-
IT café
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soybex
őstag
Ha van aktív maraton mobilnetem, és aktiválom a Coke-s +100mb adatot, akkor melyiket fogja elsődlegesen fogyasztani a telefon?
-
Soybex
őstag
válasz
Soulfly842 #91130 üzenetére
Köszönöm, akkor jól emlékeztem
-
Soybex
őstag
Hétfőn érkezett be egy megrendelésem az egyik telekom üzletbe, viszont beteg vagyok hétvége óta.. meddig lehet àtvenni a csomagot?
-
Soybex
őstag
Ez a coca kólás kupon dolog nem megy? Aktiváltam de nem írja se az app se semmi hogy oké most van 100mb adatom..
Jah és csak 24 óráig felhasználható? Huh.. -
Soybex
őstag
Telekomnál ennél nagyobb hülyeségre nem is számíthattam volna
-
Soybex
őstag
Telekomban ha domino fix tarifával rendelkezem, akkor az appban mièrt nem tudok regisztrálni? 5 jegyű pint kér, de az csak előfizetéses szerződésnél van.. szóval így a mobilnetet se tudnám követni
-
Soybex
őstag
válasz
ChuckyCheese #90442 üzenetére
Nem lesz belőle baj, nálam is ugyan ez a helyzet. Csomagot is vettem át, és egy szót nem szóltak
-
Soybex
őstag
válasz
korcsillio #87804 üzenetére
Note 4-nél is a vásárláskor kifizetett összeget kaptam vissza.
-
Soybex
őstag
Ha vásárlási utalványt kaptam és nem találok megfelelő készüléket az igényeimnek akkor visszaigényelhető az utalvány ára amit a samsung állított ki?
-
Soybex
őstag
Domino 5 csomagban vagyok és Net plusz S internet csomagom van. Engem a változások érinteni fognak valamilyen szempontból?
-
Soybex
őstag
válasz
enginev3.0 #80864 üzenetére
Az a baj, hogy telefonon szoktam játszani netes játékkal név szerint : Hearthstone. Igazából fèlig meddig emiatt van a netem, és ahogy olvastam ezzel a csomaggal nem lehet csak "böngészni,youtube,stb"
-
Soybex
őstag
Hali!
Jelenleg domino 5 csomagban vagyok, és szinte alig telefonálok. Viszont mobil netet használom napi rendszerességgel.
200mb-os verzió 1090ft-ért. Ennél jobb opció gondolom nincsen "korlátlan" netezèsre?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest