- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
-
IT café
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerolka
tag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte GA-F2A88XM-D3H alaplapos gép amivel küzdök. Kingmax 4GB DDR3 1600Mhz RAM volt eddig a gépben, most bővítve lenne egy ugyan ilyen RAM-mal, viszont az új nem akar működni. Belerakom a gépbe de nem indul el vele, próbáltam már párban és egyedül is, de semmilyen formában nem múködik a dolog! Egyet már visszaküldtem, gondolván hibás, ki is cserélték, de az új is ezt produkálja. Nem gondolnám, hogy kifognék egymás után két hibás darabot (vagy mégis? ), szóval mi lehet a gond?
Bios-t frissítettem, több ötletem nincs.Előre is köszi a segítséget!