Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsin
senior tag
válasz forceberg #3813 üzenetére
Úgy igazán túl messzire sem kell menni. A Környezö országokban vannak szépen karbantartott kirándulóhelyek. Ausztria, szlovákia, szlovénia, románia. Hegy szempontbol tényleg nem vagyunk "kiemelkedöek". A kékest a macskával megmásztam
Idehaza tobbnyire az a módi hogy felhuznak valami fa pallós ösvenyt, csesznek rá, szétrohad, rosszabb esetben elbontják miután lejárt a köt. mukodtetés ideje amit elvart az eu. Pld gyadai tanosveny, a meredek domb es a rét elötti rész, ami nagyon fun lenne ha nem esne szét.
A lomnici csucshoz is viszonylag kényelmesen el lehet jutni vonattal is akár itthonrol. -
arcsin
senior tag
válasz Tamás9x #3757 üzenetére
Micsurin az eredeti posztjában allergiasoknak keresett sátrat. Arra mondtam hogy diy meglehet próbálni akár. De pld decathlonos fresh&blacknek tuti elcseszné a szellözését. Ami meg gyárilag olyan sztem elég draga vagy nem tokeletes. Egy bogyot bevenni olcsobb/egyszerübb.
Esetleg ffp2es maszkban alvás -
arcsin
senior tag
válasz David_DD #3259 üzenetére
Nem véletlen még mindig azt ajánljuk (fresh black) legtöbben a topikból. Talán ponyvaval lehet tudnak a decathlonan segíteni hogy hasonló alakú fresh&black sátorhoz való ponyvával kompatibilis a te sátrad. Bár a régin túladni és egy új freshblack sátrat venni nem drágább szerintem mint hekkelni a mostanit.
-
arcsin
senior tag
válasz Csokishurka #3143 üzenetére
Ja okés, csak sátorból ezerszer és egyszer is ugyanazt a bizonyost hozta ki a topik a legjobbnak
-
arcsin
senior tag
válasz Csokishurka #3141 üzenetére
-
arcsin
senior tag
válasz racskobalazs #3084 üzenetére
Vannak ilyesmi elötetők (nem tudom kompatibilis-e a 3 személyessel), napvitorlák. Ilyennel nem volt még tapasztalatom
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz racskobalazs #3081 üzenetére
Annyibol ajánlott hogy nem süt bele a nap, nem r.hadsz bele(jo szellözés van benne kialakitva) 11 ig is aludhatsz benne ha szeretnél, nem fogod észre venni hogy felkelt a nap. Nekem ez minden pénzt meg tud érni :) a legjobb sátras élményt szerintem ezek adjak.
-
arcsin
senior tag
válasz racskobalazs #3079 üzenetére
Ha jól látom csak az egyik fresh&Black-es csak. Mindenképp érdemes a fresh&blackeset venni Nem tudom mennyire lenne jó opció 2db 3személyes fresh&blacket venni?
[link] de van 2 személyes is belőle.[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz Sirandrish #2973 üzenetére
Én leggyakrabban a kirandulasitippek alapján szoktam útvonalat választani. Van egy kis ábra a térképnél a magasságolról és ha látom hogy pld rövidebb szakaszon van nagy emelkedo/lejtö akkor én már magasat veszek.
-
arcsin
senior tag
válasz Sirandrish #2968 üzenetére
Szerintem nem nyár/tél, hanem terep kérdése a magas ill. alacsony szárú cipő. Legalább is én az alapján választok cipőt. Vannak terepek ahova jobb ha valami fogja a bokámat, főleg ha csúszós és meredek is.
Esetleg más még milyen szempont szerint választ cipőt? -
arcsin
senior tag
Sziasztok, tipp hogy hogy tudnám leszedni túraszandál belsejéböl a beragasztott cimkét? Benzin, micellas viz, puszta fizikai eröszak nem segített.
-
arcsin
senior tag
Ide berakom, hátha valaki (párja) egy ilyenre vágyik Nálunk hosszú nyári városnézésekre is ez a típus vált be.
Elbrus Lavera 36, 37, 39. 40 6190 Ft Máshol 10ezer -
-
arcsin
senior tag
Nekem a Decathlonos kompressziós bejött Vannak különböző vastagságúak, bár nekem a hosszú szárúak "működtek" jobban.
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz Mercutio_ #2741 üzenetére
Múltkor voltunk Piliscsabánál kirándulni, és a túra elején, és az út kellős közepén egy közepesen egy rosszul szituált fickó mesélt az ókeresztényekről egy 20 fős társaságnak, majd valami kendőt akart eladni nekik Vigyázz hova mész és kikkel.
A linkelt túra egy kicsit combosabb volt már, de az oldalon találhatóak Budapest környéki túrák, tömegközlekedéssel jól megközelíthető helyekkel
-
arcsin
senior tag
Elnézve a képeket felejtős. Pld ez botrány Tavaly Szlovéniába szerettünk volna egy hasonlót bevállalni, de hát közbeszólt sok dolog.
Esetleg tud valaki idehaza valami karbantartott, lécekkel, netán kapaszkodókkal ellátott útvonalat? Régen nagy túrázó volt az öreg, tavasszal fog kapni térdszurit, és menne valamerre de persze módjával.
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
Sziasztok!
Párom apukájával szeretnénk egy kisebb gyalogtúrát, amiben nincsenek emelkedők különösen Amolyan öreges természetjárás csak.
Ezt néztük ki
(régebbi) Youtube videók alapján a deszkák elég veszélyesek néhol. Nem szeretnénk ha elesne vagy megbotlana, így megkérdezlek titeket, hogy milyen állapotúak a lécek? Hátha volt valaki mostanában Vácon az ártéri tanösvénynél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Óra topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen széket vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest