Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lomposfarkas
tag
Ezt a gázfőzőt nem ismerem, én ilyet fejet vettem 2-3 éve, teljesen elégedett vagyok vele:
https://www.obi.hu/kemping-kiegeszitok/campingaz-gazfozo-bleuet-micro-plus/p/2712735
Szelepes, így a hozzávaló palackok le-felszerelhetőek, jól tömítenek, a használat után jóval később is elő lehet venni. -
Alg
veterán
Annyiért már inkább a BRS Titánium
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
15ezerig igazából semmilyet
Ha szélcsendben kell csak árnyékolásnak meg hogy ne másszon be a bogár, akkor kb. mindegy (a gari miatt valami Dekásat ajánlanék, nem tudom ott mennyiért vannak), ha eső/szél ellen is védenie kellene akkor 2-3szor ennyiért vannak már jók.
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
Új hozzászólás Aktív témák
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- RING Video Doorbell 3 - Okoscsengő
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest