- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- HTML szerkesztés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- OpenWRT topic
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gmail
- Otthoni hálózat és internet megosztás
-
IT café
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
simpley
őstag
válasz
djalmasi #77291 üzenetére
kérj először egy voda SIM-et! Ingyenes, most még feltöltened sem muszáj mert 60 percet tudsz beszélni ingyen, +ajándék 1 GB-ot is adnak! Ne ezen menjen el később.
Bár, hallottam egyet, smást, hogy hiába a voda háló, Netfone-osként nincs olyan minőség mint közvetlen a szolgáltatónál lenne. Úgyhogy ha nem a legjobb lenne, én nem váltanék, mert Netfone-on csak rosszabb lesz, ez a hír járja legalábbis akitől hallottam.
-
Bferibörs
addikt
válasz
djalmasi #77291 üzenetére
Nem tudom a netfon mit mennyiért árul, nézzél körül itt is,
[link]van netfonos,yetteles KÜF (6000 körül a korlátlan net de az tényleg minden tekintetben korlátlan). bejegyzés is.
Előtte bármelyik szolgáltatót választod is teszteld azokon a helyeken amerre jársz pld. feltöltös karival,hidd el megéri azt a pár ezer forintot!! (2-3 ezer kb.)
-
dchard
veterán
válasz
djalmasi #71428 üzenetére
A 14 napos elállás alap logikája (távollevő felek közötti szerződés) pontosan az, hogy nem tudod kipróbálni, megnézni stb. a terméket. Ez egy szolgáltatásra pláne igaz, hiszen ha bemész egy üzletbe és ott működik mondjuk a mobilnet, attól még lehet hogy a telken vagy ahol laksz nem, vagy nem úgy működik ahogy elvárnád. Meg kéne nézni az ÁSZF-et, mert még azt is el tudom képzelni, hogy bolit szerződéskötés esetén is él a 14 nap ebben az esetben, de telefonos megrendelés esetén biztosan.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- ÚL Lenovo Laptop ALKARÉSZEK legolcsóbban.
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest