- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- Videó stream letöltése
- Linux haladóknak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Windows Insider Program
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
-
IT café
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
csab2
veterán
válasz
dchard #71304 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ!
Ha nem bánod, kérdeznék még.
Az utóbbi időben nagyon gyakran előfordul - jó térerejű területen is - hogy hívok egy számot és hosszú másodpercekig (10-20) nem történik semmi: se ki nem csöng, se foglaltat nem jelez, semmi. Aztán egyszer csak létrejön a kapcsolat (kicsöng, foglalt, stb.). Egy iPhone 13 miniről van szó, a legújabb (15.6) iOS-sel.
Ennél még idegesítőbb, amikor ugyanígy kb. 20 mp-ig semmi, majd kiírja a telefon, hogy sikertelen hívás. Olyan, mintha nem jönne létre a kapcsolat a telefon és a torony között.
Ma ez annyiban volt még durvább, hogy kínomban már az áramszolgáltató órabediktálásos számát hívtam, mert a hibabejelentőt az előzőekben leírtak miatt nem tudtam felhívni és az ügyfélszolgálati szám pedig folyamatosan foglalt volt. Itt a fentebb írt élményben volt szerencsém: a telefon kiírta, hogy sikertelen hívás. Az volt az érdekes, hogy többszöri próbálkozáskor már nem várt a telefonom 10-20 mp-et, hanem egyből kiírta, hogy sikertelen hívás. Közben meg anyut fel tudtam hívni, tehát felépült a kapcsolat a torony és a telefon között.
Ebben az volt a furcsa, hogy máskor ilyen sikertelen hívás után, ha újrahívom a számot, létrejön a kapcsolat: vagy foglaltat jelez, vagy felveszik, stb.
Van erről valami elképzelésed?
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest