Új hozzászólás Aktív témák
-
ebegab92
senior tag
Sziasztok!
Nero 2016 programmal videó DVD-t készítenék digitalizált VHS-ből. A videók importálásakor viszont valami rejtélyes oknál fogva a videókat dupla hosszúságúra alakítja. A videószerkesztő saját lejátszójában a videó darabossá válik (megy 1 másodpercet, megakad 1 másodpercre, majd újra). MPEG-2 videókról van szó, 48 kHz és 224 kb/s audió, 720x576, 25 FPS, 4000 kb/s videó). Hogy tudom megoldani, hogy a 1.5 órás videó 1.5 órás legyen a 3 óra helyett? A segítséget előre is köszönöm
-
GEPESZ66
veterán
Melyik NERO-t javasoljátok megvenni, amivel megoldható a következő feladat:
Feleségem képekből szeretne videót csinálni, a képekhez különböző bekúszási effektekkel, zenével, szöveggel.
Ha megveszem, akkor évente újítani kell? -
Npeter25
tag
Sziasztok. Nero Burning Rom v16.0.23.0 -val írtam egy mp3-as cd-t amit egy jvc mp3-as auórádióval próbáltam lejátszani,de nem olvassa. Ugyanebben a felálállásban de audio cd-ként viszont gond nélkül viszi.
Az az mp3 cd file rendszere udf. Lehetséges hogy ezt nem szereti a lejátszóm. Régebbi neroval írva mp3-as cd-t viszont minden ok.
Szerintetek mi lehet a gond? -
válasz
romierna #1469 üzenetére
szia,
igen, de nem keresni, hanem vásárolni kell hozzá, amit itt tehetsz meg, a megfelelő verzió és kiszerelés kiválasztását követően; link
amennyiben nem legális beszerzési forrásra gondoltál, úgy ezen a fórumon felejtős a dolog, tiltják az alapelvek is, amit a regisztrációddal te is elfogadtál; link -
romierna
csendes tag
Sziasztok!
Segítségetekre lenne szükségem.
Letöltöttem a Nero 2015 programot,de sehol sem találok hozzávaló kódot ami teljes verzióra jó.
Valaki esetleg tud ebben segíteni?
Előre is köszönöm -
w.miki
veterán
DVD (iso)-t szerettem volna készíteni doksikból, és képekből.
Áthúztam a fájlokat, indítottam az írás, elkezdte.
Kb. a 90%nál dobta ki a lemezt, hogy PMA frissítési hiba.
Ez mitől lehet? -
yvsmad
őstag
Az ISO CD-ROM itt egy szabványt jelent (International Standards Organization rövidítése) és nem .iso kiterjesztésű lemezképfájlt.
Ha az autós CD tud MP3-at lejátszani, akkor igen. Ha nem tud, akkor ne is próbálkozz MP3-ak kiírásával, ki kell bontani audio CD formátumba, de úgy csak 7-8 lemezre fér el ennyi zene. -
Doma88
tag
De ha ISO módban írom ki akkor az autós rádió le fogja tudni játszani?
-
yvsmad
őstag
Először azt kellene tisztázni, hogy mit jelent a kevert mód és hogy MP3-at miért abban akarsz kiírni.
A kevert mód audio CD + számítógépes adatok egy lemezen.
Az audio CD tömörítetlen zenét tartalmaz, az MP3 meg agyon van tömörítve.
Nyilvánvaló, hogy az audio CD részben csak eredeti mérettel tud dolgozni a Nero.
Megoldás: felejtsd el a kevert módot és az MP3 fájlokat CD-ROM ISO módban írd ki lemezre. De a 730 MB még úgy sem fog egy 700 MB-s lemezre elférni. -
Doma88
tag
Az miért van, hogy 730Mb-nyi zenét ki akarnám írni CD Extra módban akkor 2741Mb-nak veszi a Nero? Kevert Módban az eredeti méretét veszi. A mellékelt képen is jól látszik a problémám. Ezzel mit lehet kezdeni?
-
w.miki
veterán
4.5GB-os mkv filmet milyen formátumban érdemes DVD-re írni?
Úgy tudom UDF-be kell, csak az viszi el az ekkora méretet, de azt meg nem minden olvasó tudja beolvasni?
Van más alternatíva esetleg?
Milyen formátumban írjam ki? -
darnics
aktív tag
üdv! lenne egy problémám megindt.egy jó ideje nem tudok irni egyik néroval sem most épp nero 7 essentiel de ma szereztem egy soni külsö dvd irot nem tudok kiirni semmit mert a nero hülyeségeket csinál pedig évek óta irok vele és semmi baja nem volt de most mindenre azt irja ki KOMBATIBILIS FÁJL NEM TALÁLHATÓ legyen az mp3 zene vagy divix film semmit nem akar hozzáadni és ez rohadtul nem jó.probáltam leszedni aztán feltenni a 8-at amit a sony külsö dvd irohoz adtak de azzal sem ugyan az a hiba.feltettem egy régebbit még a neró6 ott sem engedi mitöl van ez??elég aggasztó ennyi év után!!köszöntem!!
-
beeeeerka
tag
-
katalin888
aktív tag
Regebben ha volt egy DVD-Video tartalmam a merevlemezen azt gond nelkul ki tudtam irni.
Kivalasztottam a Neronal a DVD-Videot es a konyvtarstrukturanak megfeleloen bemasoltam a fajlokat es minden rendeben ment.
Ha jol emlekszem nagy ritkan fordult elo, hogy a menu nem mukodott helyesen vagy ilyensmi.Most ugyenezt szerettem volna csak BDMV-Video-val, de ezt a hibauzenetet kaptam.
Mi lehet a problema? -
joy77
csendes tag
Üdv!
Op.rendszer váltás előtt állok. Win7 32-ről 64-re térek át. Szedegetem össze a szükséges 64 bites programokat hozzá. Kérdésem az lenne, hogy az eddig használt Nero 7.5.0.9-es verziója menni fog-e az alatt?
-
nwsteve
csendes tag
Sziasztok!
Nero 7-el hogyan lehet mdf képfájlt isora konvertálni? Lehet egyáltalán? Ha nem, tudnátok valamilyen ingyenes konvertert ajánlani?
-
sdavic01
tag
hogy lehet rendszert kiírni vele ??
-
Breeze
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1453 üzenetére
Köszi a választ...lehet-e olyat hogy, nem korlátozza a számcímeket? mert nagyon fontos lenne...
-
UDF adatlemezt írj. "Korlátlanul" hosszú ott sem lehet, de lényegesen hosszabb fájlneveket enged meg, mint az ISO fájlrendszerek. Arra ügyelj, hogy UDF-el asztali lejátszók nem birkóznak meg döntő többségükben, mint ahogy autós lejátszók sem feltétlenül és XP sem kezeli. (Lehet időközben kapott ilyen frissítést (rég nem használok már XP-t), de régebben nem kezelte)
-
Breeze
aktív tag
Üdv mindenkinek!Következő lenne a problémám amivel régebben is küszködtem.Nero val irok ki mp3 dvd-t álltalában, mást nem használok,mp3 zenék között sok olyan zene szám van ami pl bootleg,mashup.Mashup álltalában 2 vagy több zenéből össze rakott track,és a probléma az lenne,hogy a zene számnak hosszu a címe és ő ezt fogja és átnevezi,de írás elött figyelmeztet ,hogy ez és ez át lesz nevezve...erre a problémára szeretnék megoldást találni.Nagyon hálás lennék annak aki segit ebben!Előre is köszike!
-
degu
senior tag
Sikerult megoldanom,de tovabbra sem ertem,hogy egy free-progi miert ker regkodot?
Egyebkent felinstallaltam,de felrakott egy Nero Home progit is,ami mintha lejatszo progi lenne.Valami multimedias vacak.Ki lehet ezt loni?Mert baromi nagy!
/Egyebkent a kerdeses progi TRIAL ! Tehat nem krekkelt,kaloz progi!/ -
degu
senior tag
Letoltottem a Nero 7-est,ami FREEWARE !
Installalaskor pedig regszamot ker!
En hulyultem meg? -
lordring
aktív tag
Hali! Azt meg lehet vhogy oldani, hogy 50 db MP3 albumot írnék Audio CD-re és egyszer megadnám neki a könyvtárakat, aztán csak cserélgetem a lemezeket?
-
Viktor77
titán
Szerintem szerkesztésre használj célprogramot.
-
w.miki
veterán
Sziasztok!
Audio CD-t szeretnék írni a NEro-val, de az (youtube-ról letöltött) MP3-ak hangereje (és minősége...) igen eltérő.
Szerintetek lehet egységes hangerőre hozni őket?
Érdemes használni a Nero Normalizálás opcióját? RMS vagy Max módszerrel? és hány %-ra beállítva? -
JetiRulez
őstag
Helló!
Volt problémám a Nero Visonnel. Asus SATA író volt a gépben. Adatlemezt, hasonlót hibátlanul megírt, de ha Visont használtam film készítésre, akkor voltak gondok. Divx videó kódolását elindítom, átkódolja DVD-formátumba, majd felpörgeti a lemezt egy percre és kiköpi a tálcát, a Vision pedig ismeretlen hibára hivatkozik, vagy befagy.
Kicseréltem egy Nec ATA íróra, azóta semmi gondom nincs.
Mi lehet itt a gond az Asussal? -
bandi0000
nagyúr
hali
Nero 11 em van
és az a kérdés hogy csináltam képekből videó bemutatót
És hogyan lehet elmenteni videó formátumban a gépre? tehát nem kiírni akarom DVD-re csak elmenteni egy videó formában -
mzx
senior tag
Mit jelent e két opció benne (a lemezkiírásra szólnak) :
"sáv egymenetben azaz TAO", ill. a másik választható: "lemez egymenetben azaz DAO"? -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Azt szeretném megkérdezni hogy Nero 9 verziót használok. És mindent úgy írok ki hogy
Nero Burning ROM - -> itt ugye kis ablak előjön aminek új összeállítás a neve - -> namost ide kapcsolódna a kérdésem mert nekem ezek vannak beállítva írásnál.
Egymenetes lemez
ISO fülnél minden maradt ahogy van
Címke dátumok Stb.. mindent hagytam ittis ahogy van
Írásnál pedig Írás van kipipálva meg Lemez végleges lezárása. Valamint DVD csak 4x-írok többel nem.Ide kapcsolódna a kérdésem mégpedig hogy
1; Minden egyes adatot úgy írok ki hogy új összeállításnál DVD-ROM (ISO) így nemkell félni hogy esetleg asztali lejátszó nemjátszik le pl 1 filmet, meg játékot is így illetve kép meg zenéket is így. Jó ez a mód szerintetek így vagy pl ISO fülnél van olyan beállítás amit érdemes más értékre átállítani szerintetek?
2; Ha van egy OS ami ugye ISO-ba van akkor ittis úgy a jó hogy DVD-ROM (ISO) majd fent CD kép felírás, és így tuti hogy bootos lesz a kiírt rendszer? ( ha simán mountolnám a win7-et és totalcmd-vel másolnám át a lemezre akkor mi miatt nem bootol be? elvileg a CD képet is ugyanúgy kicsomagolja a DVD-re mintha én másolnám simán át nem?
3; Ha DVD filmet írok ki akkor érdemes az új összeállításnál a DVD-Videót választani vagy fölösleges.. hozok létre egy audio meg video ts mappát és uganúgy DVD-ROM (ISO) ra megyek rá és úgy írom ki?
hát ezek lettek volna a kérdéseim
köszönöm előre is.
-
törölt tag
Sziasztok,
A jobb oldali legszélső ablakban, ahonnan áthúzom a kiírandó anyagokat, hogy tudnám beállítani, hogy a méret rögtön a filenév után jelenjen meg? Folyton visszaugrik eredeti állapotra.
Válaszokat előre is köszi -
-
Jarod1
veterán
Üdv! Nero 7 et akarnám eltávolítani de valami Nero.msi filet keres az uninstallhoz ami nincs, hogy tudnám eltávolítani???
-
GEPESZ66
veterán
Mit jelent ez?
Amikor a Nero Burning Rom-ban a CD/DVD íróra rákattintok, a következő üzenetet kapom, de azt követően minden rendben:
"Could not get the class ID" -
zoltanz
nagyúr
Kiróbáltam a 10 -es verziót 32 bites Vista-n, hibátlanúl ír.
-
fotosgeza
csendes tag
üdv
az a gondom hogy nero photosnap viewer-el képet szerkesztettem,aztán a sokadik kép után egyszer csak azt irja ki hogy a kép (név) fájl nem nyithato meg. évek ota használom minden gond nélkül de mostantol nem nyit meg jpeg képeket. tiszta rosszul vagyok,valakinek van ötlete? ja töltöttem le ujabbat de azzal is ugyanez a gond,minden mást viszont csinál!!!!! lécci segitsen aki ért hozzá vagy van hasonlo tapasztalata.köszi -
GEPESZ66
veterán
NERO 9-es szoftverem van, vásárolt.A gépen a 9.4.26-os verzió van telepítva.A NERO honlapján látom, hogy van 9.4.44b upgrade.Ez azt jelenti, hogy ezzel ráfrissítek a gépen lévő régebbi verzióra?Érdemes-e felfrissíteni?
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
A Nero-nak melyik a legstabilabb verziója, melyik rontja el a legkevesebb DVD/CD-t?
-
flash-
veterán
sziasztok
azt hogy kell Nero ban beállitani hogy ha berakok egy üres lemezt akkor a nero expressz induljon el??
-
torogyuri
aktív tag
a memória zabálásra van valami hatékony megoldás? vagy nero írás mellett el kell fogadni hogy mást nem tud csinálni az ember?
-
LOTR
addikt
Sziasztok, egy kis segítség kellene: [link]
Köszi! -
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
Win7 x64 mellé melyik NERO-t ajánlanátok?
A 7 es és 9-es széria is telepíteni akarja a directx 9-et, holott fent van a diretx11. Nem lenne jó ha visszaírná 9-re.. Vagy ne aggódjak?
-
válasz
AMD Power #1427 üzenetére
A W7 2 féle formában elérhető (hivatalosan is): Vagy Telepítőlemezen vagy ISO fájlban letölthető pl Technet/MSDN fiókból...
1. Ha ISO-ban van, akkor így kell kiírni: [link]
2. Ha telepítőlemez van, akkor először le kell másolni ISO-ba, majd 1. pont
3. Ha telepítőlemez van, és több író van a gépben, akkor meg lemez másolás on-the-fly (röptében)
4. Ha telepítőlemezen volt és simán lemásoltad pl Total Commanderrel/intézővel stb stb, avagy ISO-ban volt, de felmountoltad és arról másoltad le TotalCommanderrel/intézővel stb, stb, akkor az kapufa, abból többet boot-os telepítőlemezt nem készítesz... -
AMD Power
titán
Ki kéne írnom ISO-ba a Win 7-et. De már 2x kiírtam és Boot-nál nem csinál semmit sem vele a gép.
-
sti10p
senior tag
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy Nero 10-el hogyan tudok sima adatot DVD-re kiírni (tehát nem imige fájt)?!
És mi az a Multisession, ez ki kell inkább kapcsolni?
-
brick6
csendes tag
Sziaztok!
Win7 x64-et használok.
Telepítettem a Nero9-et (9.0.9.4) hiba nélkül.Az a gond vele, hogy amikor elindítom, néha leáll.
Amikor indítás után azonnal nem áll le, akkor az új összeállítás választása után, mikor a jobb oldali fájlkeresőbe lépek lefagy.
Próbáltam kompatibilitási módban, de az sem segített.
Rendszergazdaként futtattam, akkor kikapcsoltam a jobb oldali betekintőt, és így gyakrabban indul el, sőt, miután az intézőből fájlokat húztam az összeállításba, ki is írta azokat hiba nélkül, de néha így is lefagy.
Mi lehet a probléma?
Win 7 x86 alatt tökéletesen működött. -
GEPESZ66
veterán
Nekem jogtisztán vam meg a NERO9.Ezzel a kóddal használhatom-e a NERO10-et?Ha igen, akkor melyik változatot töltsem le a NERO honlapjáról?
-
animatrix11
őstag
üdv
találkoztam egy elég érdekes dologgal, van egy 2-3 megás iso file amit ha kiírok dos-os indító lemez lesz, szerettem volna bootos pendrivot csinálni belőle, de ha megnyitom az iso filet csak egy pár byte-os readme van benne
(igen be van kapcsolva hogy lássam a rejtett fileokat köszi...) megnéztem winrarral, magicisoval semelyik nem látja, találkozott már valaki ilyennel hogy lehet kinyerni belőle a tartalmat?
-
wolfman
veterán
Valaki nagyon ügyes ember(ek) segítségét szeretném SÜRGŐSEN!
Tegnap írtam ki pár DVD-t CD-t NERO 10-el. Ma felkelek és NEM INDUL A PROGRAM! Rákattintok tölt picit majd semmi. Idegemben kipróbáltam egy másik NERO-t a 9-es portable verzióját, de hasonlóan ha az exe-re kattintok tölt picit aztán semmi!
Nyilván a gépemmel kapcsolatban nem tetszik nekik valami, de mi lehet a baja??? Gondolom itt van pár okos aki vágja mi lehet!
(Avast vírusírtó nem fogja meg, mert leállítottam és továbbra is ez van, rendszergazdaként futtatás és XP kompatibilitás se jó neki) -
pimmi
senior tag
Sziasztok, segítség kellene.
Adott egy boot cd oprendszer van rajta, hogy tudnám ugy másolni egy másik cd -re hogy hozzá szeretnék adni filokat ? -
válasz
Thunderzolee #1417 üzenetére
A Super Link az a Buffer Underrun(adatelfogyás elleni védelem), csak más néven, úgy hogy hagyd nyugodtan bepipálva.
-
Üdv!
Mi az a "Super Link"
Van egy ilyen pont, és nem tudom, oda be kell tenni a pipát, vagy nem?
http://noob.hu/2010/12/20/nero.JPGAlapból be volt pipálva, és nem tudom, hogy szoktam hagyni.
Asszem már máskor is meg akartam kérdezni, csak el-elfelejtgettem.Ez 8-as Nero, és a burning romot használom csak.
-
GEPESZ66
veterán
Régen csináltam,s elfelejtettem.Hogyan kell ISO-ban lévő filmet kiírni DVD-re, hogy lejátszható legyen.Nem találom a NERO-ban ezt a menüpontot.A segítséget előre is köszönöm!
-
cascada
senior tag
válasz
#41635072 #1406 üzenetére
Szia!
Ha még aktuális a kérdésed, akkor válaszolnék rá.
Szabványos DVD-Video lemezt a Nero Vision nevű programmal tudsz írni, amely része a nero programcsomagnak a Nero 7-től felfelé.
Nero Vision-t elinditod, hozzáadod a forrás videófileokat, majd szépen egy "varázsló" végigvezet a lépéseken. Akár szerkesztheted is a videofilet/okat. menüt hozhatsz létre, te tervezheted meg, beállithatod, hogy a gombok mit csináljanak, hang és képminőséget egyaránt be tudod állítani. Nagyon egyszerű és okos program
Remélem tudtam segíteni. -
kp78
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #1412 üzenetére
Írni, és olvasni is tud, csak akkor vérzik be a szeme, ha több másolatot akarok íratni vele (lusta dög).
Tehát egyesével mindent megír szépen.
Köszi az alternatív lehetőségeket, megnézem őket. -
Hali!
Amúgy a dvd lemezről helyesen be tudsz olvastatni minden infót, szóval azt látszólag helyesen kezeli? Több típusú lemezzel is próbálkoztál? (gyártó, plusszos/minuszos stb)
Próbálj meg esetleg egy másik íróprogit pl CDBurnerXP vagy Ashampoo Free-t, aztán egy másik írót...Esetleg végső megoldásként firmware-t is frissíthetsz, de azt csak tényleg végső esetben!
Fire.
-
kp78
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #1409 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy mit akarok írni, az első még jó esetben megírja, majd kilöki, várná a következőt, de "nem válaszol" van, és semmi.
Utána kell néznem vmi egyéb író programnak, mert ettől lassan hülyét kapok. -
válasz
Fire/SOUL/CD #1409 üzenetére
Ja bocsesz, csak bevallom már nagyon régen találkoztam MATSHITA íróval.
(Az legelső cd íróm volt matshita, a KOTOBUKI electronics-tól)Fire.
-
-
kp78
addikt
Win7 alatt a Nero8 (8.3) folyamatosan kifagy, főleg ha több másolatot állítok be írásnál.
Csak vár a lemezre, de semmi nem történik, és még feladatkezelő sem tudja bezárni, csak újraindítással lehet kilépni ebből.
Vmi ötlet? -
sti10p
senior tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogyan lehet beállítani 4X-nél kissebb írási sebességet?
Nekem az oldalt legördülő ablakocskából csak 4X-ig lehet levinni.
Légyszi gyorsan válaszoljatok, köszönöm! -
törölt tag
Hello!
Én olyan DVD lemezt szeretnék kiírni, amelyet bármely mezei DVD lejátszóban le tudok játszani. Direkt VOB kiterjesztésű a forrás. Az érdekelne, hogy Nero-ban pontosan, hogy kellene ezt kiírni? -
szeva000
addikt
Hi!
Van egy újratelepített XP.Néróban 1%-nál íráskor lezárja a lemezt és annyi.Szimulációval tökéletes.Mitől lehet ez?(több verziót próbáltam már,de mindig ez a gond.DVD Decryptert próbáltam,beolvastattam ISO-ba,majd kiír...Tökéletesen ment végig.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #1403 üzenetére
Köszi.
Akkor az is megoldás, ha jobb gombbal a meghajtó betűjelére kattintok, s a formázás lehetőségét választom? -
-
GEPESZ66
veterán
Hol van a NERO-ban a lemez formázásának lehetősége?Csak a törlést találtam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- GTA V
- Micro Four Thirds
- Megújult a PROHARDVER!
- Ukrajnai háború
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- További aktív témák...
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest