-
IT café
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
fazr
senior tag
válasz
Tappancs2001 #21176 üzenetére
Kapni fogsz emailt és sms-t ha kész a számlád.
-
fazr
senior tag
válasz
hackeeeee #19134 üzenetére
Igen, én ezt írtam, de te nem.
Mivel amit johnniiiiiii bemásolt, nevezetesen a "9.2.4. Az egyoldalú szerződésmódosítással kapcsolatban az előfizetőt megillető jogok" és a "12.5.2. Határozott idejű Előfizetői Szerződés rendkívüli felmondása" pontokat az aktuálisan érvényes ÁSZF szerint kell figyelembe venni, de te mégis azt írtad erre a hozzászólására válaszolva, hogy "De Nekünk az lesz aktuális, ami július 1-től érvényes..".
#19136) hackeeeee
Mi történik ha az is változik? A mostani és a június 6-tól érvényes ÁSZF-ben még így van, ezért ez számít. Ráadásul a lényege egy törvény, amit nem a szolgáltatók szabnak meg. -
fazr
senior tag
válasz
hackeeeee #19132 üzenetére
Akkor csak én gondolom úgy, hogy mindig az érvényben lévő ÁSZF érvényes?
A július 1-től érvényes ÁSZF ebből a szempontból csak arra jó, hogy változásokról kiderüljön hátrányosan érinti-e az egyes előfizetőket, vagy sem.
Az a bizonyos 15 nap pedig az sms érkezésétől számít.
-
fazr
senior tag
Mi van akkor ha a tarifahűségem lejárt, de még hátra van közel 1 éve a telefonvásárlás miatti hűségidőből? Úgy értem ebben az esetben át lehet lépni flottába?
-
-
fazr
senior tag
Nokia Messaging-el kapcsolatban lenne kérdésem.
Húgom tegnap beállította Nokia E71-en a gmailes emailcímét és tökéletesen működik.
Az érdekesség csak az, hogy mobilinternetje nincs és wifi-re sincs csatlakozva.
Úgy hallottam van havidíja, de a Vodafone oldalán csak annyit láttam, hogy adatforgalmat generál, de pénz nem vett le és mobilinternet híján adatforgalmat sem generálhatott.
Szóval az érdekelne, hogy mégis hogyan működik?
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Horgász topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- Notebook hibák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15IRX9, 15,6" FHD gamer laptop , i7-13650HX, RTX 4050,Windows 11
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7400 i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest