senior tag
az volna a kérdésem, hogy 1 DVD-re szeretnék ráírni több XP-t , és hogy ennek lehet e menüt csinálni, illetve ez hogyan oldható meg? 3 XP menne rá sima professional SP2, media center(2cd), x64 edition.
előre is köszönöm a segítséget. -
zoltanz
nagyúr
Nero 7.8.5 Ultra Enhanced változatot úgy tudtam ez elég stabil jól működik Vista kompatibis ráadásúl. Windows alap angol XP -re akartam telepíteni felmegy igaz egy hibát dob ki ablakba valami .dll probéma továbblép. Aztán a Windows újraindításkor explorer hiba -val úraindúl üzenet jön. Mi lehet tapasztalat hasonló?
-
kissgy04
tag
lenne, lehet hogy egy hülye kérdésem.
Adva van egy eredeti win xp gyári cd-n. Biztonsági másolatot készítek róla. Kiírom neroval. Van olyan választási lehetőség, hogy nero expressz. Ott mi a különbség ha boot cd/dvd-ként avagy adat cd/dvd-ként írom ki?? Elvileg mindkettő bootolható lesz, nem?? -
törölt tag
hi
vista alatt melyik nero verzió muxik? -
Kornel213
tag
Sziasztok!!
Tudnátok segíteni audio cd-t szeretnék kiirni és a hozzáadásnál cdu és m3u fájlokat kér amikor mp3-at kéne berakni és azt átkéne irnia audioba!!! és amikor mp3-at rakok be akkor kiirja hogy hiba és nem tudja berakninem tudom mi lehet a baj mert máskor mindig simán ment audio cd írás
Előre is kösz a segítséget
-
törölt tag
válasz
Chandler #738 üzenetére
Ezek leginkább:
Nero 6.6.1.15c Full ~35MB
[link]
Nero 6.6.1.15(/c) magyar nyelv
[link]
Nero 6.6.1.15a Lite ~25MB
[link]
Nero 6.6.1.15a Micro ~15MB
[link]
A Lite-hoz és Micro-hoz nem lehet magyarosítást telepíteni mivel ez nem szabványos Nero AG-s 6.6-os változatok. updatepack.nl féle változatok. Más installer és nem kompatibilis az eredetivel.
[Szerkesztve] -
törölt tag
sziasztok, nero visionben avit szeretnek konvertalni dvd-be, de ha kilovom a dvd menut, akkor nem csinal chaptereket a dvd-re, hol tudom ezt beallitani?
-
dcsabesz
tag
Üdv Mindenkinek!
Egy rövid Nero-s kérdés: Win XP SP1-el mennie kéne 6.6.6.3 neronak. DVD-t nem írja meg.
Köszönöm előre is! -
kevinexx
csendes tag
De tud szerkeszteni. A betöltött klipek képei egymás alatt jelennek meg. Ha ráduplikázol valamelyikre, megnyílik szerkesztésre.Választhatsz miniatür nézetet és idősávot, ez utóbbiba külső hangkommentárt is belevehetsz. A klip elejét és végét a nyilakkal beállíthatod, megvághatod. Átszekesztés után idősáv nézetbe kapcsolva a részleteket időben egymáshoz kell igazítani és már jöhet is a konvertálás.
-
Chandler
senior tag
hali
melyik verziójú nero a legmegbízhatóbb?
jelenleg 6.6.0.12-est használok
[Szerkesztve] -
(Bundás)
addikt
Én Canopus Pro Coder-rel szoktam igazgatni picit a filmben, majd alakítani vele DVD kompatibilis Mpeg4-be. Ezt TMPGEnc DVD Author-ral DVD-re írhatóra csiszolom, itt talán még könnyebben lehet vágogatni.
Esetleg Adobe Premiere Pro.
szatocs:... talán háklisabb az ilyenekre, lemezekre, nem videó módban írt lemezekre...
-
Bári
tag
Helló!
Lenne egy igen kényes kérdésem, remélem tud valaki segíteni:
A ballagás videóanyagát Nero 6 OEM-mel ''vettem át'', raktam fel a gépre. Azonban akkor nem volt idő a felvétel pontos megnézésére, szerkesztésére, azaz maradtak benne hibák de rendesen. Azonban a Nero nem enged hozzáférni a szerkesztéshez, a Vision Express SE-ben nem jelenik meg a szerkesztés menüpont. Persze a Studio 9 és a Power Producer számára nem jó a Nero által használt formátum (.avi). Most mégis mit lehet tenni? Hogyan tudnám szerkeszteni a filmet? Tudna valaki megoldást a problémára? -
amargo
addikt
Sziasztok!
Egy ismerősömnél Nero 7.9.6.0 verzió van fent Vision-al akar több avi-t kiírni dvd-re. De valamiért ha több filmet pakol rá, az utolsó pár %-nál elhal. A baj az, hogy elég körülményes ezt megnézni, mert 2-3fim átkódolása 3-4óra.. Valakinek van valami ötlete?
Amikor egy kis rövid filmet raktam rá, akkor minden gond nélkül megírta.
Köszönettel
amargo -
(Bundás)
addikt
Én általában Nero Express-el írok. Ez esetben a végső folyamat beállításoknál, ahol kiválasztod az írót, valamint ahol a lemez név kitölthető, található egy nyilacska a bal szélen, arra kattintva rejtett ablak ugrik elő, ahol be lehet állítani az írási sebességet.
szatocs: egy dolog eszembe jutott, DVD film módban írtad-e meg a filmet? Tehát Nero Express -> Videó/Képek -> DVD-Videó fájlok mód. Itt berakod az adott DVD Video könyvtárának tartalmát, majd írod. -
csaabz
őstag
Nero 7 Ultra Edition-om van.
DVD-t csak 16*osan hajlandó írni.
Hogy tudnám az írási sebességet csökkenteni? -
-
(Bundás)
addikt
1. CD TEXT csak ''Disc-At-Once'' módban, vagy ''DAO/96'' módban írható.
2. CD TEXT írását támogatja az olvasód? Nero InfoTool kiírja. Legutolsó firmware frissítés kellhet.
3. Egyes hardware/software lejátszók nem támogatják a CD TEXT-et, mint a Windows Media Player, nem úgy mint a Nero Media Player
Wikipédia szerint Itunes 7 tud CD TEXT-ben írni, vagy X-CD-Roast, K3b, Realplayer. Winamp 5.31-es verzió óta látja, Breasero.
szatocs: ha nem engedi, akkor le kéne, hogy zárva legyen. Próbálj meg úgy írni egy lemezt, ahogy a kép mutatta, hátha... -
Neurotoxin
őstag
Hello!
Az lenne a problémám, hogy a nero 6.6 az utóbbi időben elrontott 3 dvd+r lemezt (2db sony-t és egy fuji-t), mikor 4x-esen írok.A hiba ''burning process failed'', miután látszólag megírta a lemezt és a lezáró fázisban van...
Mi lehet a hiba forrása?A slusszpoén, h a +RW-s lemezeket meg hibátlanul megírja.
Az bosszant, hogy az DVD+RW lemezek kivételével minden másodikat elcseszi,bár néha olyan, mintha randomra csinálná, mert ha marad az összeállítás és berakok egy ugyanolyan márkájú lemezt, azt meg tökéletesen megírja. -
stifi
senior tag
sziasztok!
ide írom, hátha találkozott valaki már ilyennel...
nero 6 ultra programom van, pio111d-t használok, és amikor írni szeretnék, 60%-ig elmegy tök simán, ott lemegy a buffer csík nullára, majd szépen vissza, de a dvd csak pörög az íróban, a zöld lámpa nem világít, és meg kell szakítanom az írást, mert akár 40 percig is képes így egyhelyben állni, nem történik semmi... 2x egymás után...
találkozott már valaki hasonlóval? eddig semmi baj nem volt -
Vigneau
félisten
A 7-es Nero-nál melyik a ''non-plus-ultra'' verzió, ami szinte mindent tud? Mármint lehet benne írási sebességet állítani, tárolóhelyet választani, stb.
-
(Bundás)
addikt
CDText : [link]
''3. I am attempting to burn an Audio CD but CD TEXT is not present on the burned CD. Why is that?
CD TEXT can only be written in ‘Disc-At-Once' mode or 'DAO/96' mode. It can not be written using the Nero 5 wizard, but will work with Nero Express.
Make sure your recorder does support CD TEXT by going to Nero's ´Recorder --> Choose Recorder' or let the Nero InfoTool confirm the drive supports this feature. Make sure you have the latest firmware for your recorder model, which can be obtained from your recorder manufacturer' s website.
Some hardware/software players do not support CD TEXT, such as Windows Media Player. Please choose a player that definitely supports CD TEXT, such as our Nero Media Player.
Use the following link and download the PDF file that explains you step by step how to ''create an Audio CD with CD TEXT'': Create an audio CD
You will need Adobe Acrobat Reader 4.0 or higher to open this PDF file. If you don´t have it, download it for free from Adobe´s website at: http://www.adobe.co.uk/products/acrobat/readstep2.html''
szatocs: új esetén [link]. Utólag is lehet, de nem tudom hol, talán Burning ROM / CD/DVD író vagy Extrák menü alatt valahol -
Lacza
senior tag
Sziasztok!
Volna egy problémám. A 7-es verzióval nem tudom az mp3 számokat kiírni úgy audio formátumban , hogy a számok címeit is felírja a cd-re. Csak 01 cd track, .... néven írja meg.
Mi a megoldás?
Kössz -
szatocs
őstag
Hogyan tudok lezárni egy lezáralan dvd lemezt neroval? Vagy ez nem lehetséges? Mondjuk mindig úgy írja, hogy többmenetes dvd írása, ekkor lezárja a lemezt? Vettem egy panasonic dvd lejátszót, és szinte egy dvd - t sem hajlandó lejátszani, megnéztem a papírt, van egy tblázat rajta, hogy dvd - ből csak lezártat. Ha nem ez a baja, akkor nem tudom, hogy mi....
-
westlake
félisten
ha lassuak lennenek a serverek az uj nero letoltesenel [link] (7.10.1.0 hun)
[Szerkesztve] -
Zlaca
csendes tag
Üdv!
Még csak néhány napja használom a 7-es Nero-t, és máris egy igen fura dolgot találtam a ShowTime-mal kapcs.: a lejátszóba tett lemezeket a program egyszerűen nem játsza le formátumproblémára hivatkozva (gyárival, házilag készítettel is ezt csinálja), ugyanakkor a Nero Home csont nélkül. A (MS) Media Player is a Nero DVD lejátszóját használja, ez ugyan ennek ellenére szintén lejátsza a lemezeket, ám amellet, hogy szellemképes a kép, még a színek is torzak.
Kár, mert a ShowTime egyébként –szerintem– egy igen korrekt kis progi lenne...
Tapasztalt valaki hasonlót; mi lehet a megoldás?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
kutga
félisten
Sziasztok!
Windows XP alatt Nero 7-es programmal írom az audio CD-imet. Az lenne a problémám, hogy a megírt lemezek esetében az audio trackek eleje (mondjuk első 30 mp) meg-megakad egy rövid időre. A lejátszás nem marad abba, de elég zavaró, mert tisztán hallani, és ez akkor a legfeltűnőbb ha mondjuk HIFIben játszom le. Próbáltam visszavenni az írási sebességet minimálisra (4-szeressel próbálkoztam) de ugyanúgy előfordul. Esetleg a beállításokkal kellene vacakolni?Fent van egy plug-in pack is hozzá, de azokat nem nagyon használom. A forrás minden esetben mp3, 128-312 Kb/sec, VBR. Esetleg próbáljam meg másik író programmal a Neron kívül? Ebben az esetben tudtok valamit ajánlani, amivel jó minőségben lehet audio CD-t kreálni?
Amúgy Pioneer 110D DVD írót használok, lehet egy firmware frissítéssel azért megpróbálkozom. -
kymco
veterán
A 7.9.6.0-t nem tudom rendesen letölteni. Akármelyik változatást is próbálom telepíteni, hibaüzenettel elszáll a telepítő...
Csak én szívok vele?
[Szerkesztve] -
rétisün
veterán
7.7.5.1.-es nerot használok ujabban. dvd-író csere miatt tettem fel, állitólag jobb a frissebb nerot használni, jobb az eszköz támogatása (mellesleg a 6.xxx, amit előtte használtam, simán felismerte az irót)
tehát: ujraírható cd, felírt adat ellenőrzése, szektorhibák tömkelege. oké, régi lemez, előfordul, gondoltam leállitom az ellenőrzést. egyből 100%-os procihasználat, győztem valahogy kikeveredni belőle. próbáltam dvd-írást leállitani, ugyanez. más is találkozott ilyennel, vagy nálam van valami gubanc?
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
válasz
attyspocak #702 üzenetére
Először is nézd meg nero infotool-al ki van-e pipálva a DL+ és -.
Amúgy lehet egy firmware frissités kéne neki.
-
attyspocak
aktív tag
Nekem a NEC ND3540 iróval - ami elvileg ismeri a DL + és - lemezeket és írni is tudja azokat - nem boldogul a nero.
A nerospeed kijelzi, hogy tudja az író a DL-t, de a burning room nem hajlandó csak egy réteget írni. Valami hülye üzenetet írt ki, hogy ....
De már nem emlékszem és nincs fölös DL lemezem, hogy rekonstruáljam a hibát. -
baluka
tag
UP!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest