- HTML szerkesztés
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- OpenWRT topic
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gmail
- Otthoni hálózat és internet megosztás
-
IT café
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mármint, hogy jól/hibátlanul végzi-e a feladatát? Persze, azzal nincs gond.
Az, hogy funkcióit tekintve mennyiben tud többet/kevesebbet azt össze lehet hasonlítani, az biztos, hogy particionálni lehet vele...
Régen (meg nem mondom mikor használtam először, de kb 8-10 éve) azért figyeltem fel rá, mert talán az egyetlen volt, aminek volt portable változata. Akkoriban nem igazán voltak ilyen multiboot creatorok, mint pl. yumi vagy manapság Ventoy, így aztán lehetőség volt egy winpe boot alól futtatni... Nekem még nagy kedvencem a Disk Genius is, többek közt mert ext4 fájlrendszert is meg tud jeleníteniUI: Sajnos volt már olyan, amikor javasoltam, aztán azért nem használta valaki, mert mondván kínai cucc, biztos vírusos, meg kémkedik, meg a szokásos hülyeség. Amikor meg megkérdeztem, hogy mit használ, akkor jót röhögtem, mert az Easeus is kínai, mint ahogy az Aomei és még jó pár...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Elektromos autók - motorok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politikai mémek
- 20 éve regisztráltam
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Office 2021 Professional Plus, Office Pro Plus 2021 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Retro Windows telepítő csomag 13 db lemez szoftver XP Vista Szerver
- Új, bontatlan Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition PC ELADÓ
- Need for Speed Pc játék gyűjtemény magyar borítókkal
- AMD RYZEN - Monster Hunter Wilds game bundle
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest