Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Gmail
-
IT café
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz callmeakos #19099 üzenetére
elhiszem
nekem Öcsém jutott eszembe. mondom lehet eladja, amit "feltúrbózott" az ünnepek alatt
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
callmeakos
veterán
válasz - = Zk = - #19098 üzenetére
Hát pontosan ilyen fejet vágtam amikor megláttam ezt a kommentet
All→M8
-
- = Zk = -
félisten
válasz callmeakos #19096 üzenetére
gyaaaa, ez tilt
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
senior tag
-
milomi
tag
10 000 Ft eladom a World profilom.. sok Booost os autóval.. benne Pagani Koenigheg stb.... de akit jobban érdekel... privátba leirom az összes autót ami van.... stb ! 60 as szint !
NFS World Nick Ewing1987
-
ETOM
addikt
válasz callmeakos #19091 üzenetére
Ty a car prize már nem volt ennyire jó
Hogy vegyem rá magam, h erre a drag cinkére kiadjak 9200 boost-t. -
noblem1983
senior tag
válasz callmeakos #19087 üzenetére
Múltkor nekem 1 héten belül két ultra és egy pro kék fék esett TH-ból.Csak ezeket a fékeket senki sem használja szerintem
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
eLit-MiLan
őstag
válasz callmeakos #19087 üzenetére
Sokkal jobb mint amiket mostanában kapok 1*-os cuccokat ad nekem leginkább...500nap fölött, kedves..
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
tupacamaru
veterán
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
noblem1983
senior tag
Boldog új évet kívánok mindenkinek! (a csítereknek nem, azok bekap...szóval tudjátok )Tiszta ellenfeleket kívánok a versenyekben mert a mostani helyzet tarthatatlan. Talán csinálnak ezzel is valamit.
-
gergo49
újonc
Akkor még én jól is jártam
[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
B.U.É.K.
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
- = Zk = -
félisten
válasz callmeakos #19078 üzenetére
én kaptam 5db Ready PowerUp-ot
-
callmeakos
veterán
válasz eLit-MiLan #19076 üzenetére
All→M8
-
tgbzhnujm555
tag
-
ETOM
addikt
válasz tgbzhnujm555 #19074 üzenetére
-
senior tag
Na megint beakadtam a gyémánt gyűjtéssel.Ha tudtok ingyenes napot,légyszi írjátok ki. BÚÉK mindenkinek.
ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101
-
edem96
senior tag
Ha valakinek kell egy nfs kari akkor szóljon nekem, mert én befejztem.... persze mivel van benne pénzem igy nem adom ingyen...
Az áram alatt lévő kábel ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása. {NOKIA Lumia 630 Dual Sim Bright Green}
-
tgbzhnujm555
tag
BUÉK mindenkinek
Imi
-
Beeerka
aktív tag
válasz callmeakos #19063 üzenetére
Hát Szerencsétlen Viki meg sem tudott szólalni, terrorban tartottad
-
- = Zk = -
félisten
válasz sunny84 #19064 üzenetére
shelby... hmmm... de kéne
-
sunny84
senior tag
még nem teljes a lista de majdnem bent van mind a galériában
[verdáim]" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
tatabike
őstag
Gyakorolom a Main Street-en, hogy milyen szögben és hol ugorjak el a rámpáról, hogy a Chevelle SS az alagútban ne csapódjon a falnak, mikor leér. Nem mindegy, hogy 200-zal vagy 120-al jövök ki onnan...
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
chris1997
aktív tag
válasz callmeakos #19058 üzenetére
Vasárnap van, a punnyadás a köbön nap
-
Beeerka
aktív tag
válasz callmeakos #19058 üzenetére
Már megint csak üvöltöznél, mi?
-
callmeakos
veterán
Na mi ez a csönd, mindenki elment meditálni?
All→M8
-
Bekő Tóni
tag
Ez már tiszta trollkodás-flamekeltés amit művel, szerintem nézzétek levegőnek.
-
- = Zk = -
félisten
válasz }{3@Đ$}{0ot #19055 üzenetére
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
- = Zk = -
félisten
hogy száradna le a keze az összes ilyen kis semmirekellő pénisznek... öcsémet is beleértve -.-
-
- = Zk = -
félisten
válasz eLit-MiLan #19051 üzenetére
-
eLit-MiLan
őstag
válasz - = Zk = - #19049 üzenetére
Lehet skizofrén a csávó.
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
tatabike
őstag
Ma kimentem GT3 RS-sel. S-re van húzva, meg headstartra (5s) és nitrora skillezve durván. Start után ugye meglépek, majd rátolok egy nitrót, így elég szép előnyöm lesz. Többiek hátul egymást gyakják. Jött egy csávó, szintén GT3 RS-sel, skill nélkül, szenved, nem ér utol. Kilép, visszajön egy F1-gyel, szarul skillezve, megint szenved, nem ér utol. Kilép, jön egy dragra agyonskillezett Cinkével, megint bukta. Erre speedhacker vagyok, szerinte. Kösz, hülye, unatkozó, ruszki, gazdag kölyök...
Ja, és ezek után kidobott Out of memory-val, de közben valaki autófiniselt, meg teljesen pixeles lett a kép meg az irányítás is darabos...
[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
- = Zk = -
félisten
válasz }{3@Đ$}{0ot #19048 üzenetére
csalsz, és még bekérdezel?! há' wtf?! -.-
-
tutuhawer
őstag
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bekő Tóni #19045 üzenetére
kollegiális salut félét pötyögtök be egymásnak.
hinnye[ Szerkesztve ]
-
Bekő Tóni
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #19032 üzenetére
Mi a gond? Megy a Veyroné' ahogy te mentél.
Eh, én meg azt hittem hogy ti ilyenkor valami kollegiális salut félét pötyögtök be egymásnak. -
- = Zk = -
félisten
válasz eLit-MiLan #19043 üzenetére
...kitiltanának ph-ról
én 1x párszor kaptam ez miatt.. ismerős szitu. itt egy köpőcsésze mellettem az ilyen esetekre
-
eLit-MiLan
őstag
válasz - = Zk = - #19042 üzenetére
Jah elég érdekes, hogy AF-es létére panaszkodik hogy csalnak, ez már ...., ááá nem mondok erre semmit, kitiltanának ph-ról
-
- = Zk = -
félisten
válasz eLit-MiLan #19041 üzenetére
igen, leesett. de nem esett le, mit látok... szal áhá...
amúgy meg undorító -.-
..és kirakja ide?!...hát lol b+[ Szerkesztve ]
-
eLit-MiLan
őstag
válasz - = Zk = - #19040 üzenetére
Ideje 10.93 és nem drag mert van PU, innen elég könnyű kikövetkeztetni hogy AF-elt...röviden ennyi a magyarázat
-
- = Zk = -
félisten
válasz eLit-MiLan #19038 üzenetére
jónak mondod, nem tudom, mit kell(ett) figyelni... nem tudom, miylen versenyen voltak stb stb...
de ok, így már értemmindenesetre reportolom, ha már arra járok (Y)
szerk
de szép. egy képen két hekker?!... lál[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
válasz eLit-MiLan #19038 üzenetére
Nem ez mindennapos amúgy szóval miért lenne fura?
[ Szerkesztve ]
-
eLit-MiLan
őstag
válasz - = Zk = - #19037 üzenetére
10mp-es köridővel, szerinted nem fura? úgy őszintén
-
- = Zk = -
félisten
nem értem, de... mind1...
-
ETOM
addikt
válasz - = Zk = - #19035 üzenetére
6.49s első utána következő cinke noob +4.43s
már ha komoly volt a kérdés -
- = Zk = -
félisten
válasz noblem1983 #19034 üzenetére
áhá.
és ezt te miből is olvastad le?....kivételesen nem az? ehh.. hát szép, na
annyi powerup, ehh[ Szerkesztve ]
-
noblem1983
senior tag
válasz - = Zk = - #19033 üzenetére
Autofinisher a Zonda sofőr, a "kedves barátunk" meg kivételesen nem az És persze van az undefined error is. Ma volt gy eset, hogy először az inas csak simán autofinishelt simán vége lett, a következő menetben meg bejött ugyanez a hiba. Nem tudom ilyenkor valami extrát is benyom mellé?
-
- = Zk = -
félisten
válasz }{3@Đ$}{0ot #19032 üzenetére
mit kell nézni?
irreálisan sok a powerup-ok száma, nem?
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz tgbzhnujm555 #19030 üzenetére
jaja
ha megindul, nem nagyon állítják megnagyon fain, mikor a kis japó kocsisokat letúrom autópályán
-
tgbzhnujm555
tag
válasz - = Zk = - #19026 üzenetére
nekem a challenger jön be nagyon volt egyem, 430 valamennyi OA-al, autópályán ott voltam az A kategóriások seggébe egyszer volt, hogy egy gallardót el is vertem
Imi
-
sunny84
senior tag
válasz callmeakos #19008 üzenetére
ilyenem nekem is van
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
Balathruin
veterán
válasz - = Zk = - #19026 üzenetére
Charger R/T nem rossz, C-s dragon a kicsit bénábbakat lehet verni vele. Amúgy szerintem sokkal élvezetesebb vezetni egy '69-est, mint egy Murci roadstert.
-
sunny84
senior tag
látom elvagytok
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
- = Zk = -
félisten
válasz xenon2 #19024 üzenetére
figyi, dísznek elférne
ilyen a Charger R/T meg az SRT8 is...amúgy most egy E46 van, de imádnivaló.
tégla?.. lol. vezess egy Chargert full tuninggal... 0 kormányozhatóság.. hiába tuningolod, csak csökken a kormányozhatóság. nesze neked muscle car-s
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz - = Zk = - #19023 üzenetére
Ez az egyik leggyengébb autó a játékban. Én nem vágynék rá a helyedben. Olyan mint egy guruló tégla.
ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101
-
- = Zk = -
félisten
-
milomi
tag
Sziasztok... Megválnék NFS World profilomtól... nem használom már... utána lehet nézni.. Ewing1987 sok Boost os autó.. még Boost is van rajta.. nem sok de van... 60 as szint... stb... privátba érdeklődőknek letudom irni milyen Autók is vannak ! persze.. nem ingyen szeretnék megválni tőle ! üdv
NFS World Nick Ewing1987
-
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #19020 üzenetére
0KB-os facomokat csinál
-
- = Zk = -
félisten
válasz tgbzhnujm555 #19017 üzenetére
igen, próbáltam ezt is
de FHD-ban szeretném megcsinálni... hm.
valamiért csak hangot konvertál át, képet nem...lehet nagy neki a mérete?!... hm...
[ Szerkesztve ]
-
tatabike
őstag
válasz callmeakos #19013 üzenetére
Olyan hack is van, amivel elvileg a lobby-ból mindenkit ki tudsz rúgni. Nekem tegnap volt egy ilyen, szerintem ez lehetett. Vártuk full létszámmal a startot, volt még vissza 15 mp, erre egyszer csak minden felirat, hibajelzés vagy akármi nélkül mindenki a free roam-ban találta magát. Csak lestünk, hogy mi van.
Ez az egyenlő kocsikkal tesz egy futamba izé se működik. Kigurulok a B-s járgánnyal, ami lejtőnek megy 280-at, erre betesz mellém csak A-s meg S-es elleneket, amik 300-nál váltanak hatodikba... Soha nem tudok menni korrekt versenyt, ha nem direkt osztályos eventre megyek.
[ Szerkesztve ]
-
tgbzhnujm555
tag
válasz - = Zk = - #19016 üzenetére
én szoktam konvertálni ezt-azt... ha csak itt akarod mutatni youtubon át, akkor szerintem elég ez vagyis hasonló
nem tudom mivel konvertálsz, ez any video converter[ Szerkesztve ]
Imi
-
- = Zk = -
félisten
oLLLYan facca kis Charger SRT-ét építettem, becartok
irányítani mondjuk qrvára nem lehet, viszont orgasztikus a hangja és megy, mint a tank
felvenném, feltenném ,de sajna még mindig meg vagyok lőve, mibe mire és hogy konvertáljam át, amit Action-nel veszek fel.
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #19011 üzenetére
van olyan ismerősöm, aki figyelte, hogy az évek alatt hogyan nőtt a játék gépigénye is. Egy időben világelső volt több pályán is, aztán utána a boostos tételek miatt /főleg/ már nem, sőt akadt is neki néha. Nekem is, főleg a régi vidók vs mai videók tapasztalatán: régebben jobban ment egy teljes képernyős videó, ma meg már szarrá akad az egész képem. Biztos, belejátszik ez is, meg a csalásos dolog is, de azt én nem tudom megítélni
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
eLit-MiLan
őstag
válasz callmeakos #19013 üzenetére
Van, nfswhun.com,on leirtam akkor Nevét jobb klikkel kilehet deriteni amúgy.
-
ETOM
addikt
válasz callmeakos #19011 üzenetére
Csak mert van egy olyan csalás ami beterheli gépet totál. Múltkor A-n játszotta el egyik csicska..
-
ETOM
addikt
Itt nem esett le FPS-d?
-
tatabike
őstag
Nekem ma a "bukósisakos" skillt, ami megnöveli a pursuit lóvét, a rendőrös skillekhez rakta be, nem az explorerhez. Kártyapakkban kaptam, amit IGC-ért vettem. Pedig az explorernél vannak most is, de ez egy 4 csillagos volt. Dühöngtem is, hogy elveszett, erre máshol volt. A három csillagosak meg az alattiak az explorerben vannak. Fene se érti...
-
tatabike
őstag
válasz - = Zk = - #19003 üzenetére
Már olyan bot progik vannak, hogy 2 óra alatt lvl60 lesz bárkiből, meg nem kell egy óra sem, hogy összeszedje a 10 guriga IGC-t...
Sőt, ha már lvl60 vagy, 10 perc alatt lehet 150 garázshelyed is ingyen. Nem kell sok idő, és ömleni fog az ingyen SB is, aztán bezárják az egész hóbelevancot.
Lassan olyan lesz, mint a Tour de France. Hagynak doppingolni mindenkit, aztán győzzön az ügyesebb...[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
válasz callmeakos #18996 üzenetére
Bazz nálad tényleg karácsony van grat escapes cuccokhoz
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz - = Zk = - #19003 üzenetére
ejnye-bejnye......
-
- = Zk = -
félisten
válasz }{3@Đ$}{0ot #19002 üzenetére
nem lehet, nincs egy józan pillanatom. eltanácsoltak tőle
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz - = Zk = - #19000 üzenetére
Ti nem Tv-be akartatok jelentkezni riporternek véletlen? xD
-
eLit-MiLan
őstag
válasz - = Zk = - #19000 üzenetére
nyugodtan
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest